Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרה לעבודה מחל"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בחודש השני לחלת ולא מזמן קיבלתי דמי אבטלה של חודש 4, אם נגיד מחזירים אותי מחר (19.5) אז את דמי האבטלה אני אקבל בנוסף למשכורת שתבוא?

פורסם
לפני 23 דקות, CRuzer669 כתב:
אני בחודש השני לחלת ולא מזמן קיבלתי דמי אבטלה של חודש 4, אם נגיד מחזירים אותי מחר (19.5) אז את דמי האבטלה אני אקבל בנוסף למשכורת שתבוא?

תקבל את החלק היחסי של החודש, בדיוק כמו שתקבל את החלק היחסי של החודש ממקום העבודה.

פורסם (נערך)

תודה, במקום העבודה נאמר לי שאם אני חוזר עכשיו אז את הכסף מביטוח לאומי לא אקבל ואצטרך להיות ולחכות בחלת עד 1.6, נשמע הגיוני?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
לפני 22 שעות, CRuzer669 כתב:

תודה, במקום העבודה נאמר לי שאם אני חוזר עכשיו אז את הכסף מביטוח לאומי לא אקבל ואצטרך להיות ולחכות בחלת עד 1.6, נשמע הגיוני?

לא הגיוני.

ברגע שאתה חוזר לעבודה, בכל יום כלשהו במהלך החודש, על החברה / עלייך לדווח על סיום החל"ת לביטוח לאומי (דרך האתר או שהחברה מדווחת)

כאמור מקבלים את החלק היחסי בחישוב הימים. לדוגמה, אם חזרת ב-19, תקבל את מס' הימים בניקוי ימי שבת. בנוגע למשכורת - גם היא, יחסית מעת רגע חזרתך לעבודה

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...