Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עזרה בקניה מהרשת........


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפחד לתת את הכרטיס אשראי שלי באתר EBAY

מישהו פעם קנה משם?

מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד?

איך זה מגיע?..................... :?::?::?::?::?:

נצח ישראל לא משקר!!!

פורסם

זה קל , פשוט ובטוח. עד היום קניתי שם 83 פעם ומכרתי 4 פעמים.

 

הדרך היא קודם להרשם לאתר עצמו ולשם כך צריך להעביר להם פרטי כרטיס אשראי פעיל. הם מחייבים אותך בסכום סמלי (שעומד לזכותך אח"כ) ובדף החיוב מהבנק מופיע לך קוד שאותו צריך להזין חזרה באתר וכך נסגר מעגל ומוודאים שהפרטים נכונים.

בשלב הבא כדאי לפתוח חשבון Paypal שמאפשר לך לשלם ולקבל תשלום באמצעות כרטיס אשראי. רק מי שיש לו חשבון בארה"ב יכול למשוך משם כסף ממש אבל גם כך זה נוח כי הכסף שאתה מקבל ממכירות יכול לשמש אותך בקניות. העמלה של Paypal נמוכה באופן משמעותי מכל אופציה אחרת של העברת כספים בדולרים מהארץ והחיוב מסודר דרך כרטיס האשראי. יתרון נוסף שלהם הוא הביטוח - אם היתה בעיה בקניה (צריך לקרוא בדיוק את התנאים וזה לא תקף לכל כתובת )

 

המשלוחים לפריטים קטנים מארה"ב לא יקרים. יש לדואר האמריקאי (USPS )שירות שנקרא global priority ובמסגרתו יש תעריף מעטפות גדולות של $5 או $9 לפי הגודל ואז הרכישה מגיעה אליך הביתה עם שליח תוך 3-5 ימים מארה"ב בדוק.

 

נמרוד

×
×
  • תוכן חדש...