Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוות דעת של מי שמכיר ,

אם לא אכפת לי לחכות עוד כמה שניות עד שהרכב יגיע ל110 קמ"ש, ולא אכפת לי שבעליות הוא לא מרגיש חלק , אז מה עוד ההבדל ? מה ההבדל מבחינת האמינות של הרכב? האם זה שהרכב קטן יותר והמנוע חלש יותר זה אומר שהוא פחות אמין ויחזיק פחות זמן מעמד כי מאמצים אותו ויחסית "קורעים " אותו גם בנסיעה קונסרבטיבית כי הוא חלש גם ככה?

עד כמה הרכבים האלה חוסכים יותר בדלק ?

אשמח בבקשה לכל שיתוף ולהסיק מסקנות מכמה שיותר תגובות.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

It's not the car who have the skills but the driver

פורסם

כל מקרה לגופו.

יש רכבי סופר מיני חזקים, לרוב עם מנועי טורבו, יש פחות. תלוי גם בגיר.

בכל מקרה אין קשר בין קטגוריה של הרכב (מיני \ סופר מיני \ משפחתית) לאמינות. כל דגם לגופו.

כנ"ל לגבי חסכון בדלק, קיה פיקנטו לא חסכונית בכלל, לעומתה סוזוקי אלטו מאותה הקטגוריה מאוד חסכונית. כל מקרה לגופו.

פורסם

מה אתה יודע לגבי רכבי מיני טובים ספציפים ? אשמח שתחלוק בידע שלך . (אמינות/דלק/כוח מספק)

פורסם

מחפש ב30,000 אבל גמיש מעלה, משומש - מבחינתי מה שחשוב לי שהרכב ייראה נורמלי ושיהיה כמה שיותר אמין... הייתי ממשיך לנסוע בטויוטה קורולה 01" שלי לעד.. אם המצב של הרכב לא היה כל כך מחריד למראית עין ..

גיר ידני ... זה אחד הדברים המבאסים מבחינתי אז אני אגיד כן בהסתייגות - רק אם יש דיל באמת שווה..

פורסם

תבדוק את מיצובישי ספייס סטאר, חיסכונית ואמינה.

מוזמן לקרוא את הסיכום 5 שנים שלי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?676431-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A8-2014-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-5-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמתי את יונדאי i10 אבל רק אם אמצא מציאה מ2015-2016 , רכב זול עם שוק גדול שזה מצוין, גם את הדגמים היותר מוצלחים i20 וi30

• תוכן חדש...