Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה להירשם ולא רוצה שיחזור אלי סוכן וינדנד לי.

לא רוצה שיוסיפו אותי לרשימת טלפונים שלהם ולקבל טלפון כל שבועיים.

לא רוצה להגיע לסוכנות לשמוע אם המחיר אכן אטרקטיבי או לא.

תפרסמו מחיר וזהו.

תכלס, אותי הם מפסידים בזה שאין מחיר.

או שיש מקום שהמחיר כתוב, אבל אני לא מוצא.

ליאור.

פורסם

גם אני באותה סירה אחי. אין מחירים דורשים ממני להגיע למגרשים למחירים ומלאי. ממש מיותר.

אם כבר להקל על הלקוח לא להקשות.

 

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

קל להבין למה עושים זאת: כדי שאנשים יבואו לסוכנות לבדוק מה המחיר. אז כבר אפשר לנסות לשכנע אותם...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לא רוצה להירשם ולא רוצה שיחזור אלי סוכן וינדנד לי.

לא רוצה שיוסיפו אותי לרשימת טלפונים שלהם ולקבל טלפון כל שבועיים.

לא רוצה להגיע לסוכנות לשמוע אם המחיר אכן אטרקטיבי או לא.

תפרסמו מחיר וזהו.

תכלס, אותי הם מפסידים בזה שאין מחיר.

או שיש מקום שהמחיר כתוב, אבל אני לא מוצא.

ליאור.

 

הם מפסידים אותך אבל מרוויחים אחרים

 

בתכלס הם עושים מה שמשתלם להם וזה מהלך לגיטימי

פורסם (נערך)

בא אגלה לך עוד טריק.

מגרשי ליסינג שמים מודעות על רכבים משומשים עם נתונים ממש טובים.

אתה מתקשר לוודא. "כן אדוני, הרכב פה במגרש יש לו 34K קמ, כן, כמו שכתוב". אתה מגיע מתנשף למגרש ... ואז הנציג : "אל תשאל בדיוק הרכב נמכר אבל יש לי להציע לך בובה של אוטו מיצרן אחר עם ק"מ אחר במחיר דומה ..."

 

כמובן שהרכב ההוא לא נמכר אבל הוא הדרך להביא אותך אליהם. באמת תצא עם ידיים ריקות ?!

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הם מנסים למנוע ירידת ערך במחירי המחירון הרשמיים (מחירון יצחק לוי, מחירון יד 2), פרסום המחירים שבהם נמכרים הרכבים בפועל, עלול להתבטא במחירי המחירון הרשמיים.

 

זה כנו בשוק הנדל״ן, במלחמה של הקבלנים מול כחלון, הקבלנים יתנו לך את חצי המלכות (מטבח מפואר בחינם, דמי שכירות עד קבלת הדירה, הלוואה ללא ריבית וכיוצ״ב) אבל מחיר המחירון הרשמי לא יורד, אפילו ממשיך לעלות בהדרגה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

 

 

פורסם

"ימי מכירות" הם סוג של שיטה למשיכת הקונים לאולמות התצוגה. כשהם יגיעו, אנשי המכירות ישתדלו ל"דחוף להם" מה שיש. אם יפרסמו את המחירים קודם, רבים לא יטרחו להגיע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. עסקה סוגרים באולם התצוגה.

2. לרוב, מותג חזק לא יפרסם מחירים, הידיעה על מבצע מספיקה. מותג חלש יותר נאלץ למשוך את הקונים באמצעות הצגת המחיר.

פורסם

הסיבה נעוצה במנטליות הקהל המקומי. אנחנו במזה"ת בו חלק מהתרבות המסחרית הוא משא ומתן. אם יפרסם יבואן מחיר "מבצע סופי" רבים לא יאמינו לו וינסו להתמקח.

יודע זאת היבואן ולכן מעדיף כנקודת הפתיחה למו"מ להתחיל מנקודה גבוהה ככל האפשר. כך יצליח בסופו של דבר למכור במינימום הנחות.

גם הלקוח מעדיף בדרך כלל שיטה זאת כי מרגיש שקיבל הנחה והטבות מיוחדות תודות לכישורי המיקוח המעולים שלו.

תמיד יהיו כאלו שלא ינסו להתמקח כלל או כישורי המו"מ שלהם אינם ניכרים ואז היבואן הרוויח עליהם וקיזז הנחות שנתן לממיצוי סגירה עם לקוחות "קשים".

×
×
  • תוכן חדש...