Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 אוטמט 1.2 83 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

רציתי לדעת האם הדגם בלי טורבו הופך את הרכב לעגלה או שהביצועים עדיין סבירים?

חשוב לציין שעיקר השימוש יהיה בתוך העיר.

עריכה אחרונה על ידי mosh990
פורסם (נערך)

הדגם הזה הגיע רק עם גיר רובוטי ( או ידני, אבל לא עליו אתה שואל ). מכיר אותו לא רע כבר חמש וחצי שנים. אני מסתדר איתו מצוין בפעמים המועטות שיוצא לי לנהוג עליו, גם בתי שהאוטו משמש אותה לא מתלוננת, רבים אחרים, ודאי כאלו שלא מכירים את אופן ההתנהגות של הגיר דווקא כן. עשה סיבוב תראה אם בכלל מתאים לך. ואין שום בעיה מבחינת ביצועים, מספקים לחלוטין, למנוע הזה מומנט טוב בסיבובים נמוכים יחסית וזה הנתון החשוב באמת.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

מישהו מהעבודה היה בעל רכב כזה אך ידני, הבעיה עם המנוע זה בעליות, הרכב הרגיש חלש, כך שבסופו עבר לגירסת הטורבו.

הפיגו עצמה רכב נוח, ניראה טוב, ומגלה אמינות טובה למעט רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן צריך חבדוק את מצבה ובמידת הצורך להחליף.

הרובוט חד מצמדי פחות נעים בעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע ה-1.2 האטפמוספרי  (למיטב זכרוני) לא סובל מהבעיה של הרצועה המתפוררת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סובל העניין שזה פחות בא לידי ביטוי אפילו אם הרצועה התפוררה במנוע האטמוספרי זה מדליק נורה במקרים נדירים יותר.

פורסם

היה לי דגם 1.2 הידני,

בנסיעה עם נהג בלבד או נוסע אחד המנוע לא טיל, אך מספק את הסחורה עם כח זמין בכל מצב ולא תרגיש בחיסרון כלשהו, אם זה למשפחה את תרגיש חוסר כח בעליות, אך יעלה בלי בעיה.

מעבר לזה הרכב מאוד חסכוני, נוח, ומהנה לנהיגה, לא הכי מרווח אך בסדר גמור, תא מטען טוב בגודלו ונוח, אני אהבתי.

דגש אחד על הגיר הרובוטי החד מצמדי, יצא לי נהוג בלא מעט רכבים כאלה, ואני חייב לציין שהגיר הרובוטי החד מצמדי של פיג'ו עם המנוע הזה הוא אחד הגרועים מבחינת התנהגות היה לי כזה במשך שנתיים וחצי, מה שכן אחרי שמתרגלים יודעים לחיות איתו ומה שנקרא לבלוע את הצפרדע.

• תוכן חדש...