Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך יותר ממטר עליה כדי שזה יקרה, אנחנו עוד רחוקים משם. 

זה מזרחית לחוף קליה, אבל למיטב זיכרוני זה שטח צבאי סגור. 

• מבאס 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה כנראה לא תראה. תסתכל בגוגל מאפס, אין לשם שום כביש / שביל גישה, וזה בדיוק על הגבול (אם כי השפך עצמו, לפחות לפי גוגל, בשטח ישראל). הסיכוי שתוכל להגיע לשם נע סביב אפס.

• מבאס 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שאני מסתובב שם אני הולך ברגל מתחנת הדלק לידו- עד למפעל המלח מצד שמאל. כמה זה רחוק משם?

אין צבא שם {לפחות שנראה לעין} יש רק את הפועלים של מפעל המלח הפלסטיני ואיזה טרקטור מסכן ישן שעובד שם בבריכות מלח קטנות.

זה משם דיי קרוב למה שאתם אומרים לדעתי אם נמשיך ללכת רגלית במיני מדבר מלח הזה, נוכל להגיע לשפך ללא בעיות.

מי יעצור? וגם אם יעצרו נגיד סליחה ונחזור.

PHOTO-2020-12-04-09-46-37.jpg

‏‏PHOTO-2020-12-04-09-46-38 - עותק (2).jpg

‏‏PHOTO-2020-12-04-09-46-38 - עותק.jpg

PHOTO-2020-12-04-09-46-38.jpg

PHOTO-2020-12-04-09-46-39.jpg

‏‏PHOTO-2020-12-04-09-46-40 - עותק.jpg

PHOTO-2020-12-04-09-46-40.jpg

PHOTO-2020-12-04-09-46-41.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

אני רואה שהחלפת את הביאנקי למשהו שמור יותר.

תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הביאנקי הלכה לישון עד לא ידע מתחת לאדמה במחסן שמור על ידי שירות הביטחון הכללי.

בהצלחה לגנב

והרבה שואלים לגביה בתלפיות, דיי חסרה בנוף שם. וואללה, גם לי היא חסרה. אוטו חמוד. יש עכשיו אופניים חשמליות !

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מוקשים, זה מה שימנע ממך להגיע לשם

https://www.mako.co.il/news-military/2020_q3/Article-9b83059b4c59471027.htm

במדינת הסטארט אפ אין גישה למידע חשוב שכזה. תנסה להגיע למפה של הרשות. אחרת תצטרך להסתפק במפה שנמצאת בתוך מאקו

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

J7 אחת מהפיתוחים המוצלחים של פז׳ו. לקחו את המנוע הוותיק והטוב של ה 403, השכיבו אותו לרוחב ויצאה להם מסחרית קטנה ומצלחת זכורות מספר לא מועט בשירות המשטרה.

(צילום: אפי יניב) (צילום: אפי יניב)

ולעצם השאלה: ברשות המים עושים ככל שביכולתם כדי לא לפתוח את סכר דגניה, כולל הפעלה בעוצמה מלאה של משאבות המוביל.

גם אם יפתחו זו לא תהיה פתיחה בסגנון של 92 אלא משהו יותר מבוקר כדי למנוע הצפות של שטחים חקלאיים ונזקים .

אז גם אם יפתחו אני מסופק שעד שזה יגיע לים המלח,אם בכלל, זה יהיה מרשים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

דבר איתי, אולי אבוא איתך.

צריך לדעת את עוצמת הזרימה, כדי לחשב כמה זמן יקח לזרם להגיע (אם בכלל) לים המלח. ניקח גם בחשבון את הכמות שתספג באדמה בדרך, או סתם תציף שטחים מסביב, שלא נשב ונחכה, וסתם נתייבש. 😉

• תוכן חדש...