Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב לכולם, 

לצערי תמיד העדפתי מכוניות ישנות מהמאה הקודמת על פני רכבים יחסית חדשים, בעיה שכזאת.

לפני מספר ימים נתקלתי במרצדס המדוברת למכירה, ונכון לעכשיו היא לא מופיעה בלוח מודעות אונליין או בפייסבוק (לפי הבעלים)

יד ראשונה יבוא אישי מגרמניה, 400 אלף ק"מ, גיר אוטומט ומחר אני הולך לראות את הרכב שלדעתי ברמת גימור ESPRIT מכיוון שאין חלונות חשמל אפילו מקדימה. 

אף פעם לא היה ברשותי רכב דומה, אבל תמיד רציתי במוו\מרצדס מהשנים האלה, גם אם זה לתקופה של שנה.

בשיחה קצרה עם בעל הרכב בטלפון הוא אמר שהמחיר המבוקש הוא 10,000ש"ח, מחיר שאני כמובן אתמקח במידה ו....

1) עד כמה המחיר רלוונטי לרכב (ראיתי C220 בשנתונים 2003-2 במחיר דומה)?

2) מה ניתן לבדוק \ לשאול באופן עצמאי לפני בדיקה במוסך? 

3) עד כמה יש ביקוש לרכב בשוק? עתיד לעזוב את הארץ בחוזה עבודה בעוד כשנה - שנה וחצי.

אני מבין שאני כנראה נכנס למשהו לא משתלם ולא כלכלי, אבל תמיד רציתי משהו בסגנון, והנה היא כאן  ☺️

תודה לעונים - מבטיח לעדכן מחר.

עריכה אחרונה על ידי ExtraD

🤔

פורסם

עדכון קטן, 

ראיתי את הרכב והמנוע לצערי הוא בנזין 2.2 M111 עם 406KM.

מלבד קוסמטיקה פנימית שלא אהבתי (שאפשר לסדר בכמה מאות שקלים) הרכב מניע ונוסע חלק.

אבל לפי הבנתי תוחלת החיים של המנוע היא בערך 350-400KM ?

🤔

פורסם

הכתיבה שלך זועקת שאתה לא באמת רוצה את הרכב, פשוט אתה מתעניין בו כי נתקלת בו במקרה. לדעתי, בקנייה כזו שהיא נטו רגשית, חפש אוטו אחר שכן תהיה שלם איתו. לא נראה לי שחסרים מרצדסים ישנים מכל הסוגים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

סדרה C בשנים האלו בפרט (ובכלל) לא נותנת איזשהו ערך מוסף על המתחרות בקטגוריה בזמנו מלבד הסמל (להבדיל מב.מ.וו. סדרה 3 למשל). סדרה E אכן מעניקה נוחות ותחושת איכות ראויה. צריך גם לזכור שהדגם הזה היווה את תחילת התדרדרות האמינות של מרצדס. ככל ומדובר בדגם סופר בסיסי (poverty spec בבריטית) אני לא רואה מה הוא מעניק על פני למשל פיג'ו 406 או מאזדה 6 צעירה ב 7-8 שנים שהינן מכוניות טובות יותר, זולות יותר לרכישה ולתחזוקה ושעדיין לא דורשות שני טסטים בשנה.

• מעניין 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...