Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג א-ד-י-ו-ט בכביש 721

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום בכביש 721 המפורסם בדרכי חזרה מטיולון קצר, אני יודע שעל הכביש הזה כבר נידונו הרבה דיונים, אבל מה שראיתי שם עוד לא ראיתי אף פעם בכל הקילומטרים שנסעתי על כבישי ישראל, ורציתי לשתף אותכם.

בדרכי במעלה הכביש התקרבתי לשיירה של ארבעה כלי רכב, בראש השיירה נסעה באיטיות משאית, אחריה נסע אוטובוס ואחריו עוד שתי מכוניות פרטיות, כשהייתי כמה עשרות מטרים מהמכונית האחרונה נהג האוטובוס יצא לעקוף את המשאית בקטע של קו לבן רצוף (כמו 95% מאורך הכביש), אבל עזבו את הקו לבן הרצוף, הוא ביצע את העקיפה בדיוק לפני פנייה ימינה, ככה שאם היה מגיע רכב ממול לא היה שום סיכוי שהוא יראה את האוטובוס, זה היה פשוט נורא ליראות את זה ! אם אני או כל מישהו אחר היה נוסע באותו רגע ממול ומיתקרב לאותה פנייה, גם אם הוא היה נוסע 30 קמש הוא היה כימעט בוודאות נמחץ על ידי אותו אוטובוס.

רציתי לעקוב אחרי האוטובוס ולרשום את המספר שלו ואת שם החברה (זה לא היה של אגד זה היה אוטובוס צהוב, מישהו מכיר חברה כזאת של אוטובוסים, אם כן שווה ולנסות לברר את שם הנהג) אבל זה היה בילתי אפשרי כי אי אפשר היה לעקוף את השיירה, והאמת שהאוטובוס נעלם דיי מהר משדה הראייה.

לא אלה שבאים ב 4 בבוקר לכביש הזה כדי לינסוע בו בצורה ספורטיבית מסכנים את חיינו, אותם נהגים כמו נהג האוטובוס הזה, שאין להם שום ערך לחיי אדם או איזשהו שיקול דעת, שלא נדבר על שכל, הם אלה שמסכנים את החיים של כולנו על הכביש, כי מעקיפה כזאת, גם הנהג הכי מיקצועי וזהיר לא היה יכול להיתחמק אם הוא היה במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון.

אני הייתי המום לראות דבר כזה.. תיזהרו שאתם נוסעים שם, ובכל מקום אחר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עד כמה שאני יודע, אוטובוס צהוב זה של המועצות העירוניות

השאלה של איזו מועצה, לא יצא לך במקרה לראות את הכיתוב על חזית האוטובוס?

ואגב, לפני מספר חודשים למי שזוכר, באמת הייתה תאונה עם אוטובוס צהוב של מועצה עירונית שהתהפך (אם אני לא טועה ליד צומת יגור), לכו תדעו אם זה לא אותו נהג

פורסם

זה מזכיר לי בדיוק לפני יומיים ראיתי נהג משאית שחנה יוצא מהחניה מבלי להסתכל ומתנגש במשאית אחרת שנסע לידו.

נהגי המשאיות\אוטובוסים בגלל שהם נוהגים במכוניות גדולות וכבדות והם בטוחים שלא יכול לקרות להם כלום אפילו אם הם יתנגשו הם מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ניסיתי לראות מה כתוב אבל הייתי רחוק מדיי, יכול להיות שזה של יגור או של אחד היישובים באזור ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תאונה עם 7 הרוגים ב"חוצה שומרון", מתוכם 5 ילדים. כנראה בגלל נהג שעשה פרסה באמצע הכביש (ערוץ 1).

מתי אנשים ילמדו, מתי?

פורסם

ואגב, לפני מספר חודשים למי שזוכר, באמת הייתה תאונה עם אוטובוס צהוב של מועצה עירונית שהתהפך (אם אני לא טועה ליד צומת יגור), לכו תדעו אם זה לא אותו נהג

תיקון.

מועצות איזוריות.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אתם אומרים לי מה זה אוטובסים מתפרעים

אוטובוס הוא פחות יציב אפילו ממשאית

למה למשאית יש גלגלים גדולים לעומת זאת האוטובוס יש לו גלגלים קטנים ובגלל זה פעם אחת תסעו מאחורי אוטובוס תראו שהוא קצת מתנדנד

היתרון שהיחיד של האוטובוס שיש להם מעין בלם ליד ההגה שהם יכולים לבלום בו במקרי חירום

ואני זוכר לפני ראש השנה האחרון נסעתי עם השכבה שלי לירושלים (אני כיתה יב') וישבתי במושב המתקפל ליד הנהג

אני זוכר מדי פעם אני מסתכל על הנהג פתאום בדרך לירושלים שידוע שהיא מפותלת אני רואה את הסקאלה הגיעה עד הסוף הנהג היה על 125 אני באותו רגע רציתי לרדת מהאוטובוס

לפי דעתי אוטובוס מתפרע הוא רוצח על הכביש ולא פחות מסוכן כמו משאית

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תיקונים:

לאוטובוסים ולמשאיות אותם צמיגים בדיוק מבחינת גודל.

ההבדל היחידי הוא בכיול של המתלים, באוטובוס הנוחות (אם ככה אפשר לקרוא לזה), במשאית למשקל.

הבלם שאתה רואה ליד ההגה אינו בלם חירום אלא בלם עזר, היה פה שרשור לא מזמן על המערכת הזו.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אין בפורום הזה מספיק מגה בייטים לסיפורים שיש לי על אלימות תחבורתית של נהגי אגד בעלייה לירושלים בשבת בערב.

פשוט רוצחים מלידה.

אחר כך שוב יגידו "לא ידענו"

פורסם

אם אני הייתי אחראי על מניעת תאונות דרכים ואכיפת חוקי התנועה אז הדבר הראשון שהייתי נכנס בו זה האוטובוסים. אני אומר את זה כבר הרבה מאוד זמן. כמה פעמים יצא לכם לנסוע על 110-120 ולראות אוטובוס שעוקף אתכם- מלא בנוסעים!!!! מילא מי שמתפרע בכביש כשהוא לבד ברכב, זה אסור ופסול אבל זה לא כמו לקחת בידיים חיים של 50-70 נוסעים ולהמר איתם. אחד כזה צריך להיות מואשם בניסיון לרצח!

חוץ מזה מה קורה עם אוטובוסים עירוניים שמנצלים את גודלם ואת העובדה שרוב הנהגים בכביש מעדיפים להתקפל ולוותר להם מאשר לקבל מכה מאוטובוס? הם חותכים את כולם, חוזרים מהתחנה לנתיב הנסיעה תוך התעלמות מוחלטת משיירת המכוניות שנוסעת על הכביש (אפילו אם יש רק עוד 2-3 מכוניות ואז הכביש יהיה פנוי!)...........

*צריך גם לסיג את הדברים ולומר שחלק מנהגי האוטובוס הם מהנהגים המיומנים והטובים בכביש, אותם אלו שכבר הבינו שלא משנה אם הם יאחרו 10 דקות - הבטיחות לפני הכל.

דן.

פורסם

צריך להתלונן. חברות האוטובוסים לא מתעקבות עם תלונות כאלו. ובמידה והתלונה מוצדקת הנהג יפוטר לאלתר. כך גם קרה כשלפני כמה שנים, כשהייתי בדרך לבית הספר עם האוטובוס שבא מדי יום לאסוף את כל הילדים מהתחנות, הגענו למסילת ברזל. האורות האדומים החלו להבהב (כלומר, יש לעצור, מכיוון שרכבת מגיעה)- אך הנהג לחץ על הדוושה (כי הרי חבל להפסיד 5 דקות) והמחסום ירד על החלק הקדמי של האוטובוס. כולם נכנסו להיסטריה ורצו לצד האחורי של האוטובוס. הוגשה תלונה- והנהג פוטר.

למה לעזאזל הם לא לומדים את הלקח מאסון הבונים?. פשוט ביזיון הרוצחים האלה באוטובוסים ובמשאיות.

אדם.

• תוכן חדש...