Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

בהמשך לחיפושים שלי אחר הרכב הנ״ל אותרה מכונית שעלתה על הכביש ב-12/2016, 84 אלף קילומטר (לא איכפת לי מקילומטרז׳ יחסית גבוה אני נוסע 6K בשנה).

אשמח לחוות דעתכם, בדגש על התאונה שתוקנה. חוץ מזה שלא איכפת לי מקילומטרז׳ גם לא איכפת לי יותר מידי משריטות ונראות באופן כללי.

ההצעה שקיבלתי מלובינסקי טרייד על סך 55K ש״ח כוללת שנתיים אחריות על 10 מכלולים (כולל משאבת מים ואלטרנטור שמוזכרים למטה) + טיפול שוטף ראשון מוזל שאצטרך לעשות בדצמבר.

היסטוריית טיפולים:

טיפול K20 - שגרתי + החלפת רפידות בלם קדמי

שתי תלונות עוקבות באיזור ה-35K על ריח רע מהמזגן - החליפו מסנני מזגן והוסיפו תרסיס רימון (?)

טיפול 40K - שגרתי

טיפול 60K - שגרתי + החלפת גלגלת משאבת מים ורצועת אלטרנטור + רפידות בלם אחורי

1/1/2019 - מצבר חדש

63K - פחחות, צבע וטשטוש ועבודות חשמל על דלת ימין קדמי וסף תחתון ימין. הייתה תאונה, לטענת הסוכנות לא נזק לשלדה או החלפה של החלקים.

טיפול 80K - שגרתי

מתכוון בכל מקרה לקחת למוסך סיטרואן לקבל חוות דעת + בדיקה לפני קניה.

פורסם

לגבי הרימון, זה תרסיס שבא ברימון גז (לא משהו מוגזם ברמה של רימון עשן) שפותחים באוטו בשביל לטהר את תעלות האוורור.

לגבי השאר , אם מרווח הטיפולים המוגדר על גבי היצרן הוא כן 20 אלף , אז נראה  תקין , לגבי הפחחות,  אתה הולך לבדוק את זה , נראה לי שעברת על  רוב הנקודות החשובות. 

פורסם

אין משהו חריג בטיפולים סך הכול, לגבי התאונה ממה שרשום לא ניראה נזק רציני אך בבידקה לפני קניה יהיה ברור יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין משהו חריג בטיפולים סך הכול, לגבי התאונה ממה שרשום לא ניראה נזק רציני אך בבידקה לפני קניה יהיה ברור יותר.
מורידים מחיר על דבר כזה?

Sent from my GM1917 using Tapatalk

פורסם

לפני 1 שעה, nadavar כתב:

מורידים מחיר על דבר כזה?

Sent from my GM1917 using Tapatalk

אין לי מושג אם זה עילה להפחתה במחירונים הרשמיים. בכל מקרה זרקתי את זה לאוויר במהלך ההתמקחות, לך תדע מה באמת עזר כי זרקתי הרבה דברים :)

פורסם

לדעתי המחיר שקיבלת לא אטרקטיבי כ"כ אל מול התמורה.
במחיר הזה תוכל לרכוש רכב מיד פרטית קמ נמוך יותר וככל הנראה גם תחזוקה קפדנית יותר.

פורסם
לפני 8 שעות, alex321 כתב:

לדעתי המחיר שקיבלת לא אטרקטיבי כ"כ אל מול התמורה.
במחיר הזה תוכל לרכוש רכב מיד פרטית קמ נמוך יותר וככל הנראה גם תחזוקה קפדנית יותר.

אתה כנראה צודק למרות שאין המון היצע כרגע ביד2 - אבל אני מוכן לשלם את הפרמיה בשביל לקבל אחריות לשנתיים ולסגור את המכירה מול מגרש, לי זה יותר נוח מלקנות מאדם פרטי. סגרנו בסוף על 53k, ביקרתי עם האוטו בשני מוסכים + מכון בדיקה והכל נראה תקין. נקווה לטוב.

• תוכן חדש...