Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, צמצמתי את הרשימה לרכבים לאלה.

לגבי הפיקנטו יש גרסא עם מנוע של 80 כ"ס וגרסא של 66כס, מה ההבדל ביניהן בצריכת הדלק וכמה קריטי ההבדל בכוח?

בכללי אני מחפש אוטו נוח יחסית, והכי חשוב אמין וחסכוני.

חשוב לי שהאוטו יהיה יציב גם בכביש המהיר וזאת לא תהיה חוויה מלחיצה.

מה הצריכת דלק הריאלית של כל אחת מהן? איזו הכי מומלצת? תודה:-)

פורסם

הפינטו הידנית מגיע עם המנוע החלש יותר והאוטומטית עם המנוע החזק יותר בעל 80 כ"ס.

הידנית חיסכונית יותר.

ספארק לדעתי עדיפה מהפיקנטו עקב מנוע חזק יותק וחיסכוני יותר, אני קיבלתי צריכת דלק של 1/16.5 בנסיעה לא הכי חיסכונית. בנוסף לדעתי היא נוחה יותר.

הקליאו כבר הרבה יותר חזקה, אבל הגיר פחות אמין.

מנגד תא מטען גדוך יותר בקליאו, איכות חומרים עדיפה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכה ריאלית משולבת עיר/בין-עירוני מזגן עם פקקים של הספארק היא 1/14 ק"מ לליטר לפעמים גם 1/13. (אני משיג את זה דיי בעקביות).

בנסיעה רגועה יותר ושהכביש פנוי וללא פקקים אפשר גם לצפות ל1/15 או 1/16 הכל בהתאם לתנאי הדרך ולאופי הנהיגה.

הכי טוב שהוצאיתי עד עכשיו היה 1/16.5 בשיוט ארוך לרמת הגולן ובחזרה.

לאור הפוסטים הקודמים שלך - ייתכן שסופר מיני תתאים לך יותר. המושב בספארק מעט קטן וצר.

תבדוק גם את המיצובישי ספייסטאר.

פורסם

תודה. יש לי אופציות זולות יותר באמת כמו ספייס סטאר ומיקרה.

החשש היחיד שלי זה שאלה מכוניות לא יציבות ממה שקראתי.

השאלה שלי אם הספארק ו הפיקנטו הרבה יותר יציבות מהמיקרה והספייס סטאר, וכמה זה נורא לנסוע איתן בכביש המהיר?

לגבי הביטוח, הוא הרבה יותר יקר בפיקנטו והספארק לעומת המיקרה למשל?

פורסם

הבעיה של הספייס היא המתלים הרכבים, מצד אחד זה תורם לנוחות נסיעה בעיר, מנגד בכביש מםותל זוויוץ גילגול מורגשות.

בבין עירוני מישורי אין בעיה, אני מרגיש בטוח לנסוע 120 ויותר עם הרכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ביטוח מקיף לספארק עולה באיזור ה- 3100-3500 ש"ח. (מקיף+חובה).

ואולי יעלה לך מעט פחות מכיוון שהרכב משומש.

גם לספארק יש מתלים רכים יחסית. רוב הזמן היא מרגישה יציבה, אם יש שיבושים גדולים מדי או כביש גלי היא קצת מתנדנדת.

אם חשוב לך חיסכון אז הפיקנטו לא חסכונית. בנסיעה כמו שלי, אני חושב שאקבל 1/11 ק"מ. אולי 1/12 במקרה הטוב.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

הספארק עדיפה בכביש מפותל מאשר הספייס.

אנחנו משלמים חובה ומקיף נהגים מעל גיל 30 על ספייס 2014 - 2800 בערך.

פורסם

ספארק ltz רכב מעולה, המנוע מרגיש טוב ומושך יפה, באופן כללי הרכב מרגיש יותר גדול ממה שהוא. ממליץ בחום גם לנסיעות בין עירוניות.

פורסם

מבלחינתי - קליאו (מנוע טורבו) בלי למצמץ. הרבה יותר רכב. יושב יותר טוב על הכביש, יותר בטיחותי, מנוע טורבו ושילוב עם גיר רובוטי מוצלח. עולם אחר -גם אם תרד בשנתון אחד. חפש אחד שמור ועשית עסקה מצויינת. ונהגתי על כל הרכבים הללו. קליאו מרגיש רכב. האחרים - גוף פח עם מנוע של מכונת כביסה...

פורסם (נערך)

הגיר של הקליאו לא כזה מוצלח, בעיר הוא פחות מלוטש מאשר dsg, כמו כן היו לא מעט תלונות על מח גיר באזור 60 אלף.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם
הפינטו הידנית מגיע עם המנוע החלש יותר והאוטומטית עם המנוע החזק יותר בעל 80 כ"ס.

הידנית חיסכונית יותר.

ספארק לדעתי עדיפה מהפיקנטו עקב מנוע חזק יותק וחיסכוני יותר, אני קיבלתי צריכת דלק של 1/16.5 בנסיעה לא הכי חיסכונית. בנוסף לדעתי היא נוחה יותר.

הקליאו כבר הרבה יותר חזקה, אבל הגיר פחות אמין.

מנגד תא מטען גדוך יותר בקליאו, איכות חומרים עדיפה.

לא מדויק.

הפיקנטו בגרסה האוטומטית הייתה זמינה גם עם מנוע 1.0 ברמת הגימור הנמוכה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...