Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו תיקון: בדקתי את הנושא שוב ולפי תמונות שיש לי החיבור נמצתא מעל פרפר המצערת, ז"א וואקום מצערת ולא סעפת.

בתמונה רואים את היציאה ממש צמוד לראש פיליפס של המברג, היא נוטה מעט שמאלה.

מתחת לזה נמצאים פרפרי המצערת (ניתן לראות את הציר בצד ימין ושמאל של הקרבורטור).

איציק

Dscf0013.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ותיקון קל לדניאל,בפיאט אונו פייר ,צינורית הוואקום מחוברת לקרבורטור ולא לסעפת, אך שם יש תת לחץ חזק מאד בכל מצב!

בברכת חג שמח!

צביקה

אין כאן שום טעות.

זה לא משנה לאן זה מתחבר פיזית, לסעפת יניקה ישירות, או לקרבורטור. זה עדיין חיבור מתחת למצערת- ז"א וואקום סעפת.

פורסם
אין כאן שום טעות.

זה לא משנה לאן זה מתחבר פיזית, לסעפת יניקה ישירות, או לקרבורטור. זה עדיין חיבור מתחת למצערת- ז"א וואקום סעפת.

תרשה לי דניאל לחלוק עליך, בנושא זה:וואקום סעפת הוא תמיד חזק!

וואקום מתחת למצערת קרבורטור חזק כשהמצערת סגורה, וחלש בפתיחה מקמסימלית של המצערת, לכן נכון בירידה בעת עזיבת דוושת התאוצה, הקידום הוא מקסימלי, ברכב שהחיבור מתחת למצערת!

ולשאלה המקורית של פותח השרשור, אבקש את סליחתך קצת סטינו משאלתך המקורית, ואכן הצינורית אמורה להיות מחוברת למפלג, ואין קשר ישיר להתחממות הרכב, אך אם הרכב התחיל לצלצל, אז יש לאחר מספר מעלות את המפלג!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תרשה לי דניאל לחלוק עליך, בנושא זה:וואקום סעפת הוא תמיד חזק!

וואקום מתחת למצערת קרבורטור חזק כשהמצערת סגורה, וחלש בפתיחה מקמסימלית של המצערת, לכן נכון בירידה בעת עזיבת דוושת התאוצה, הקידום הוא מקסימלי, ברכב שהחיבור מתחת למצערת!

בברכה

צביקה

זה בסדר , מותר לך לחלוק עלי, אבל...

תאמין לי אם יש משהו שאני לא סגור עליו 100%, אני לא אכתוב אותו.

וואקום סעפת, וואקום מתחת למצערת הם אותו הדבר.

אין דבר כזה במנוע, וואקום חזק וקבוע, אלה אם כן מדובר במנוע דיזל עם משאבת וואקום.

פורסם
זה בסדר , מותר לך לחלוק עלי, אבל...

תאמין לי אם יש משהו שאני לא סגור עליו 100%, אני לא אכתוב אותו.

וואקום סעפת, וואקום מתחת למצערת הם אותו הדבר.

אין דבר כזה במנוע, וואקום חזק וקבוע, אלה אם כן מדובר במנוע דיזל עם משאבת וואקום.

דניאל איתך הסליחה אתה יודע שאני מעריך את הידע המקצועי שלך, אך תרשה לי להתעקש ובכל זאת לחלוק עליך:בעת פתיחת מצערת הקרבורטור, אין מצב של"ריק" תת לחץ!

לכן וואקום סעפת, וואקום סעפת יניקה הוא לא אותו דבר!

לכן מאותו סיבה לא ניתן למשוך וואקום למגבר טורים מזגן, מיציאת וואקום למפלג, משום שהתת לחץ שם לא קבוע , ומשתנה בהתאם ללחיצה על דוושת התאוצה!

האם אני מריח שרשור ארוך בנושא....?!

בברכה

צביקה

פורסם
דניאל איתך הסליחה אתה יודע שאני מעריך את הידע המקצועי שלך, אך תרשה לי להתעקש ובכל זאת לחלוק עליך:בעת פתיחת מצערת הקרבורטור, אין מצב של"ריק" תת לחץ!

לכן וואקום סעפת, וואקום סעפת יניקה הוא לא אותו דבר!

לכן מאותו סיבה לא ניתן למשוך וואקום למגבר טורים מזגן, מיציאת וואקום למפלג, משום שהתת לחץ שם לא קבוע , ומשתנה בהתאם ללחיצה על דוושת התאוצה!

האם אני מריח שרשור ארוך בנושא....?!

בברכה

צביקה

אני מרגיש שאנחנו מנהלים ויקוח עקר, ואת האמת קצת התעייפתי לנסות להסביר . בכל אופן, בא נמתין לעוד מומחים שיכריעו את הכף..

הערת שוליים- דווקא כן מחברים את הוואקום סעפת (יניקה), למגבר סיבובי סרק עם מזגן, מכוון שאתה זקוק להגברת הסיבובים במצב סרק, ודווקא אז הוואקום גבוה.

פורסם
אני מרגיש שאנחנו מנהלים ויקוח עקר, ואת האמת קצת התעייפתי לנסות להסביר . בכל אופן, בא נמתין לעוד מומחים שיכריעו את הכף..מסכים!

הערת שוליים- דווקא כן מחברים את הוואקום סעפת (יניקה), למגבר סיבובי סרק עם מזגן, מכוון שאתה זקוק להגברת הסיבובים במצב סרק, ודווקא אז הוואקום גבוה.

אנא קרא שוב אני כתבתי שלמגבר טורים מזגן מושכים וואקום מהסעפת ולא מהקרבורטור!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...