Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

הבוקר קמתי אם שאלה שמטרידה אותי ביומיים האחרונים[אני אמור להרכיב מגבר.] ברצוני לדעת האם כאשר אני מחבר HU למגבר [חיבור RCA] האם האיקולייזר הפנימי שבמכשיר הHU משפיע על חיתוך התדרים שהמגבר יקבל בכניסה שלו מיחידת הHU .

*שאלה נוספת קטנה: כשמרכיבים מגבר ברכב מאחור מאיפה להעביר את ה + וה - [מבחינת מיקום פיזי ] ,וכמו כן באיזה מיקום יש להעביר את כבל הRCA מהHU למגבר? ואת הריימוט?

תודה מראש לכל העוזרים שיעזרו לי בשאלותי .

בברכה,

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אקוולייזר לא משנה את טווח התדרים שיקבל המגבר . הוא משנה את העוצמה של כל תדר - הוא מאפשר להגביר או להחליש תדר מסוים ביחס לתדרים האחרים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הוא שאל על חיתוך התדרים , כלומר עוצמתם בטווח מסויים - לפיכך האקולייזר כן משפיע.

אתה הכבלים נהוג להעביר בצמוד לדופן , מתחת לשטיח. בד"כ יש צורך לפרק את חגורת הבטיחות , אבל לא בהכרח.אני מעדיף להעביר את כבלי המתח (+ ו-REMOTE . אין צורך בכבל מינוס ,פשוט חבר כבל קצר אל גוף הרכב ליד המגבר) בצד אחד , ואת ה-RCA (ואם צריך להעביר כבלי הזנה לרמקולים קדימה) מצד שני , למרות שכבל RCA מסוכך כראוי יכול לעבור ללא בעיות גם ליד כבלי מתח. עניין של כמה עצבים יש לך לפתוח את שני צידי הריפוד.

פורסם
הוא שאל על חיתוך התדרים , כלומר עוצמתם בטווח מסויים - לפיכך האקולייזר כן משפיע.

.

אקולייזר לא ישפיע על חיתוך התדרים של המגבר.

עופר ענה תשובה מספקת.

פורסם

אוקיי תודה לכולם על התשובות. שוב לגבי חיתוך התדרים..אני מתכוון שנגיד אני דרך הפאנל מכוון לתדרים נמוכים [במילים פשוטות באסס] השאלה איך זה יתבטא דרך המגבר שיחובר אליו וישמע דרך הרמקולים [בעיקר הסאב] שיחוברור למגבר?

פורסם

טוב , אז אולי הניסוח שלי ושל אסף לא היה הכי טוב בעולם , אבל אם הבנתי נכון - כוונתו של אסף הייתה לשאול אם שינוי הפרמטרים באקולייזר משפיע על השמע במגבר - ולמיטב ידיעתי , זה מה שיקרה. נוריד באס ב-HU , פחות באס ביציאת המגבר.

אכן אין השפעה על חיתוך התדרים - את זה עושות המסננות בקרוס אובר , בין אם חיצוני ובין אם פנימי - אבל האקולייזר אכן משפיע על השמע שיוצא לכיוון הרמקולים באמצעות ההנחתה/הגברה.

אסף - אנא הבהר את כוונת המשורר.

פורסם

LOL שמר, יש בנינו הבנה . אם כי אני כבר הסתבכתי בתוך עצמי בסלט של תהיות..בכל מקרה..פחות או יותר הבנתי את הפואנטה שבדבר שוב באופן כללי אם אני מעוניין בתדרים יותר נמוכים מן המגבר [חוץ מהשימוש בקרוס שבמגבר] אני יכול לשנות זאת באופן תאורתי גם מיחידת הHU -אני צודק?

• תוכן חדש...