Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחלפים הנ"ל מחו"ל שהבנתי שזולים יותר משמעותית מאשר בארץ.

ברשותי הונדב ג'אז 2013. יש לי את המק"טים של כל החלפים מהספר טיפולים של הרכב שבוצע במוסך מורשה.

למישהו יש נסיון ויודע ממי ניתן לקנות את החלקעם האלה מ EBAY? כמו כן על איזה מבין החלפים האלה יהיו לי בעיות במכס או לא?

האם שמן מנוע מומלץ להזמין מחו"ל או רק מהארץ?

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

לא נראה לי שההפרש מצדיק את זה, מדובר בחלפים בסיסיים שההפרש מחירים בהם מול הארץ כנראה לא משמעותי.

הזמנתי לא פעם חלפים מחו''ל אבל לא לטיפול שגרתי.

לפני שאתה ''טס'' לחו''ל בדקת מה העלות בארץ?

הייתי בודק עם משה חלפים בפ''ת שיש לו שירות מעולה ומחירים טובים.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בדקתי באתר של משה חלפים ואין לו את כל החלפים שציינתי מקוריים.

מה שתכננתי לקנות ממנו זה את השמן גיר שהמחיר שלו באמת טוב.

לגבי המחירים בארץ לא מצאתי אתר שיש בו את החלקים האלה לכן אין לי אפשרות לבדוק את המחירים בארץ.

מה שכן יכולתי לעשות זה להיכנס באתר "מאיר" למחירון חלפים, להזין מק"ט ולראות כמה עולה המחיר אצלם..

האמת שזה לא כזה עוזר כי הבנתי שהם לא ימכרו לי את החלפים סתם כך ללא טיפול, שאז אני לא חוסך פה כלום בעצם.

פורסם
בדקתי באתר של משה חלפים ואין לו את כל החלפים שציינתי מקוריים.

מה שתכננתי לקנות ממנו זה את השמן גיר שהמחיר שלו באמת טוב.

לגבי המחירים בארץ לא מצאתי אתר שיש בו את החלקים האלה לכן אין לי אפשרות לבדוק את המחירים בארץ.

מה שכן יכולתי לעשות זה להיכנס באתר "מאיר" למחירון חלפים, להזין מק"ט ולראות כמה עולה המחיר אצלם..

האמת שזה לא כזה עוזר כי הבנתי שהם לא ימכרו לי את החלפים סתם כך ללא טיפול, שאז אני לא חוסך פה כלום בעצם.

אל תחפש אתר, דבר איתו בטלפון, באתר אין את רוב הדברים.

תמיד קיבלתי ממנו הצעות מחיר ולכמה סוגים/מותגים של חלפים.

בחיים לא נתקלתי ב - ''אין לי'' ממנו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שמן לא כדאי להזמין מחו"ל ורוב הסיכויים שגם אי אפשר.

הזמנות בסכומים קטנים וכמויות קטנות עדיף בד"כ להזמין בארץ. תבדוק גם אצל אבי https://www.justmotor.co.il/. וישנן עוד חנויות חלקי חילוף רציניות שאין להן אתר. בכל מקרה אם אין באתר, עדיף לשאול בטלפון כיוון שלא הכל יש באתר.

מאיביי מוטב להיות זהיר ולרכוש רק ממוכרים באירופה או צפון אמריקה. גם אין מחסר בספקים מצויינים עם אתרים משלהם שלא עובדים דרך איביי. הבעיה היא בד"כ שהשילוח הוא בבלדרות, מה שמייקר מאוד את העסק הן מבחינת עלות משלוחה והן מבחינת מסים.

חזיר דיזל

פורסם

אגב אתה יכול גם לדבר איתם דרך הפייס, המענה מהיר יחסית... אל תשכח לשלוח מס' שילדה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חנות חלפים שעובדת עם "מאיר" הנה "אורגינל חלפים" שברח' בית אלפא 4 תל אביב,

טל' 03-6310828 או 03-5617001 וכמובן עם מס' שלדת הרכב ואם יש לך כבר מק"טים

אז זה אולי עוד יותר טוב.

בקש שם את נתן וסביר שהוא יתן לך איזו הנחה.

בברכה - רפי לין

פורסם

היי,

יצא לי לרכוש סנן אוויר ומזגן מאייבי במחיר שהוא זול משמעותית מהארץ (סביבות ה150+).

כשקיבלתי את המוצרים ראיתי שכמעט ואין הבדל בין המקורי למה שקיבלתי. אני יכול לומר לך בוודאות שיש שיפור קטן בצריכת דלק וההילוכים יותר חלקים.

אולי יהיה נזק בטווח הארוך למנוע? לא יודע.

פורסם

אשמח להסבר בהקשר של הילוכים חלקים יותר ומסנן מזגן ואויר.

מי שרוצה פילטר נושם יותר יכול לפנות ל k&n משומן או פייפרקרוס נטול שמן (מותקן אצלי ברכב)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אשמח להסבר בהקשר של הילוכים חלקים יותר ומסנן מזגן ואויר.

מי שרוצה פילטר נושם יותר יכול לפנות ל k&n משומן או פייפרקרוס נטול שמן (מותקן אצלי ברכב)

היו פעמים שהייתי נותן גז עד הסוף וההילוך היה "נתקע" והסל"ד היה מטפס ומטפס עניין של 2-3 שניות. עכשיו העברה יותר חלקה.

• תוכן חדש...