Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו b4 2010 ולאחרונה התחילה בעיה שהרכב נכבה כשבולמים בפתאומיות. קורה במיוחד בנסיעה בתוך העיר כי יש המון מצבים שצריך לבלום בצורה חדה.

מקריאה בפורומים ואתרים בחו"ל מסתבר שסובארו האריכה את האחריות על רכבים עם הבעיה הזאת ל10 שנים או 160אלף ק"מ.

השאלה שלי זה האם האחריות תופסת גם בארץ? כבר התקשרתי לסובארו והם אמרו לי שזה משהו שרלוונטי לארהב... אני לא מוותר להם. הבעיה היא אותה בעיה!

מישהו נתקל במצב דומה וקיבל טיפול במסגרת האחריות? מה עלי לעשות אם הם לא מוכנים לטפל בבעיה?

פורסם

יש לך אוטו בן עשר שהעלות שלו זניחה, פנית אליהם, הם אמרו לך את האמת. אתה יכול לתבוע אותם, מה זה ייתן לך? זה כנראה מנוע צעדים, לך תחליף. יותר זול ייצא לך

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אם זאת בוודאות הייתה הבעיה לא הייתי חושב פעמיים ומטפל בעצמי אבל מדובר בבעיה שהעלות שלה הרבה יותר גבוהה וזה פאק של סובארו. למה שאני אטפל בזה מהכיס שלי כשהבעיה מוכרת וסובארו נותנים אחריות? הכל בארץ חייב לעבור דרך התחת...

פורסם

לא מדובר בריקול לצערי אלא בהרחבת אחריות. אני בכל מקרה אבדוק את העניין מול סובארו ואעדכן פה. מדובר בבעיה שמסכנת את הנוסעים ברכב אני מתפלא על סובארו שלא הוציאו ריקול מסודר כמו חברות אחרות שעשו ריקול על בעיות דומות בגיר cvt

פורסם
לא מדובר בריקול לצערי אלא בהרחבת אחריות. אני בכל מקרה אבדוק את העניין מול סובארו ואעדכן פה. מדובר בבעיה שמסכנת את הנוסעים ברכב אני מתפלא על סובארו שלא הוציאו ריקול מסודר כמו חברות אחרות שעשו ריקול על בעיות דומות בגיר cvt

ארה"ב מעצמת רכבים שבה כול ייצרני הרכב הגדולים מעוניינים למכור רכבים לכן לאיגודים והרגולטורים השונים יש בארה"ב כוח השפעה אדיר ככה שהם יכולים בקלות להגדיר שגם מחזיק כוסות לא תקין הינו סכנה ברורה ומידיית לנהג ובעקבות זאת הייצרן יוצא איזה ריקול או TSB מתאים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...