Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה מרגיז שקרה לי עקב חניה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מזמן היה מקרה שבגלל ריב כזה נגמר במוות, חבל על המאמץ.

לפני כמה שבועות אשתי שנמצאת בהריון מתקדם הלכה עם חברה לסגולה, טיילו שם בין החנויות, בגלל קושי למצוא חניה אשתי ירדה לשמור חניה שהיא מצאה כדי שהחברה תחנה שם, בזמן הזה בא רכב והנהג מסמן לה עם היד לזוז, שתבינו שהיא הייתה בחודש שמיני עם בטן הריונית גדולה, לא זזה, והוא פשוט נסע לעברה עד שהיה כמה ס''מ ממנה ואנשים התערבו ואמרו לה שתזוז כי כנראה מדובר באידיוט. שורה תחתונה הייתה בשוק אחרי המקרה. כשסיפרה לי על המקרה רתחתי מזעם וחבל שבמקום חברה שלה לא הייתי אני שם.

אני לא אלים, לא משוגע וסה''כ בן אדם שקול אבל בהחלט הייתי יוצא עליו. אני משער שעשה את זה כי גם לא ראה גבר באזור. אשתי תיארה אותו סביב הגיל 50-60 עם טרנטה.

יש אנשים שפשוט לא חונכו בבית והאמת אתה לא תחנך אותם ולא תשנה אותם, זה רק מגיע לתחרות של ''למי יש יותר גדול'' ופעמים הסוף רע.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

ללא שום קשר לכך שהנהג הזה צריך לקבל ניעור רציני (לפחות), אם כבר אתה מדבר על חינוך מבית - שמירת חניה זה אחד הדברים המרתיחים ביותר שקיימים (ואם אני לא טועה יש חוק\תקנה נגד זה). בחניה מחנים רכבים, לא אנשים. מי שמגיע ראשון לחניה עם רכב זכותו להחנות בחניה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לא מזמן היה מקרה שבגלל ריב כזה נגמר במוות, חבל על המאמץ.לפני כמה שבועות אשתי שנמצאת בהריון מתקדם הלכה עם חברה לסגולה, טיילו שם בין החנויות, בגלל קושי למצוא חניה אשתי ירדה לשמור חניה שהיא מצאה כדי שהחברה תחנה שם, בזמן הזה בא רכב והנהג מסמן לה עם היד לזוז, שתבינו שהיא הייתה בחודש שמיני עם בטן הריונית גדולה, לא זזה, והוא פשוט נסע לעברה עד שהיה כמה ס''מ ממנה ואנשים התערבו ואמרו לה שתזוז כי כנראה מדובר באידיוט. שורה תחתונה הייתה בשוק אחרי המקרה. כשסיפרה לי על המקרה רתחתי מזעם וחבל שבמקום חברה שלה לא הייתי אני שם.אני לא אלים, לא משוגע וסה''כ בן אדם שקול אבל בהחלט הייתי יוצא עליו. אני משער שעשה את זה כי גם לא ראה גבר באזור. אשתי תיארה אותו סביב הגיל 50-60 עם טרנטה.יש אנשים שפשוט לא חונכו בבית והאמת אתה לא תחנך אותם ולא תשנה אותם, זה רק מגיע לתחרות של ''למי יש יותר גדול'' ופעמים הסוף רע.Sent from my MI 9 using Tapatalk
לא מסכים עם הנהג בשום צורה, אבל גם לא מסכים עם המנהג המוזר הזה לשמור חניות. סליחה, אתה מציין שיש קושי למצוא חניה אז באיזה זכות אישתך תופסת חניה ולא מאפשרת למי שהקדים עם הרכב להיכנס הוא מחפש חניה בדיוק כמוהם. שוב סליחה על הביקורת אבל החניה לא בבעלותכם אם לצורך העניין הקדמתי זכותי להיכנס והחוק בצד שלי כפי שהוזכר מעליי. אני כותב את זה מאחר וקרה לי מס' פעמים שבאתי להיכנס לחניה וילדה קטנה עמדה עם הידיים לחסום כאילו החניה של אבא שלה, כמובן שמעולם לא התווכחתי בחניה אני מהטיפוסים שיעדיפו לעשות עוד סיבוב ולא להיכנס לריבים מיותרים, אבל תמיד חשבתי באיזה זכות אנשים חוסמים חניות ציבוריות בגלל שהדוד שלהם צריך להגיע עוד 15 דק' והוא "כבר בדרך" ושלל תירוצים מלאי חוצפה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לא נכנס לזה אבל מה שהיה זה שחברה שלה בדיוק עשתה פרסה לידה עם האוטו.

אני באופן אישי לא עושה את זה אבל גם לוקח לי המון זמן למצוא חניה בגלל זה במקומות שבאמת עמוסים

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

I'd better not say anything in this thread

:biglaugh:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
ביום שבת חיכיתי לרכב שיצא מהחניה, בקיצור בוודאות של 100% הייתי לפני הרכב השני שחשב שהיה לפני, החלטתי שלא כמנהגי לא לוותר על החניה, כי הפעם הייתי בטוח ב100% שאני צודק.

הוא חשב שבגלל שיש לו רכב יותר טוב וחדש אוותר לו, מה שלא התכוונתי לעשות.

בקיצור אחרי שניה התפנתה החניה הצמוד לשלי, היצור הזה יוצא מהאוטו ומתחיל לקלל "מטומטם, בוודאות אתה מאובחן" הייתי בהלם כי בכלל לא ציפיתי לזה, אמרתי לו אל תקלל... בקיצור המשיך לקלל אמרתי לו שוב אל תקלל... אני לא מקלל אותך. ואז אמר אני מקלל כמה שבא לי, למה מה תעשה?

מצד אחד אני לא בנאדם אלים, אבל גם לא פחדן, מסוגל להגן על עצמי, מצד שני לא אוהב להכנס לעימותים באופן כללי בחיים ובטח לא עם יצורים כאלה... אבל איפשהו נשארתי עם הרגשה לא טובה כי הרגשתי שנתתי לו להשפיל אותי איפשהו ולא אמרתי לו את מה שהייתי צריך להגיד כדי להעמיד אותו במקום, כי הייתי נסער באותו הרגע.

מה אתם הייתם עושים / אומרים בסיטואציה כזאת?

תלמד חוק לחיים שלך.

בחיים אל תריב על חניה.

גם אם אתה 100% צודק, והחניה שלך, תמשיך בנסיעה וחפש אחרת.

עומר :-)

פורסם

יש עוד דרך להתמודד עם הבעיה הזו... תרמוז לבבון שחטף לך את החניה שאתה כבר תחנה במקום אחר אבל האוטו שלו ישלם על החוצפה שלו... וכמובן תיסע משם לחנות במקום אחר מחוץ לטווח הראיה שלו. אתה כמובן לא תרוויח את החניה הזו, אבל יש סיכוי לא רע שגם הוא יחליט שחבל לו על האוטו ויאלץ ללכת לחפש חניה אחרת. מצד אחד שניכם הפסדתם, מצד שני התחושה שלך תהיה קצת טובה יותר.

יצא לי לעשות את זה בחניון עמוס של קניון. החניון היה עמוס מאוד ולאחר כמה סיבובים ראיתי מישהי צועדת מתוך הקניון ושאלתי אותה אם היא מפנה חניה. אמרה שכן, אז נסעתי אחריה. עצרתי את הרכב כך שתוכל לצאת מהחניה. תוך כדי שהיא יוצאת מגיע רכב מהצד השני ומתחיל להיכנס לחניה שהיא מפנה. צפרתי וסימנתי שאני כבר עומד כאן וממתין שהיא תפנה את החניה, אך זה לא הועיל. עצרתי צמוד לרכב ואמרתי שהייתי שם קודם והמתנתי שהיא תפנה את החניה, ונעניתי "מאיפה לי לדעת ואולי הגעת עכשיו וכו'...", בקיצור אין עם מי לדבר. אמרתי משהו כמו "סבבה, נראה מה יקרה לאוטו שלך" ונסעתי משם לחנות בקומה אחרת (לאחר עוד כמה סיבובים). כשעברתי במקום החניה הראשון, חנה שם רכב אחר.

פורסם

אני היחיד שהבנתי שפות"ש כן הצליח לחנות בחניה שהתכוון להכנס אליה מלכתחילה, ושהבבון בסוף חנה בחניה שליד שהתפנתה גם היא?

לפחות זה מה שאני מבין מהמשפט הזה:

בקיצור אחרי שניה התפנתה החניה הצמודה לשלי, היצור הזה יוצא מהאוטו ומתחיל לקלל

ז"א שהבחור כבר חנה (שהרי הוא כותב "החניה שלי").

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אלכס - במצב הזה אני מוריד את אשתי/אחד הבנים כדי שישמשו את המקום לכמה שניות. וזה גם המצב היחיד בו אני עושה זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אלכס - במצב הזה אני מוריד את אשתי/אחד הבנים כדי שישמשו את המקום לכמה שניות. וזה גם המצב היחיד בו אני עושה זאת.

אתה עובר על אותה עבירה וחשוב מכך, על אותה טעות מרתיחה שעושים אלו ששומרים חניה מ3 קילומטר כי "סבא\דוד\נכד שלי בדיוק פה בדרך לחניה".

עוד לא נתקלתי במצב שאני מאותת להכנס לחניה מתפנה ומישהו נכנס אליה, פשוט להיות קצת מודע לסביבה זה הכל. אין סיבה להעמיד ילדים\נשים\גברים\עיזים במקום חניה כדי ש"ישמרו" עליו.

פורסם (נערך)

לא. אני עומד במרחק מטר כדי לאפשר לרכב האחר לצאת, ומאותת לכיוון החניה, וברגע שהרכב האחר יוצא אני נכנס. זה לא מצב שהיא ממתינה בזמן שאני מקיף את החניון, אלא שומרת את המקום ללא יותר משניה או שתיים לאחר שהתפנה.

ודרך אגב, אני בכלל לא בטוח שיש כאן עבירה כלשהי. אבל איני יודע למצוא את פסקי הדין שקבעו זאת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם הייתי מתוכח עם אנשים כאלו

היום אני מרים את החלונות במידה והם למטה, ומחפש חניה אחרת (מלכתחילה אני לא מחנה במקומות עמוסים או הומי אדם, מעדיף ללכת עוד 10 דק ברגל.)

פורסם

תשמע, אני לא יודע מי אתה, מה אתה עושה בחיים.

אבל יש אנשים שמבחינתם רישום פלילי הוא אסון וכאלו שזה לא ממש מרגש אותם.

בוא ניקח את המצב השני, בו לא היית מחליק את זה והייתה מתפתחת איזו אלימות פיזית בעקבותה היית חשוף לדין פלילי ואפילו אזרחי.

החמש שניות שהרגשת טוב שלא ויתרת יתחלפו בהרבה חודשים ושנים של כאב ראש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...