Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי לא מזמן שירוקו 2013 160,000 ק"מ.

מספר ימים לאחר הרכישה לצערי התחילה בעיה בקלאצ' של הרכב. לעתים הוא מאוד "רך", אני לוחץ עליו והוא נשאר למטה, לעתים הוא במצב "קשיח", שזה נורמלי תכלס והוא פשוט חוזר למקומו בהתנגדות ולעתים הוא "חצי חצי", עולה בחזרה למעלה עם ליווי של הרגל.

כשהקלאצ' "רך" ההילוכים נתקעים, או עוברים בצורה מאוד חורקת.

לרוב המצב החמור ביותר הוא לפני נסיעה, אני משחק עם זה קצת ואז מסתדר. לפעמים אבל לאחר נסיעה בכביש מהיר, הקלאצ נכנס למצב רך וההילוכים לא עוברים, וזה כבר קצת מסוכן...

לקחתי את הרכב למוסך, אמרו לי שהבעיה היא במשאבה של הקלאצ'. החליפו לי אותה, וזה הסתדר למשך כחודש, אבל הבעיה חזרה.

אשמח לכל עזרה באבחון או טיפול בבעיה.

תודה רבה!

פורסם

בדוק נוזל קלאץ', כנראה שיש לך נזילה ממקום כלשהוא בקו

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם

בדרך כלל כשהולכת אחת המשאבות השנייה הולכת תקופה קצרה לאחר מכן.

לכן נהוג להחליף את שתיהן יחדיו וגם את הצינור ביניהן באותה הזדמנות חגיגית.

כשמרגישים את מה שאתה מתאר כדאי למהר ולתקן כי אחרת תמצא את עצמך תוך יומיים על גרר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כוון דוושה לא תקין עלול לגרום לכך. 

מציע לבדוק בספר התחזוקה איך לכוון את הדוושה בצורה נכונה ולפעול בהתאם והכי חשוב החופש הנדרש לה (FREE PLAY) במצב חופשי. 

• תוכן חדש...