Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה אני בן 16 וחצי ומעוניין לקנות קטנוע.

מצאתי מציאה לפי מה שהבנאדם אומר שיש לו פיאג'ו NRG מודל 2001 במחיר 6,000 שקל.

קודם כל מה דעתכם על האופנוע? האם כדאי ללכת עליו? הוא אמין? מהיר? חלקים זולים? ועוד כל מיני דברים שאני צריך לדעת...ואחר כך תכתבו לי את דעתכם על המחיר אם המחיר שווה את האופנוע ואת המודל.

זה חשוב לי מאוד אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד.

פורסם

בכמה מילים= האנארגי הוא טייפון מקורר מים עם שני בלמי דיסק וצמיגים בחתך יותר נמוך מטייפון.

קטנוע מעולה.. הנאה רציפה לאורך כל הנסיעה, מהיר , נוח ,אמין אך כאשר יש בעיות במשאבת מים זה סיפור לא קטן כי היא נמצאת במקום שאין להגיע אליו אלה עם כן מפרקים את כל המנוע... ומשאבה הולכת כמעט כל קיץ

חוץ מזה קטנוע נהדר... :lol:

פורסם
בכמה מילים= האנארגי הוא טייפון מקורר מים עם שני בלמי דיסק וצמיגים בחתך יותר נמוך מטייפון.

קטנוע מעולה.. הנאה רציפה לאורך כל הנסיעה, מהיר , נוח ,אמין אך כאשר יש בעיות במשאבת מים זה סיפור לא קטן כי היא נמצאת במקום שאין להגיע אליו אלה עם כן מפרקים את כל המנוע... ומשאבה הולכת כמעט כל קיץ

חוץ מזה קטנוע נהדר... :lol:

תגובה אחת,הרבה טעויות.

רק לשנתונים המאוחרים יש בלם דיסק מאחור.

אין שום סיבה שמשאבה תלך כל קיץ.במידה וזה אכן קורה האשם הוא הרוכב או המכונאי שהתקין את המשאבה.כלי אמין ומוצלח שנותן תמורה מעולה לכסף.ראיתי אפילו אחד כזה מאוד משופר שלמרות השיפור והגדלת הנפח עבד יפה מאוד במשך תקופה ארוכה.

פורסם

אחי קטנוע אמין עם תטפל ולא תקרע אותו, חוץ מזה קטנוע בין המהירים,ספורטיוי, השתלכויות ובולמים טובים קטנוע באמת טוב!!!

אבל בעיה אחת וכך אותה בחשבון (אני כבר טעיתי)!!! עם אין לך כסף בצד ואני מתכוון לא לכמה מאות אלה יותר, אז במקרה של תאונה או אני לא יודע מה חלקים יקרים יחסית לשאר הקטנועים ומשומשים כמעט שאין, ואני חושב שיש הבדלים בין הדגמים החדשים 00-02 לבין הקודמים תיקח בחשבון..

אבל קטנוע שלפי דעתי אתה תהיה רק מרוצה ממנו והמחירון של 01 הוא בערך 8500 נראה לי...

פורסם
אחי קטנוע אמין עם תטפל ולא תקרע אותו, חוץ מזה קטנוע בין המהירים,ספורטיוי, השתלכויות ובולמים טובים קטנוע באמת טוב!!!

אבל בעיה אחת וכך אותה בחשבון (אני כבר טעיתי)!!! עם אין לך כסף בצד ואני מתכוון לא לכמה מאות אלה יותר, אז במקרה של תאונה או אני לא יודע מה חלקים יקרים יחסית לשאר הקטנועים ומשומשים כמעט שאין, ואני חושב שיש הבדלים בין הדגמים החדשים 00-02 לבין הקודמים תיקח בחשבון..

אבל קטנוע שלפי דעתי אתה תהיה רק מרוצה ממנו והמחירון של 01 הוא בערך 8500 נראה לי...

8 שאני ספרתי.

בא לך להוסיף ככה איזה פסיק, נקודה וכאלה מדי פעם?

בקשר למחירון, מה קשה יותר מלבדוק באתר מוטו.

http://www.motobike.co.il

כנס שם למחירון ותבדוק כמה הוא עולה.

ולמה לעזאזל שיקח בחשבון תאונה שילכו לו החלקים?

אתה מחשב גם שתמות בכל פעם שאתה הולך להתקלח בגלל שאתה עלול להחליק על הסבון או אולי בנייה מחדש של כל הבית כשאתה קונה אותו?

תאונה זה תאונה.

עושים מה שאפשר למנוע אותה אבל אם זה קורה אז או שממשיכים לרכב או שמשביתים את הכלי לזמן X (יכול להיות שבוע, ויכול להיות לתמיד).

אני חייב לציין שהמחשבה שלך לגבי רכישה של קטנוע מלווה עם עניין התאונה מעט משונה.

שיקנה כבר 2 וזה, למקרה של כל דבר שיוכל להחליף אותו מיידית...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

חחחחחח שמע אני למדתי עלי וגם מחברים ולא חסרים סיפורים, אם היום הייתי קטנוע הייתי קונה קטנוע עם הרבה חלקים תחליפיים בשוק ושיקח את זה בחשבון כי לפי מה שהוא אומר הוא בן 16 וחצי ואני חושב שהוא לא עובד ומה עדיף מלקנות קטנוע עם הרבה חלקים שיש כמעט בכל מוסך?? (לדוגמא הטייפון, כל הסאן יאגנ שזה חלקים זולים ועוד הרבה...) פשוט אנרגי לילד בן 16 וחצי שחיי על ההורים לא תמיד כדאי לדעתי לקנות קטנוע שאולי ורק אולי תהיה לו איתו בעיה בעתיד, ואני חוזר על עצמי ואומר לילד שישמור לו עוד כסף בצד ולא יזרוק את הכל על הקטנוע... תסכים איתי לא תסכים איתי נראה מה הוא יקנה...

למרות שאני ממליץ על האנרגי כקטנוע מעולה

אהה ודרך-אגב אני השתמשתי במחירון לוי יצחק שלפני יותר 4 חודשים מופיע המחירון על 9 אז יצאתי מנ"ק הנחה שירד המחירון כי ירדו המחירונים בעקבות דגמי 05..

ולבדוק מחירון זה לא בעיה נכון השאלה על פי מה יבחר ללכת..

• תוכן חדש...