Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לובש משקפיים מגיל 8. בעשור האחרון יש לי סט גם לקריאה.

משקפי קריאה אני קונה בעשרות שקלים לכל היותר.

יש לי המון כאלה זרוקים בכל מקום אפשרי. במשענת יד ברכב, על השולחן בעבודה, על השולחן בבית וכו'.

היו לי קם משקפיים לקרוב ששילמתי עליהם מאות שקלים אצל בהתאמה אישית והכל ואני לא רואה משהו שמצדיק את המחיר.

את המשקפיים שכל הזמן עליי "לרחוק" אני קונה בהרבה יותר כסף כי זה כן מצדיק את המחיר.

פורסם

ניסית מולטיפוקל? כמובן, אם זה מתאים לצרכים.

גם לי משקפי קריאה זרוקות בכל פינה בבית, ומשמשות גם אותי וגם את אשתי. אבל בעבודה אני מעדיף משקפיים יותר איכותיים, ומשתמש בהם גם בבית בלא מעט מצבים. גם כאלה יש לי 2-3 זוגות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ניסית מולטיפוקל? כמובן, אם זה מתאים לצרכים.

גם לי משקפי קריאה זרוקות בכל פינה בבית, ומשמשות גם אותי וגם את אשתי. אבל בעבודה אני מעדיף משקפיים יותר איכותיים, ומשתמש בהם גם בבית בלא מעט מצבים. גם כאלה יש לי 2-3 זוגות.

ניסיתי פעמיים בחיי מולטיפוקל. באמת שנתתי לזה צ'אנס אבל אני לא מצליח להתרגל גם אחרי חודשיים של ניסיון והתמדה.

פורסם

אמא שלי משתמשת במולטיפוקל כבר עשורים. אבא שלי מעולם לא הסתגל להם, והיה מחזיק שלושה זוגות: לקריאה, לעבודה מול המחשב ולראיה מרחוק\נהיגה.

לפיהתאור שלך לא הסתגלת למולטיוקל, אז או שמדובר באי התאמה שלך או במדידה לא מוצלחת. אבל כיון שמדובר בהוצאה גדולה אני בהחלט מבין את גישתך.

במדידת משקפי קריאה צריך לשים לב לכך שתוצאות המדידה מושפעות מאד מהמרחק בו אתה מחזיק את הדף ממנו אתה קורא בעת הבדיקה. דאג להחזיק אותו במרחק תואם למרחק בו תקרא בשגרה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מענין מה שאתם כותבים כאן לגבי המולטיפוקל.

אגב, מישהו מכם ניסה לרכוש מאתרי אינטרנט שמציעים גם את הבדיקה דרך האתר - בהנחה שאתה יודע ת'מספר שלך?

בזמנו גם הזכירו אתר כזה כאן בפורום.

פורסם

כן. קוראים לו zenioptical או משהו כזה, ועד כמה שאני זוכר הדעות על טיב המוצר היו חלוקות.

אישית אני רואה במשקפיים מוצר המצריך התאמה אישית, רכישה במקום אמין של מוצר איכותי, ולגבי המדידה - הופטומטריסטים הישראליים למדו את השיטה ומוכנים לספק את המרשם רק תמורת תשלום שהופך ת הקניה במרשתת ללא כדאית, במיוחד כאשר אינך יודע מה טיב המוצר שתקבל, ואם ההתאמה אינה שלמה גם תסבול ממנו.

חייב לומר שעד לפני שנה השתמשתי במשקפיים די יקרים שהותאמו לי על ידי אופטומטריסט בחיפה. לפני כשנה, בטיול בסין, הזמנתי בביג'ינג משקפיים ובוצעה לי מדידה במקום (חנות אופטיקה שאליה הביא אותנו המדריך, אני מניח שיש איזה קשר בינו לבין החנות). התרשמותי היתה שהבדיקה היתה הרבה פחות יסודית מאשר בחיפה, וגם מאז, וכי המוצר - שעלה רבע או חמישית ממחירו כאן - אכן נחות.

• תוכן חדש...