Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך להחליף מסרק הגה ברכב רנו לוגאן 2009. דיברתי עם שני מוסכים אמינים (לפי חוות דעת עליהם ב"גלגלים וכו')). הם אומרים לי שמסרק משופץ על ידי חברה, הוא טוב לא פחות מחדש, ושאין שום סיבה לקנות חדש.

השאלה:

1. זה נכון? או שלהתעקש על חדש?

2. אם מחודש גם כן טוב, האם יש חברה מסויימת (של שיפוצים,) שעדיפה על פני אחרים? (אחד מהמוסכניקים הנ"ל אמר שהוא משתמש בשיפוץ של "המדביק"' ושזה עדיף על שיפוצים של אחרים...)

מדובר ברכב רנו לוגאן אוטומט, אם זה משניה...

פורסם

כמה עולה חדש וכמה עולה משופץ? זו השאל הכי חשובה.

אם המחיר של חדש לא בשמיים, משהו לא כבד מידי שאפשר לשלם בלי לפשוט את הרגל, הייתי בוחר בחדש.

אם זה לא המצב - משופץ.

פורסם (נערך)
כמה עולה חדש וכמה עולה משופץ? זו השאל הכי חשובה.

אם המחיר של חדש לא בשמיים, משהו לא כבד מידי שאפשר לשלם בלי לפשוט את הרגל, הייתי בוחר בחדש.

אם זה לא המצב - משופץ.

אוקיי תודה. אם מדובר על חדש סיני או משופץ מקורי מה עדיף? בטח המקורי המשופץ' נכון?

דבר שני - האם ניתן לקנות דרך איביי וכדומה, או שלא נותנים להכניס? (ואם אפשר - איך קוראים באנגלית למסרק הגה?)

תודה

(אגב' המוסכניק הציע לי אותו מחיר על "מקורי סיני" או משופץ. ולכן אמר " עדיף עבודה של ישראלים - חברת המדביק - מאשר הסינים... אין לי מושג אם התכווין שהמשופץ גם כן סיני' או שהמשופץ מקורי - אברר איתו...

עריכה אחרונה על ידי YUY121
פורסם

מהיכן אתה בארץ ?

יש מקומות,שעוסקים בדיוק בתחום הזה- שיפוצי הגאים/מסרקי הגה.

אישית,לא הייתי מרכיב חלק כזה סיני חדש והייתי מעדיף שיפרקו וישפצו את שלי או לקבל מסרק משופץ בדיוק תואם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה פשוט לא להרים טלפון לחנויות החלפים ולבדוק מולם מה יכולים להביא לך ובאיזה מחיר? תוכל לחסוך את עלויות התיווך של המוסך ולהוזיל לעיתים לא מעט. אם אתה מיתבייש אוכל לבדוק לך בחנות החלפים שאיתה אני עובד שנים...יש לי אצלם גם הנחה מאוד מכובדת. אבל זה אם בא לך להגיע ולאסוף את המיכלול מחדרה.

פורסם
אוקיי תודה. אם מדובר על חדש סיני או משופץ מקורי מה עדיף? בטח המקורי המשופץ' נכון?

דבר שני - האם ניתן לקנות דרך איביי וכדומה, או שלא נותנים להכניס? (ואם אפשר - איך קוראים באנגלית למסרק הגה?)

תודה

(אגב' המוסכניק הציע לי אותו מחיר על "מקורי סיני" או משופץ. ולכן אמר " עדיף עבודה של ישראלים - חברת המדביק - מאשר הסינים... אין לי מושג אם התכווין שהמשופץ גם כן סיני' או שהמשופץ מקורי - אברר איתו...

אם זה חדש סיני באותו מחיר כמו המשופץ, קבל ביטול על כל מה שאמרתי.

שים את מה שמגיע עם אחריות יותר ארוכה. אם האחריות אז מה שהמוסכניק ממליץ.

פורסם
אם זה חדש סיני באותו מחיר כמו המשופץ, קבל ביטול על כל מה שאמרתי.

שים את מה שמגיע עם אחריות יותר ארוכה. אם האחריות אז מה שהמוסכניק ממליץ.

לא הבנתי את דבריך... המוסכניק אומר שאנשים מעדיפים חדש, אבל לדעתו זו טעות, כי המשופץ ה"ישראלי" אפילו יותר טוב, ובכל אופן לא פחות.. אז מה דעתך בשורה התחתונה?

פורסם
למה פשוט לא להרים טלפון לחנויות החלפים ולבדוק מולם מה יכולים להביא לך ובאיזה מחיר? תוכל לחסוך את עלויות התיווך של המוסך ולהוזיל לעיתים לא מעט. אם אתה מיתבייש אוכל לבדוק לך בחנות החלפים שאיתה אני עובד שנים...יש לי אצלם גם הנחה מאוד מכובדת. אבל זה אם בא לך להגיע ולאסוף את המיכלול מחדרה.

בשמחה רבה:) תעזור לי מאוד!! רנו לוגאן 2009, אוטומאט

פורסם
מהיכן אתה בארץ ?

יש מקומות,שעוסקים בדיוק בתחום הזה- שיפוצי הגאים/מסרקי הגה.

אישית,לא הייתי מרכיב חלק כזה סיני חדש והייתי מעדיף שיפרקו וישפצו את שלי או לקבל מסרק משופץ בדיוק תואם.

אני מפתח תקווה, אבל לא משנה לי גם ליסוע שעה שעה וחצי.. אם יש לך מקומות אמינים ולא יקרים - אשמח לקבל ממך

פורסם

שאלות טובות יש לאיציק..לא ברור בכלל למה אתה רוצה להחליף מסרק ואתה כנראה מקבל הצעות מחיר, מבלי שאף בעל מקצוע בכלל ראה את הרכב.

חשוב שתרחיב בעניין אל מנת שתקבל מענה מדוייק יותר.

פורסם
כמה קילומטרים יש לרכב ?

ידוע היכן החופש ?

קיבלת חוות דעת נוספת ?

האם נכשלת בטסט ?

איציק

עשיתי בדיקת חורף, אמרו שיש חופש בהגה וצריך לשפץ (=להחליף) מסרק הגה.

הלכתי למוסך נוסף, אמרתי שיבדוק כללי (לא אמרתי שאמרו לי וכו׳) וגם הוא אמר כנ"ל. (אם אני לא טועה, נדמה לי שכשהוא דיבר בטלפון עם השותף שלו בכדי לתת לי הצעת מחיר, הוא אמר שההגה כוח יושב לא במקום).

הרכב עם 235k קמ

פורסם
עשיתי בדיקת חורף, אמרו שיש חופש בהגה וצריך לשפץ (=להחליף) מסרק הגה.

הלכתי למוסך נוסף, אמרתי שיבדוק כללי (לא אמרתי שאמרו לי וכו׳) וגם הוא אמר כנ"ל. (אם אני לא טועה, נדמה לי שכשהוא דיבר בטלפון עם השותף שלו בכדי לתת לי הצעת מחיר, הוא אמר שההגה כוח יושב לא במקום).

הרכב עם 235k קמ

חופש בהגה יכול לבוא מעוד מקומות ולא רק מהמסרק אני חושב שעדיף שתמצא מוסך מקצועי אחד שיבדוק את הבעיה לעומק

פורסם

בפורום יש מוסכים מומלצים (שלא ברשת היבואן, ואין להם אינטרס להכניס לך את כל האלמנט) שכדאי לך לפנות אליהם ולקבל חוות דעת.

חופש בהגה יכול להיות מהזרועות (שברוב המקרים אין בעיה להחליף) ובדגמים מסויימים של רנו יש גם תותבי גומי שמחברים את המסרק לגשר התחתון - ועם הזמן הוא לא יושב במקום ומתחיל לזוז ימינה\שמאלה כתוצאה מבלאי בתותבים הללו (המסרק עצמו תקין, אבל הוא אינו מחובר היטב לגוף).

לכן אני ממליץ לקבל חוות דעת נוספת אצל המוסכים המומלצים כאן בפורום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני איזה 10 שנים הייתה לי רנו קנגו, נכשלת בטסט על חופש בהגה.

קיבלתי הצעת מחיר ממוסך להחלפת מסרק הגה והלכתי למכון פרונט לחוות דעת שניה.

מכון פרונט סגר מעט את בורג הכיוון שעל המסרק. החפש נעלם, עברתי טסט.

לא חושב שבלוגאן יש את אותה המסרק, זו רק דוגמא.

• תוכן חדש...