Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני רווק, עובד מהבית, גר בקיבוץ נידח.

אשתמש ברכב כדי לנסוע לקניות, למשפחה וחברים, ולטיולים. כמו כן אסע בעיקר בדרכי עפר ובכבישים משובשים. אני נוסע די הרבה. חובה רכב עם גיר אוטומטי (זה מה שמותר לי ברישיון).

הרכב לא צריך להיות נוח במיוחד או יפה. אשמח אם הרכב יהיה אמין וחסכוני, אבל אני מוכן להתפשר. עדיף רכב קטן (אסע בעיקר לבד ואולי עם עוד אדם אחד נוסף מדי פעם). חובה רכב שיכול להתמודד עם עליות וירידות תלולות. הרכב לא חייב להיות מהיר, ומצידי שיאיץ מ-0 ל-100 בחצי דקה שלמה. יהיה נחמד אם הרכב יגיע ל-120 קמ"ש (שלא יתעצבנו עליי בכביש המהיר), אבל יותר מזה אני לא צריך. מעדיף שהרכב יהיה שקט.

אבא שלי ממליץ לי לקנות קיה פיקנטו או יונדאי i10 כי אלה מכוניות אמינות לדעתו שקל למכור אחר-כך. אבל אני לא יודע אם הרכבים האלה יתאימו לי. הם נמוכים, ובמקומות שבהם אני נוסע, הם יכולים בקלות להשתפשף מלמטה מסלעים בדרכי העפר.

חשבתי לקנות סוזוקי ג'ימני, אבל הבנתי שהוא זולל דלק ושנסיעה בו בכביש היא מאוד לא נוחה (ממה שסיפרו לי, עד כדי כך שיכול לגרום לכאבי גב).

פורסם

אם אתה לא מתכוון לנסוע בשטח(שטח באמת, לא רק דרכי עפר) אז אין לך מה לחפש ג'ימני.

פיקנטו וI10 כמו הרוב המכוניות היום יגיעו ל120 קמ"ש בלי בעיה אבל לא ממש חסכוניות. בגודל הזה הייתי מעדיף כבר שברולט ספארק, יותר חסכונית ומאובזרת יותר ברמת גימור LTZ.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הספארק.

אני רואה שיש דיל של 0 ק"מ על ה- LT+ (גרסא דיי מאובזרת) ב66K לפני אגרת עלייה לכביש.

אם אני לא טועה הדאצ'יה סנדרו גבוהה יחסית. (אני אישית הייתי פוסל אותה בגלל הגיר הרובוטי)

אתה יכול לקנות אותה כחדשה ב- 64K.

https://www.dacia.co.il/models/sandero

פורסם

ראיתי סוזוקי איגניס בצורה החדשה באיזור 64k ביד 2, אולי שווה בדיקה.

אולי גם סוזוקי גרנד ויטרה קצר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...