Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לשמוע את חכמת ההמונים 

היום ברשותי רכב דאציה דיזל 2016 שמשרתת אותי נאמנה כבר 5 שנים, עוד כמה חודשים נגמרת האחרייות והלוואת הבלון לרכשית הרכב ואני מתלבט האם

1.להשאר עם הרכב ( ולהחזיר את ייתרת ההלואה)

2.למכור ואז השאלה הגדולה מה לקנות ??? אני צריך רכב אמין (אין בעיה גיר ידני כמו שיש לי היום) שיחזיק 100 קמ ביום

ההתלבטות שלי לגבי רכב חדש עם מימון זה שבעוד 3 שנים אני אהיה עם מס קמ גבוה ויהיה לי מאד קשה למכור אותו ולהחזיר את ההלואה

ומצד שני לקנות רכב יד שניה אולי כלכלית יותר זול אבל צריך רכב אמין 

אשמח לעצותיכם/ן

פורסם

מה אתה אוהב ברכב שלך היום?
מה הקילומטראז שלו?
למה אתה רוצה להחליף?
רכישה של רכב חדש כמעט תמיד תהיה פחות כלכלית.

פורסם

יש לי אחלה רכב, פשוט אחרי 5 שנים קרוב ל 150K ישאר לי להחזיר חלק מההלוואה כ 30K

אז חשבתי האם כדאי למכור ולהמשיך לרכב חדש 

לפי השאלה אתה ממליץ להשאר עם הרכב כל עוד לאעושה בעיות ?

פורסם

סחוב אתו כמה שיותר. גם אם יהיה קשה למכור יותר בעתיד עדיין זה יהיה משתלם הרבה יותר בחישוב הכללי

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

וגם עכשיו המחיר שתקבל עליו יהיה לא גבוה,

אם יש לך כסף תחדש, אם לא אני הייתי משלם את הבלון וממשיך עם הרכב הנוכחי הלאה (ממילא אם הייתה מחפש המלצות היו ממליצים לך על הרכב הזה).

פורסם

תראה, אתה מתאר מצב שאתה ״״טוחן״״ רכבים.
אני כותב טוחן בגרשיים כי אתה לא בהכרח טוחן אותם אם למשל רוב הנסיעות הם בבינעירוני, אבל לפחות במד הקילומטראז זה נראה ככה.
המשמעות של זה לישראלי הממוצע היא הורדה במחירון באופן דרסטי, ובמילים אחרות: אתה מוריד את הערך של רכב בזה שאתה משתמש בו באופן אינטנסיבי.
תעשה חישוב של כמה שווה הרכב שלך היום, מה ירידת הערך לשנה ומה תוכל לקנות במחיר הזה. אני לא מאמין שתמצא משהו שווה ערך שישתלם לך למכור ולהחליף.
זה לפני שאני מציין שאתה נוסע על מנוע דיזל שהוא גם חסכוני בדלק באופן יחסי וגם נחשב יותר עמיד לשימושים מהסוג שאתה עושה. מוניות עושות מאות אלפי קילומטרים על מנועי דיזל והכל בסדר. נכון של מנועים האלה בגיל מבוגר יש כל מיני הוצאות (מציע לך לחפש בפורום, לי זכור אינג׳קטורים בעיקר) אבל עדיין יחסית לנסיעה הכללית זה יהיה נראה לי משתלם.

• תוכן חדש...