Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני עובד על רנו מאסטר. לפעמים יוצא שאנחנו מעמיסים את הרכב עד 0 מקום ורציתי לדעת אם זה יכול להוות בעיה מבחינת משקל כשאני בעל רשיון נהיגה על רכב עד 12 טון. ואם זה משנה אם יש לי את ה12 טון פחות משנה

פורסם

מה שקובע הוא המשקל הכולל המותר של הרכב. אם הוא עד 12 טון אתה רשאי לנהוג בו.

בדוק ברשיון הרכב - מצויין בו סוג הרשיון הנדרש. אם יש לך רשיון מדרגה זו או יותר גבוה המצב תקין. אם הרשיון שלך הו מדרגה נמוכה מזו הנדרשת לנהיגה ברכב אתה עובר עבירה חמורה מאד של נהיגה ללא רשיון.

לגבי המשקל המעשי - זה נכנס לקטגוריה של משקל יתר של הרכב, בלי קשר לרשיון הנהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משקל יתר נבדק מול המשקל הכולל של הרכב המותר.

נניח אצלך ברנו הוא 4 טון והעמסת 5 טון אז לפי רשיון הנהיגה אין בעיה אבל בגלל משקל היתר אתה צפוי לענישה שנעה בין 500 ש"ח ו 6 נקודות אם החריגה היא עד 10% ומגיע להזמנה לדין ואפשרות השבתת הרכב פסילה מינהלית ו 10 נקודות.

מן העבירות החמורות בספר החוקים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רק ש"מעמיסים עד אפס מקום" זה לא מדד למשקל.

אם זה ארגזים עם כלים חד פעמיים, גם אם הרכב מלא עד אפס מקום סיכוי לעבור את המשקל הכולל המותר, נמוך.

אם זה מצברים למשל, כמה משטחים של מצברים יתפסו אולי רבע מהנפח אבל יעברו את המשקל המותר.

בקיצור תלוי מה מעמיסים. רכב מלא לא אומר שום דבר.

על הרכב בצד ימין יש מדבקה עם 3 מספרים.

מ.ע. - משקל עצמי של הרכב ריק.

מ.מ. - משקל העמסה מותר ברכב.

מ.כ. - משקל כולל של הרכב עמוס.

משקל כולל ברנו מאסטר זה 3510 או 4510 קילו, תלוי בדגם. אם אני לא טועה בדגם 4.5 טון יש דאבל ג'אנט מאחורה.

• תוכן חדש...