Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ואני אינני אובייקטיבי בנושא, אני פונה לייעוץ הפורום (ישה ?).

לפני כחודשיים קיבלתי מכתב מאת מי שהיה מ"פ במילואים.

המכתב כלל הצעה להתנדב בשעת חירום בבית החולים בו הוא עובד.

עד כאן, הכל טוב ויפה. הבעיה היא שהמכתב היה ממוען אליי בתור מישהו ששירת איתו במילואים (מניסוח המכתב, עולה רושם כי אני לא היחיד שקיבל את המכתב).

כלומר, את פרטי יצירת קשר (ואולי עוד נתונים) הוא קיבל ממאגר מידע צבאי, דבר שלא אמור להיות לו גישה אליו בתור אזרח.

הערה : שנינו פטורים משמ"פ משנת 2012.

פניתי לקפ"צ, והטיפול בנושא מאוד חובבני (אם אפשר לקרוא לזה טיפול).

בעקבות כך, שלחתי אימייל ללשכת הרמטכ"ל - לא נראה לי שמתייחסים (אך אני חייב לציין כי האימייל נשלח במהלך החגים, ויתכן שזאת הסיבה לחוסר טיפול).

שאלתי היא - האם לדעתכם יש טעם להשקיע בנושא אנרגיות נוספות או להישאר עם טעם רע אך (לנסות) לשכוח מהנושא ?

פורסם

אם לא החלפת כתובת וטלפון מ -2012אין לך מה לדאוג, כנראה פרטים ישנים. לדוגמה - בנקיון פסח האחרון, נתקלתי בדף קשר של היחידה שלי משנת 2001, עם מספרי טלפונים וכתובות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ניסית ליצור קשר עם השולח ולשאול אותו מהיכן הפרטים?

אם זה אכן ממקור צבאי ולא דף קשר ישן, והרשויות הרלוונטיות מתעלמות, אפשר לנסות לחפש עיתונאי שאולי יתעניין בזה.

פורסם

החלק שלא חשבתי שיהיה רלוונטי לסיפור - פניתי גם לרשות להגנת הפרטיות, והם מבקשים ממני לדעת מה תגובת צה"ל בנדון.

ניסית ליצור קשר עם השולח ולשאול אותו מהיכן הפרטים?

אם זה אכן ממקור צבאי ולא דף קשר ישן, והרשויות הרלוונטיות מתעלמות, אפשר לנסות לחפש עיתונאי שאולי יתעניין בזה.

לא פניתי אל השולח. בוא נאמר זאת בעדינות - אני לא הכי מסמפט אותו.

במקריות מסוימת, עד זמן קצר לפני קבלת המכתב עבדתי באותו מקום שהוא עובד בו, ולמירב שמחתי - לא יצא לי להיתקל בו.

למרות זאת - אינני מאמין שהוא יודע שעבדתי שם (זה מוסד/ארגון עם אלפי עובדים).

פורסם (נערך)
הם מבקשים ממך? הם צריכים לדרוש את תגובת צה"ל לדליפת המידע.

בעקבות תגובתך, נזכרתי בכתבה שראיתי בוואלה לגבי דליפת מידע מצה"ל.

https://news.walla.co.il/item/3183496

רק אז נפל לי האסימון כי הם קצת חמים על צה"ל, אז עכשיו שלחתי אימייל תגובה לרשות להגנת הפרטיות בשאיפה שזה יעזור להם להתעצבן עוד יותר...

כתבתי שהטיפול בתלונה מתנהל בצורה חובבנית ע"י חיילת שבמשך חודשיים לא מצליחה לאתר את המ"פ שלי במאגר המידע הצבאי (וכנראה גם אותי).

פנייה ללשכת הרמטכ"ל שנעשתה לפני שבוע - גם כן לא נענתה. ומתקבל הרושם שהנושא כלל אינו מעניין אותם... :-)

מקווה שזה יעזור לחמם מעט את הלהבה (ולא יוריד לרשות להגנת הפרטיות את החשק לטפל בתלונה).

עריכה : במקור, פניתי אל הרשות להגנת פרטיות מתוך רצון ותקווה שהם יטפלו בצד של המ"פ לשעבר...

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...