Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

ביום שישי שמתי לב שבמהלך התיקון האחרון שהרכב היה במוסך כנראה נשבר לו איזשהו פלסטיק שנראה כמו מחבר קטן שחיבר בין הצינור שיוצא ממיכל השפריצרים, לבין השפריצרים עצמם, ובעצםן כל מה שממלאים במיכל נוזל החוצה. השאלה שלי האם המחבר הזה הוא גם שסתום או ממלא איזשהו תפקיד או כל מחבר פשוט (כגון כזה של השקיה) יכול להחליף אותו?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

תשים במקומו כל צינור אחר אפילו את הצינור הז של האינפוזיה מה ששמים בבתי חולים לחולים ביד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הוא שואל על המחבר -לא על הצינור :idea:

אם הבנתי אותך נכון ,המחבר של המשאבה נשבר. אם כן - תיאלץ לקנות מנוע משאבה חדש (לא יקר במיוחד).

אם תוכל לצלם זה יעזור.

פורסם
שבוע טוב!

ביום שישי שמתי לב שבמהלך התיקון האחרון שהרכב היה במוסך כנראה נשבר לו איזשהו פלסטיק שנראה כמו מחבר קטן שחיבר בין הצינור שיוצא ממיכל השפריצרים, לבין השפריצרים עצמם, ובעצםן כל מה שממלאים במיכל נוזל החוצה. השאלה שלי האם המחבר הזה הוא גם שסתום או ממלא איזשהו תפקיד או כל מחבר פשוט (כגון כזה של השקיה) יכול להחליף אותו?

תודה,

צביקה

אם זה מחבר בין צינורות - שים מה שבא לך.

אם זה הצ'ופצ'יק שהצינור מתחבר אליו במיכל של המתזים, אתה תזדקק למשאבה חדשה.

משהו כמו עד 100 ש"ח.

אגב, כדי לפרק אותה מושכים כלפי מטה ואלייך (היא מוחזקת רק ע"י גומיה).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

השבר הוא בחתיכת פלסטיק שמחברת בין זווית 90 מעלות שיוצאת מהמיכל של השפריצירם לבין צינור פשוט שמוביל את המים - לא מובן לי מהו הקשר למשאבה, ולמה לא ניתן לתקן את זה?

אין תמונות מכיוון שהפלאש במצלמה שלי מסרב לעבוד :( אני מקווה להעלות בקרוב אם אני יצליח לגרום לה לעבוד.

...Carpe Diem

פורסם
השבר הוא בחתיכת פלסטיק שמחברת בין זווית 90 מעלות שיוצאת מהמיכל של השפריצירם לבין צינור פשוט שמוביל את המים - לא מובן לי מהו הקשר למשאבה, ולמה לא ניתן לתקן את זה?

אין תמונות מכיוון שהפלאש במצלמה שלי מסרב לעבוד :( אני מקווה להעלות בקרוב אם אני יצליח לגרום לה לעבוד.

באונו, המשאבה יושבת בתחתית המיכל (מחוברים אליה 2 חוטים) והצ'ופצ'יק הזה הוא חלק ממנה...

ניסיתי פעם לחבר את זה עם סופר-גלו, אבל זה לא החזיק...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לרפי - תודה... האם זה לא יהווה בעיה? אני מניח שהשסתום הזה חשוב מסיבה מסוימת? למה צריך אל-חזור במערכת שפריצרים?

...Carpe Diem

פורסם

בטול שסתום האל חוזר יגרום לכך שיעברו כ 2 שניות נוספות עד שידחק האויר מהצנורות והמיים יצאו מהנחיריים, אך מצד שני המים יזרמו בעוצמה חזקה יותר.

אם תרצה תוכל לרכוש שסתום חד כווני כזה במוסכים מורשי פיאט או בחנויות חלקים לפיאט שבת"א.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אם תרצה תוכל לרכוש שסתום חד כווני כזה במוסכים מורשי פיאט או בחנויות חלקים לפיאט שבת"א.

בברכה - רפי לין :-)

שסתום חד כיווני ניתן להשיג גם בחנויות כלליות לחלקי חילוף לרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...