Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על prelude vs. civic ועוד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתלבט בין 2 מכוניות בעיקררר:

אני צריך חוות דעת במיוחד על הונדה פרלוד 2200 VTI שנתוני 97 ומעלה

ידע שקשור לצריכת הדלק, למחיר ביטוח, לנהיגה עצמה ברכב, אחיזה, מה הכוח שלה,איכות מנוע ומכנית, בעיות אופינייות

ובכלל כל מידע שיכול לעזור לי..

וגם על הונדה סיוויק דופה גם השנתונים של 93-95 וגם 96 ומעלה, גם כן כל מידע שישנו

אני ממש מתלבט ואין לי מושג מה לעשות כי אם אני יחליט על הפרלוד שאני מאד אוהב אני ישקיע תכסף*** תכסף = את הכסף ***, אם לא אני ילך על סיוויק 93-95 שגם אותה אני אוהב ובמחיר יותר זול...

אבל אם למישהו יש עוד הצעות לגבי רכבים אחרים אני ישמח לשמוע..

במיוחד למי שיש או היה ניסיון עם הרכבים הנ"ל...

תודה לעוזרים smiley32.gif

I live my life a quater mile at a time, Nothing else metters, For these 10 seconds or less - I'm free

--lumina 3100 V6--

פורסם

ביטוח שונה מנהג לנהג ולכן אף אחד לא יכול לעזור לך. תתקשר ותבדוק מחירי ביטוח, עדיף בכמה חברות.

אם אתה רוצה עוד מידע על הפרלוד תריץ חיפוש תמצא הרבה מידע. אם אתה רוצה מכוניות נוספות תצטרך לרשום לנו יותר מידע - תקציב, גיר, מה אתה מחפש ברכב? אמינות? בטיחות? נוחות? צריכת דלק נמוכה? וכו' וכו'.

ההבדלים בין הקופה לפרלוד גדולים למדי, שתיהן לא מכוניות ספורטיביות במיוחד, שתיהן חזקות יחסית, הפרלוד 2.2 חזקה יותר בצורה משמעותית מהסיוויק.

גיא

פורסם

אחזקה גבוהה לפרלוד, החל מביטוח דרל חלפים נדירים ועד צריכת דלק גבוהה.

אוטו חזק בקו ישר, אבל יש להזהר בסיבובים.

אני במקומך הולך על הסיביק.

בהצלחה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תראו בקשר לגיר מדובר אם זה פרלוד אז על טיפטרוניק ואם סיוויק אז אוטומט

אני מחפש אוטו שיהיה סביר להכל כי ככה זה יתרון אחד בא על חיסרון באחר...

ותודה על התיקון

I live my life a quater mile at a time, Nothing else metters, For these 10 seconds or less - I'm free

--lumina 3100 V6--

• תוכן חדש...