Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בפוסט הקודם שאלתי איזה אוטו כדאי עם מנוע 1800-2000 (החלטת ביטוח לאומי, אני אדם נכה)

חשבתי ללכת על CX-30, בדקתי והרגשתי שזה לא נכון לקנות את זה, גם כי זה גדול וזה מפחיד אותי

אז מאזדה 3 היא כדאית לקנות או טויוטה קורולה? עד 150-160 אלף שח בערך (לפני הנחה)

מעל מנוע 1800 עד 2000

אני זכאי 100% עם הנחה 61 אלף מיסים מביטוח לאומי

היה לי מאזדה 2017 עד 2020 והייתי מרוצה, לפני זה היה טויוטה קורולה 2013

בטויוטה הוצע לי קורולה האצבק וCH-R ב95 אלף ש"ח ללא תוספות

במאזדה הוצע לי מאזדה 3 ב89 אלף עם בטיחות ומצלמת דרך, ועל מאזדה 30 ב113 אלף שח

כל מה שמעניין אותי זה נוחות וכמה שפחות רעש, חסכון דלק זה גם טוב אבל לא חייב

פורסם

כמה שפחות רעש זה מאזדה 3, בידוד רעשים מהטובים בקטגוריה שלה.

הקורולה והCHR רועשים תחת מאמץ ועם ביצועים פחות טובים, אבל חסכון משמעותי בדלק שרשמת שפחות קריטי לך ובנסיעה בעיקר חלקית מתבצעת על חשמל בלבד.

פורסם

באמת כפי שנאמר, בידוד הרעשים במאזדה הוא בין הטובים ובמיוחד לעומת קורולה. במידה והנסיעה היא בעיר אז כדאי אולי ללכת על המנועים ההיברידיים, אבל אם הנסיעה תהיה בעיקר בין עירונית אז שווה לפזול למאזדה. מבחינת בטיחות והאבזור הן יהיו די דומות, אבל לדעתי המושבים במאזדה באמת מדהימים, מה שכן אולי תהיה צפיפות מאחורה. 

פורסם

הCHR מרעיש מאוד גם בלי מאמץ, אך הבנתי שבדגם אחרי מתיחת הפנים מלפני שנה זה שופר, לא יודע כמה.

@Newbi333 לדעתי טמטום לקנות היברידי אם הנסועה הממוצעת השנתית שלו נמוכה, והוא ציין בפירוש שזה פחות חשוב לו,

פות"ש כמה אתה נוסע בשנה?

אתה לא רוצה ג'יפון בכלל? או שהיתה לך בעיה ספיציפת מול הCX-30?

יש גם את הניסן סנטרה החדשה עם מנוע 2.0 שאומרים שהיא לא רעה בכלל.

אך אם יכולתי להרשות לעצמי לקנות את המאזדה 3, הייתי ללא ספק מעדיף אותה על הניסן והטויוטות.

• תוכן חדש...