Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

החומר לניקוי ג'אנטים נראה לי מרוכז מאוד.

מעבר לסירחון שלו. אני משתמש בחומר של גאיון.

האם החומר דורש דילול או שישר להתיז על הג'אנטים??

והאם הפעולה נדרשת בכל שטיפה?

אני שוטף את הרכב אחת לשבוע.

פורסם

אם הייתה שם קישור היה אפשר לדעת על מה אתה מדבר. (גאיון לא אומר לי כלום)

יש עשרות מדריכים על ניקוי חישוקים, אפילו אחד לאחרונה.

בעיקרון אין צורך כל שבוע לרסס חומר לניקוי חישוקים, אפשר עם הסבון שמנקים את הרכב (כפפה אחרת, בסוף) לעבור על החישוקים.

בנוסף, זה תלוי באופי הנהיגה, ובסוג החישוקים (צפופים או לא) ובסוג הרפידות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

עולה שרשור,בטח מתכוון לחומר מפרק מתכות,שלאחר ריסוס לגנטים של כמה שניות נותן צבע סגול,נכון???

אז אני אישית: א.לא לוקח שום חומר ולא חשוב מאיזה חברה שנותן ריח ובטח כמו סירחון,בעבר זה היה חומר IRON X שניתקלתי בכזה.

סיבה ראשונה זה יכול להביא לאנשים רגישים אוסטומטיים בעיות ולאנשים אלרגיים בעיות בריאות אפילו נידודי שינה וגם פריחה בגוף,

אז אם פיתאום ובמקרה מישהו ניתקל בבעיה כזו,אז קודם חובה ללבוש כפפות ולהחזיק מרחק של הגוף מהחומר,אדיפות להחליף לחברה אחרת.

ב.כן קיים בשוק הרבה חברות של החומר מפרק מתכות שלא נותן סירחון ובטח לא נותן הפרשות אלרגיות למשתמש.

אישית עובד עם ANGELWAX,NANOLEX,SCHOL CONCEPTS שהם אכן גם נותנים תוצאות מאד גבוהות ובטוחים לגוף המשתמש והסביבה כמו כן 

אפשרות להיישתמש לגוף הרכב,אני מעדיף מכולם ANGELWAX.

ג.חומר מפרק מתכת בשימוש כל שבועי יכול לפגוע בלכה של הגנטים ובגנטים סינים בכלל יכול להוריד לכה,אין להישתמש בצורה כזו ולדעתי

לדעתי שמי מי שרכשתה היה חובה לתת לך הסבר מלא והדרכה ,ולתת לך בחירה לקניה של מס חברות ומס חומרים לא חובה מפרק מתכת ואו שילוב

של חומר גם מפרק מתכות לפעם בתקופה כמו אחת לכמה חודשים וחומר לא מפרק מתכת לשימוש כל שבועי והסבר לשימוש כולל: מה יתרונות

ומה חיסרנות ולהתאים לך, לצריכים ולתקציב שלך.

סליחה אין שום כוונה לקדם או להלחמיש אף חברה ואו שום מוכר,כי ככה אני מלמד את הדיטיילרים ואו פרטיים באקדמיה לדיטיילינג אצלי.

תמיד תלמד ותראה בהוראות שימוש של כל חומר שאתה קונה לפני וגם תראה באינטרנט מה יתרונות ומה חיסרונות.(במקרה שלך שלא קיבלתה בקניה)

מצרף כמה תמונות למחשבה שלך 

תודה,יעקב אלטר ובהצלחה

scholl_rim7.jpg

Car care matrix-500x500.png

Revelation-spray.png

nanolex-wheel-cleaner-and-iron-remover.jpg

• אהבתי 2
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...