Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

אדום - רק לנשים או גם לגברים?  

119 הצבעות

1. 1. אדום - רק לנשים או גם לגברים?

• לנשים בלבד.
    • לגברים ונשים ללא הבדל.
    • אפשר לגברים אבל עדיף להימנע אם ניתן
    • אפשר לגברים אבל רק במכוניות ספורט

פוסטים מומלצים

פורסם

צבע אדום לא מחמיא לכל מכונית, אבל יש מכוניות שדווקא הצבע האדום הכי הולם אותן.

בכיף הייתי נוהג במכונית אדומה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חי בשלום עם אדום.

attachment.php?attachmentid=524420&d=1573392341

עם זאת, החלום הוא להחליף את הצבע לאפור כהה, שהרכב פחות יבלוט.

מדהימה

אני מבסוט מזה שאתה עדיין איתה כל הזמן הזה, אני זוכר עוד מימי ההלפ-דסק בסמייל

Confidence In Motion

פורסם

זה בעיקר עניין של סטיגמה ישראלית, יש לך רכב אדום? זה בדוק אישה.

לא מבין את המוח המעוות הזה אבל פה אנחנו חיים חבר'ס.

הרכב הקודם שלי היה אדום, קיבלתי ים פניות מאנשים שאני גם לא מכיר של "ווע ווע רכב עדוםםםם מה זה של בחורעעעע"

אבל ספציפית יש רכבים שאדום לא יושב עליהן טוב

Opel Adam S 2017

פורסם

צבע אדום הוא יוניסקס. מה שקובע הוא סוג האוטו, אם זו ספארק זה רק לבחורות!

גילוי נאות - ברזומה ZX אדומה, 306GTI בורדו ומגאן קופה בורדו :oops:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני באדום השני שלי(סיאט לאון) הראשון הייתה 306 אדום בורדו מדהימה ביופיה

מת על הצבע, שונא את העובדה שצריך ל"עבוד" קשה יותר בשביל לשמור עליו

פורסם

זה הרכב של אשתו של פרידלינגהאוס (ווסט קווסט קאסטומס) - גג משובץ אבנים של סווארובסקי וצבע וורוד פוקסיה

על זה תסלחו לי אם אכתיר את הרכב כ"נשי" ואהיה שוביניסט לתפארת

swarovskicar.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי נוסע בשמחה על המיני הזאת.

זה הכל בראש!

אני רציתי לקנות ריינג'רובר רק בגלל שהוא אדום.

מיוחד לאללה. 2b8a56fcde0dca0454fe69f8b3b532df.jpg

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם

וואלה, לא יודע איפה אנשים מסתובבים אבל שנה וחצי בערך עם אבארט 500 אדומה (שמי כבר מבין את ההבדלים מהפיאט), לא קיבלתי הערה אחת בסגנון "אוטו של בחורה" וכו'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש לי רתיעה מהצבע האדום משיקול אחר לגמרי - הצבע הזה נוטה לדהות מהר מאד בשמש הישראלית. אבל זה מימים רחוקים, הרכב האדום האחרון שהיה לי נמכר לפני קרוב ל-30 שנה ובינתיים הטכנולוגיה השתפרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה בגלל תחזוקה לקויה, אני אוהב רכבים אדומים ישנים, פוליש טוב מחזיר אותם לחיים בקלות.

והנה, היום רכשתי עוד רכב, אדום :)

6b0b268dac9ddb57876b869008947135.jpg

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

איזה תיש משובח בנצי! תתחדש!

גם שקלתי RAM אבל להוציא בשביל זה רשיון, לא להיות מסוגל להכנס לחניונים - ירד מהפרק.

ולגבי המיני של מייגן פרידלינגהאוס - גם הייתי נוסע במיני הזו בשמחה, בייחוד עם גג שיש בו למעלה מ80 אלף אבנים משובצות של סווארובסקי והגג לבדו עולה 20 אלף דולר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי בעיה עם רכב אדום. יש רכבים שמאוד מתאים להם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...