Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב לפעמים מתניע (יש חשמל) ולפעמים פשוט אין חשמל לכל הרכב - אין מנורת אזעקה, אין רדיו, אין אור, הכל מת.

בעבר חשמלאי רכב סידר את הצמה, עכשיו נראה שהבעיה חזרה והפעם אני רוצה לאתר ולתקן אותה לבד, אשמח לעזרתכם.

אני כרגע במצב שקורה אחד מ 3 (מעבר בין מצבים ע"י משחק עם החוטי חשמל באזור תא המנוע):

1. אין חשמל בכלל

2. נראה שיש חשמל, מנסה להתניע והחשמל נעלם

3. יש חשמל, מתניע בנגיעה.

אם התנעתי, לאחר התנעה הרכב נוסע ומתנהג כרגיל, ברגע שכיביתי וניסיתי להניע שוב, נעלם החשמל שוב.

המינוס מתחבר לגוף הרכב ונראה סה"כ תקין.

הפלוס מתפצל ל 1. תא פיוזים (שנראה תקין אם כי לא התעמקתי), 2. מתחבר לפיצול נוסף שקשה לי להבין מה קורה שם. קטע של פיצול זה נראה מלוכלך / ספוג בשמן.

אשמח לעצות איך אני מתחיל לבדוק ולאתר מהו הגורם הבעייתי (יש לי רב מודד).

תודה.

פורסם

נתק את המצבר (כאמצעי בטיחות) ותתחיל מניקוי טוב של אזור הפיצול המלוכלך בשמן. תבדוק מה מצב החיבור באזור זה והאם יש שם חיבור רופף שעלול לגרום לבעיה.

פורסם

בדוק את המתח ביציאות ממתג ההתנעה - המתח צריך להיות קרוב מאוד למתח המצבר. הפעל צרכנים כבדים כמו אורות גבוהים ומפוח אוורור.

:turn-l:
פורסם

רב הנסתר על הגלוי..

באיזה רכב מדובר?

צלם את המקום שעבר תיקון שנבין מה קורה שם?

האם זה אותו מקום, שאתה מזיז אותו, הוא גורם לתקלה?

פורסם

מדובר בשרייד 00.

אני לא יודע איזה מקום עבר תיקון, לא הייתי נוכח.

לא הצלחתי להבין איזה מקום אני מזיז וזה מסתדר (התקלה היא קבועה, משחק עם החוטים מאפשר להניע)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נראה לי שמצאתי את הבעיה, כבל שהתפחם ונהיה ירוקת מסביבו

האם אני יכול לחתוך את החלק התקול ולחבר במקומו חוט חשמל 2.5 עם לוסטר-קלמרות ?

פורסם

רק לבדיקה או לתמיד?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...