Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

הגומיות של המוט מייצב במצב לא מזהיר ואף קרועות במקצת אחרי 53 אלף ק"מ הזוי לגמרי שזה מה שזה מחזיק.

משהו יודע מה המק"ט שלהן או איפה אפשר להזמין אותן ברשת במחיר זול?

ואם כבר אולי כדאי להחליף את כלל הגומיות מהסוג הזה ברכב לפי שיגרמו נזקים לברזלים עצמם?

תודה,

IMG-20190405-WA0006.jpg

IMG-20190405-WA0007.jpg

פורסם

זה לא קרע, כך היא במקור, כך מלבישים אותה על המוט. היא חייבת להיות פתוחה בקצה אחד.

שים לב שב-2 הגומיות החתך נמצא באותו מקום בדיוק.

Stay Dirty

פורסם

לפי דעתי זה קרוע, הפתח אמור להיות בחלק השטוח שיושב על השילדה ולא בזווית בדיוק בסיבוב.

אבל תפרק אחת ותבדוק.

Sent from...somewhere

פורסם

אחת מהן אכולה והשנייה נראית יותר שלמה.

זה אמור להיות נשלף? אין לי מושג אם זה אמור לצאת או לא.

אולי פשוט הן הורכבו הפוך במפעל? אני ינסה מחר להרגיש עם אצבע?

פורסם

ישנם רעשים בעלייה על באמפרים במיוחד אחרי גשם, המוסכניק טוען שזה התנועה של הבולם בתוך מה שמחזיק אותו ועם שימון קל זה יעבור, לא נסיתי עדיין, נראה כמו משהו אופייני לדגמים האלה לפי הרשת

פורסם

אם אתה מזהה גומיות קרועות כל חנות חלפים תחזיק כאלה מקסימום יזמינו לך. רעשים בבאמפרים אם הבולמים בלויים וגורמים לכך תחליף בולמים אל תשים פלסטרים בדמוי שימון.

פורסם

הפתח של הגומיות האלו בדרך כלל בין המוט לבין החלק אליך תפוסים הברגים (מוסתר מאחור) ולכן יש מצב שזה קרוע.

הרכב אמור להיות באחריות, הלא כן? בדוק במוסך המורשה קודם האם באחריות ואם לא מה העלות של ההחלפה.

פורסם

במקרה הזה אני לא מקבל את התיאוריה שזה קשור לבולמים.

הכרתי את הצרה של הרעשים מהגומיות האלה בגולף IV שהיתה לי בזמנו.

הרעשים מהגומיות האלה קיימים גם בגולף פלוס שיש לי עכשיו, אופייני במעבר על במפרים בטמפרטורות קרות.

באופן תמוה VW אפילו לא מספקים גומיות להחלפה למוט המייצב הקדמי, אלא לאחורי בלבד.

ניתן לרכוש אצלם רק מוט מייצב קדמי חדש עם גומיות מורכבות עליו!

לשמחתי מצאתי שניתן באפטרמרקט לקנות גומיות למוט המייצב הקדמי בנפרד.

הזמנתי את הגומיות מחו"ל, וראיתי שהסט האחורי מגיע עם פלאחים וברגים חדשים.

ואז נאלצתי להזמין גם בוקסת כוכב מסוג M10 שלא הייתה לי.

בנתיים הבוקסה הגיעה אבל עדיין לא הספקתי להחליף את הגומיות, אני עסוק בפרוייקט על רכב אחר.

שים לב, אם אתה מזמין גומיות להחלפה, לא להתעצל. לרדת מתחת לרכב ולמדוד את הקוטר של המוט המייצב עם קליבר. לרוב דגמי המכוניות יש מספר אפשרויות שונות ללמוטות מייצבים בקטרים שונים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בצילום, מה שקניתי

משמאל למוט האחורי

מימין לקדמי.

והבוקסות שהזמנתי3925550047320e61f9e84affcfb42759.jpgcb148695bc07bd286a8a750bda5431dc.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

סיקרנת אותי לגבי הגומיות אצלי בייטי כי לדעתי לא הוחלפו מעולם.

מאיפה הזמנת את הגומיות?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

במקרה הזה הזמנתי מcars245.com

אחד מתוך עשרות אתרים שאני מזמין מהם חלקי רכב.

עמוס

• תוכן חדש...