Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

בבעלותי רכב מסוג אופל אסטרה משנת 2014.

לאחרונה אני נתקל ב2 בעיות נורא מרגיזות.

1.  לעיתים המפתח פשוט מסרב לצאת כשאני מנסה לכבות את הרכב.

בדרך כלל מסתדר אחרי הנעה של הרכב שוב (לפעמים מספר פעמים)

כמובן שבמוסך כבר חושבים שאני הוזה כי בכל פעם שאני מספר להם על הבעיה, הכל עובד פיקס.

מה זה יכול להיות?

2. בכל פעם שאני נכנס לשטיפת רכב אני מחוייב לדאוג שהמזגן כבוי כ10 דקות לפני אחרת מיד אחרי השטיפה, הרכב יציג לי הודעה של אזהרת החלקה והבקרת אקלים חושבת שיש בחוץ מינוס 40 מעלות.

אם מישהו נתקל באחת מהבעיות האלו, אשמח להכוונה כלשהי בנוגע למה להגיד לאנשים במוסך.

אני לא מבין גדול ברכב (אפילו לא קרוב) אז סליחה אם מדובר בתקלות אלמנטריות 

עריכה אחרונה על ידי KineticMango
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, רפי לין כתב:

כמה זמן המכונית ברשותך?

איזות תיבת הילוכים יש במכונית?

בברכה  -  רפי לין

הרכב נמצא אצלי כ3 שנים ויש בו תיבת הילוכים אוטומטית.

בעלות קודמת ליסינג

עריכה אחרונה על ידי KineticMango
פורסם

איני מכיר את מבנה האופל ואת מערכות החשמל שלה אבל אולי קו חשיבה מרכבים אחרים:

1. יתכן שרק בלחיצה על דוושת הבלם ניתן להוציא את מפתח ההתנעה וכן רק במצב N או P

ולכן בדוק קודם כל אם אלו אכן מצבי ותנאי הוצאת המפתח (ע"י נסוי להוציאו ללא לחיצת בלמים וכו').

2. כנראה שמיים של שטיפת הרכב גורמים לחיישן הטמפרטורה החיצונית להראות על קור סיביר

שגורם לאזהרת החלקה בקרח ולרוב במצב כזה גם המזגן לא יקרר בפעולה אוטומטית של מע' האקלים.

אני מבין שהמוסך שפנית אליו אינו מורשה היבואן או כזה שמכיר היטב את מכוניות אופל.

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני כשעה, רפי לין כתב:

איני מכיר את מבנה האופל ואת מערכות החשמל שלה אבל אולי קו חשיבה מרכבים אחרים:

1. יתכן שרק בלחיצה על דוושת הבלם ניתן להוציא את מפתח ההתנעה וכן רק במצב N או P

ולכן בדוק קודם כל אם אלו אכן מצבי ותנאי הוצאת המפתח (ע"י נסוי להוציאו ללא לחיצת בלמים וכו').

2. כנראה שמיים של שטיפת הרכב גורמים לחיישן הטמפרטורה החיצונית להראות על קור סיביר

שגורם לאזהרת החלקה בקרח ולרוב במצב כזה גם המזגן לא יקרר בפעולה אוטומטית של מע' האקלים.

אני מבין שהמוסך שפנית אליו אינו מורשה היבואן או כזה שמכיר היטב את מכוניות אופל.

בברכה  -  רפי לין

אכן צריך להחזיק את הבלם ולהיות בP כדי להוציא את המפתח, ולצערי זו לא הבעיה.

פורסם

נתקלתי בתופעה כזו ב b4 שהמפתח לא יצא. שם זה היה שידית ההילוכים לא נכנסה טוב למקום שלה. למרות שהיא כן היתה על p. נסה לשחק עם ידית ההילוכים כשזה קורה.  

פורסם
לפני 20 שעות, ארי62 כתב:

נתקלתי בתופעה כזו ב b4 שהמפתח לא יצא. שם זה היה שידית ההילוכים לא נכנסה טוב למקום שלה. למרות שהיא כן היתה על p. נסה לשחק עם ידית ההילוכים כשזה קורה.  

היום זה קרה שוב, ניסיתי לשחק עם הגיר וזה לא עזר לצערי.

נכון לעכשיו הדבר היחיד שעוזר זה לכבות את הרכב ולהניע שוב

חשוב לציין שזה לא משהו שקורה כל הזמן אבל לעיתים קרובות מספיק כדי להרגיז

פורסם

קיים מנגנון שמונע המהמפתח לצאת מהצלינדר אם הידית הילוכים לא נמצא ב P .

אם קיים כזה מנגנון אצלך יש לבדוק כי הוא תקין ומכוון, אחרת יש בעיה כנראה עם הצילינדר הצתה עצמו.

לגבי התקלת מזגן, כנראה המחבר החשמלי  של החיישן טמפרטורה חיצונית לא תקין ולא מונע חדירת מים לחיישן. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...