Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בתהליכי רכישה של C5 Aircross 2019 מטרייד מוביל.

השתלשלות האירועים:

1. לקחתי את הרכב לבדיקה מטעמי. בדרך למכון הבדיקה הרגשתי רעידות קלות בהגה במהירות של כ-120 קמ"ש.
  2. הרכב עבר בדיקה בדינמומטר, יצא תקין לחלוטין (הכל V ללא הערות) למעט: כיוון זוויות היגוי, שחיקת צמיגים קדמיים.
  3. הבוחן במכון אמר שלא עבר את ה-90 קמ"ש בנסיעת המבחן ולכן לא הרגיש רעידות. כמו כן, הוא ציין שהשחיקה בצמיגים אינה סימטרית דבר שנגרם עקב פרונט לא מכוון.
  4. טרייד מוביל ביצעו כיוון פרונט ואיזון גלגלים.

בנסיעת מבחן על הרכב שמתי לב שהרעידות כמעט ונעלמו, אבל עדיין נשארו רעידות קלות מאוד שמורגשות ב-112-115 קמ"ש בדיוק.

השלב הבא הוא להחליף את הצמיגים הקדמיים ולראות האם עדיין יש רעידות.

טרייד מוביל כרגע מנסים להמנע מהחלפת צמיגים, הדבר נמצא במו"מ וההתנגדות העיקרית היא עקב המחיר (1000 שקל לצמיג).

יתכן והכי טוב שאחלץ מהם הוא הנחה נוספת של 1000-2000 שקלים ואפשרות לרכוש את הצמיגים במחיר "שלהם".

המחיר של הרכב אטרקטיבי מאוד מבחינתי, ולכאורה ע"פ הבדיקה הרכב מצב מושלם מלבד עניין הפרונט.

לטענת הבוחן, לטיפול ברעידות צריך לבצע בסדר הבא: כיוון פרונט, איזון גלגלים, החלפת צמיגים קדמיים.

לא יכולה להיות בעיה נוספת כי לטענתו הרכב תקין (אין נזק למשולשים, מתלים, מוטות היגוי וכו').

השאלה שלי -

במידה וטרייד מוביל לא מחליפים צמיגים ומוכנים לבצע את העסקה As-is (אולי יתנו הנחה נוספת, אבל זה לא העניין).

מה הסיכוי שהחלפת צמיגים שאבצע עצמאית לא תפתור את הבעיה?

למרות המחיר האטרקטיבי, אני לא רוצה להתקע עם רעידות כאלו, קטנות אשר יהיו, ולהתחיל להאבק במוסכניקים של היבואן (הרכב באחריות) בשביל לפתור את הבעיה.

פורסם (נערך)

לא יותר פשוט לסוע ב 100 ? ההבדל בזמנים יהיה זניח.

מחיר הצמיג נשמע מופרך . מה המידה שלו ? 205/55R19 ?

צודק. המישליין המקורי כאלפייה לצמיג.

לדעתי תשאיר להם לסדר רעידות כי אחרת יטרטרו אותך כולל קניית צמיגים.

זו ה shine pack האדומה, רכב הדגמה ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

15,000.

מדובר על רכב הדגמה של היבואן, שגם השתתף במבחני רכב.

אין לי ספק שלא ננהג בעדינות.

החשש שלי שחטף איזשהו פיצוץ שעיקם משהו, איפשהו, שאף אחד לא יאתר ואני אתקע עם רעידות לעד.

זה לא יפריע לאף אחד חוץ ממני, כי זה ממש ממש עדין ובמהירות מאוד ספציפית.

זה גם הקושי שלי מול טרייד מוביל, כי מבחינתם אין רעידות - אפילו בוחן של דינמומטר לא עלה על זה.

אני חושש שאם אלך על הרכב As is, אתקע עם רעידות לעד.

מצד שני, המחיר מאוד אטרקטיבי וה-Value שאני מקבל לשקל יותר טוב מכל אלטרנטיבה אחרת.

פורסם

הייתי בודק ראשית בפנצ'ריה את מצב האיזון דל הגלגל כי יתכן שנפלה משקולת.

אפשרות אחרת היא שאחד הג'אנטים קיבל מכה- מקרה כזה קרה אצלי ואיזון של כל 4 הגלגלים +העברת 2 הצמיגים הקדמיים לאחור (כל הצמיגים הורכבו באותו זמן) פתרה את הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כאמור, הרכב עבר כיוון פרונט ואיזון גלגלים. הבעיה הרבה פחות חמורה, אבל עדיין קיימת.

העברת הקדמיים אחורה לא בוצעה עדיין, ביקשתי מהם שיבצעו. אמור לקרות מחר.

פורסם

כנראה בעיה בצמיגים.

אני לא הייתי קונה רכב הדגמה שננהג בידי עיתונאי רכב.

רכב הדגמה רגיל יכול לבוא בחשבון במחיר מתאים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
מדובר ברכב שעבר "בדיקה" יסודית מאד של היכולות שלו..עשרות פעמים.

אני משוכנע שהצמיגים פגומים.

רון,כמה אפשר לדעתך כבר בשנה לגמור את הצמיגים ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תחשוב שהרכב עבר עשרות ידיים של בוחני רכב שהתכסחו על הרכב,והם מתכסחים,ועוד כמה מאות נסיעות של אנשים שבאו לבצע נסיעת מבחן.

פורסם (נערך)

שבדרך לא דרך הצליחו להגיע לשביל הכי גבוה בהר כדי להראות לשאר הכתבים מהי תמונת נצחון ישראלית...

היבואן מבליג כי זה מביא מכירות ( אבל גם הוא לא מבין איך הרכב הגיע לשם ועוד עם חישוק "19. אולי צריך להעלות את הסיווג שלו ל 4x4)

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...