Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב מערב ארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שעשה את טיול בחוף המערבי עם מוסטנג לפני שנתיים,אני ממש לא ממליץ.

זה נחמד,נחמד מאוד אם לא רגילים לרכב כזה,אבל ההתלהבות עוברת אחרי יומיים בדיוק.

לזוג אין מה לעשות ברכב כזה,אני הייתי לבד ובקושי מזוודה אחת גדולה נכנסה לתא מטען (אולי בגרסה ללא הגג הנפתח המצב שונה-לא מכיר).

שכרתי ב-LAX דרך Alamo ואחרי ניירת קצרה,פשוט שלחו אותי לשורה של הרכבים ואמרו תבחר מה שבא לך,בקטגוריה שלי היו מוסטנג/קאמרו/צ'לנג'ר ו-Z370.

פעם הבאה שאעשה טיול דומה אעדיף ללא ספק SUV מרווח או סדאן גדולה.

בספטמבר האחרון שכרתי רכב בקנדה - Full size,קיבלתי מאליבו חדשה (1.5 טורבו),סה"כ בתור קרוזר היה נח ונעים,תא המטען הספיק בדיוק ל-2 מזוודות גדולות ונשאר עוד קצת מקום לתיקי גב וכו'.

המנוע לא הרשים כל כך,אבל זה גם לא היה משהו שחיפשתי במהלך הטיול הזה,דוווקא צריכת הדלק הפתיעה לטובה (1-14) כאשר הרוב היה שיוט בין עירוני,אבל כאשר הדלק זול זה לא משהו שמשנה כ"כ.

• תוכן חדש...