Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי קצת בירורים ומסתבר שאם אני מזמין מלון מהיום למחר המחיר יורד לכחצי מהמחיר של חדר בהזמנה מראש לעוד שלושה חודשים, מה אתם ממליצים לעשות? לחכות לרגע האחרון ולהסתכן בכך שהתפוסה תהיה מלאה ואז אצטרך להסתפק במלון יותר פשוט או לשריין לי כבר עכשיו מלון טוב העונה על כל דרישותיו למרות שזה מכפיל את המחיר על כל לילה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

להזמין עכשיו מלון טוב עם אופציה לביטול ללא תשלום, וכך לדעת שאתה גם מכוסה אם המחירים לא ירדו וגם מאפשר להמשיך לחפש ולהזמין אם צריך ברגע האחרון.

פורסם

תלוי מה הצפי לעומס.

אם יש אירוע מתוכנן או תערוכה גדולה סגור עכשיו אבל אם זה סתם עוד שבוע רגיל תהיה עם יד על הדופק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לשים לב שתנאי הביטול משתנים בין מדינות, מלונות, תאריכים ומחירים. להזמין לאחר עיון מדוקדק בתנאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היעד (אושוויה בארגנטינה)מאוד מתויר בעונת הקיץ והבנתי שהחדרים שם נחטפים מהר, מה עוד שאני מעוניין במלון טוב עם חדר לבד וחדר רחצה פרטי ולא סתם הוסטל מעפן עם חדרים ומקלחות משותפים ששם אין בעיה למצוא מקום, אין שם הרבה מבחר של מלונות טובים/סבירים שגם קרובים למרכז וגם עם חדרי רחצה פרטיים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
להזמין עכשיו מלון טוב עם אופציה לביטול ללא תשלום, וכך לדעת שאתה גם מכוסה אם המחירים לא ירדו וגם מאפשר להמשיך לחפש ולהזמין אם צריך ברגע האחרון.

זה נהוג/מקובל לאחר ההזמנה להמשיך ״לעקוב״ אחרי מחירי המלון ובמידה והם ירדו לבטל את ההזמנה ומיד להזמין חדשה באותו המלון ?

לגבי ביטול במלון אחד והזמנה במלון אחר אני מבין שאין בעיה.

אין כמו קמארו עצבנית

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היעד (אושוויה בארגנטינה)מאוד מתויר בעונת הקיץ והבנתי שהחדרים שם נחטפים מהר, מה עוד שאני מעוניין במלון טוב עם חדר לבד וחדר רחצה פרטי ולא סתם הוסטל מעפן עם חדרים ומקלחות משותפים ששם אין בעיה למצוא מקום, אין שם הרבה מבחר של מלונות טובים/סבירים שגם קרובים למרכז וגם עם חדרי רחצה פרטיים.

אז די ענית לעצמך, לא?

פורסם
זה נהוג/מקובל לאחר ההזמנה להמשיך ״לעקוב״ אחרי מחירי המלון ובמידה והם ירדו לבטל את ההזמנה ומיד להזמין חדשה באותו המלון ?

לגבי ביטול במלון אחד והזמנה במלון אחר אני מבין שאין בעיה.

אם האופציה פתוחה - למה לא? הסבירות שזה קרה לא גדולה, אבל קיימת.

נתקלתי הזבוע באיזו קבוצה בשאלה דומה לגבי שכירת רכב - במקרה זה הזוכר יצר קר עם החברה ובמקום תיקנו את ההזמנה למחיר החדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחירי חדרי מלון גמישים מאוד ועולים ויורדים לא מעט. נדיר שאני מזמין כמה חודשים מראש ולא משנה את ההזמנה שוב ולפעמים יותר מפעם אחת כי המחיר ירד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...