Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אני מבולבל, אשמח לתגובות מאנשים שמבינים כדי שאדע מה לעשות

לפני חודשיים הרכב שלי היה מעורב בפגיעה עם רכב של אדם אחר, הוא טען שזה אשמתי, אני טוען שזה אשמתו לא פחות, לא היה לי ביטוח לצערי(היום כבר יש אבל זה לא משנה), נסעתי בלי שום ביטוח בכלל, ולא הסכמתי לשלם לו סכום כלשהו במזומן שהוא רצה, בקיצור מפה לשם הוא תבע אותי על  סכום מסויים, השאלה שלי היא האם יש טעם להגיש כתב הגנה בכלל? כל המסמכים לכתב הגנה מוכנים אבל השופט יסתכל עליי בכלל לאור העובדה שנסעתי ללא ביטוח? עדיף לשלם ולגמור עם זה?

תודה 

עריכה אחרונה על ידי Man323
פורסם (נערך)

כל עוד מדובר בנזקי רכוש מה שמעניין את השופט הוא מי צריך לשלם למי וכמה. לא מעניין אותו אם זה על ידי הביטוח שלך, מחשבון הבנק שלך או מהפת"מ בלטה של חמותך. 

השיקול שלך צריך להיות כמותי: מה גובה התביעה וכמה מאמץ אתה מוכן להשקיע בקרב המשפטי. אין דין תביעה של 2500 ש"ח כדין תביעה של 12500 ש"ח, ואין דין מי שמרויח 5000 ש"ח בחודש כדין מי שמרויח 50000 ש"ח בחודש.  אישית לא הייתי נלחם על נזק שעולה על מחיר ימי העבודה שיעלה לך המשפט, ואולי עוד קצת, כי אם תשלם לו ותקבל ממנו מסמך שאין לו יותר דרישות תוכל להיות רגוע, וניהול משפט יכול להיות עסק מעצבן למי שאינו מורגל בכך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תספר יותר, מה קרה? איך קרה? מה הנזקים? מה עלות הנזקים? על איזה סכום תובעים אותך?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...