Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אמנם אני משתמש חדש בפורום, אבל הרבה זמן נעזרתי בכם בקריאת פוסטים שונים. אז תודה קודם כל :-)

אני לקראת רכישה של רכב יד 2. מחפש בגדול רכב משפחתי- מה שחשוב שיהיה מרווח, מערכות בטיחות טובות וחסכוני בדלק עד כמה שניתן בקטגוריה. וכמובן שיהיה רכב אמין, בלי הפתעות בטווח הארוך עד כמה שניתן.

כרגע ההתלבטוח בין 2 רכבים- שניהם מיד ראשונה (ליסינג), קילומטראז' יחסית נמוך:

1- ניסאן סנטרה 2017, 67000 ק"מ. אפשר לסגור אותו כנראה בסביבות ה-62 אלף שח.

2- טויוטה קורולה 2016, 57000 ק"מ. אפשר לסגור סביבות 73 אלף שח.

שניהם נקיים בילדה, רק בטויוטה יש כמה תיקוני פח.

כמובן הכל בהנחה ששניהם יוצאים נקיים בבדיקה

מה דעתכם? אשמח לשמוע מאנשים מלומדים הרבה יותר ממני בתחום

תודה רבה!

יאיר

פורסם

תיסע בניסאן לפני שאתה מתלבט.

בניסאן יש מראות צד בתקן אמריקאי והרבה אנשים מתלוננים שנהגו או נוהגים ברכב טוענים שזה לא נוח.

לי אישית לא היה בעיה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
תיסע בניסאן לפני שאתה מתלבט.

בניסאן יש מראות צד בתקן אמריקאי והרבה אנשים מתלוננים שנהגו או נוהגים ברכב טוענים שזה לא נוח.

לי אישית לא היה בעיה.

קודם כל תודה על ההמלצה! אקח את זה בחשבון

מעבר לעניין הנקודתי- מה דעתך על הבחירה בין השניים?

קראתי רבות על עניין הגיר בניסאן, על התקלות בו... וגם על חוסר בידוד הרעשים, ונוחות נסיעה פחות כנראה ביחס לקורולה.

מצד שני, יש מצב שהסנטרה נותנת פה תמורה טובה יותר למחיר...

פורסם

תסע ברכב ותתרשם.

אחרי הנסיעת מבחן תבין את הסיבה שהרכב לא הצליח ונמכר במחיר זול לעומת קורולה.

פורסם

הקורולה מעט מרווחת יותר מאחור ומסוף 2016(מתיחת פנים) נוספו לה מערכות בטיחות (בלימה והתרעת התנגשות, התרעה על סטייה מנתיב, זיהוי תמרורים).

הסנטרה הולכת כמעט בעיקר לליסינג.

פורסם

הניסאן זה אוטו הכי זול באמריקה, הוא הולך שם בעיקר לרכב השכרה, הרכב באיכות נמוכה מאוד הקורולה עדיפה בהרבה. יחד עם זאת, שים לב שאתה מקבל אחת עם בטיחות אקטיבית, שהגיע בחלק השני של השנה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• תוכן חדש...