Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקפיים לראייה מקרוב - לראשנה אצל בחור שלא מבין

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום. האחיין ביקר אצל רופא עיניים שהגיע למסקנה שיש צורך במשקפיים ל- "בקרוב". בדק גם לחץ תוך עיני וראייה לרחוק.

סה"כ הבחור צעיר והכל טוב שם.

הרופא נתן לו נייד של אופטומטריסט ש"הוא סומך עליו" וגם ש"אין לו שום אינטרס כלכלי איתו", פשוט הוא רואה פאציינטים שחוזרים אליו עם משקפיים לא מתאימים והוא פשוט נחרד מזה. אגב גם אני אישית כבר שמעתי על רשתות שמחזיקות איזו ילדונת שמייעצת ומוכרת משקפיים (שוב - ל"בקרוב").

מה אני יכול לייעץ לו? להיכנס לכל אופטומטריסט ברחוב? ללכת אל ההוא שהרופא המליץ?

הרשת וגם החבר'ה מלאים בסיפורים שמשווים בין 20 ש"ח למשקפיים ש"עושים ת'עבודה וחבל לשלם יותר", ועד סיפורים של אופטומטריסט מומלץ שלוקח מאות ש"ח.

גם על ההצלחה יש סיפורים: שמעתי מחבר לעבודה שמשקפי ה- 20 ש"ח עלולים לעשות נזק ואצלו המספר גדל בגללם.

לצערי אני כבר לא בענין משקפי "בקרוב". הלוואי והייתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תציין עיר מגורים, ייתכן ותוכל לקבל המלצות על אופטמריסט טוב.

הבעיה שציינת קיימת בעיקר ברשתות, שם יש לעיתים תחלופה של העובדים ואי אפשר לדעת על איזה עובד "נפלת".

בגלל משקפיים בעשרים ש"ח המספר לא יעלה, אולי כאבי ראש/עיניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביפו יכול להמליץ על אופטומטריסט שאני וכל המשפחה (שלי ושל אשתי) הולכים אליו

לא זול, אבל מקצועי מאוד, הבחור נחמד, מצחיק ומלמד אופטומטריה באוניברסיטה

* אל הבחור הגעתי עוד כשהייתי אצל רופא עיניים אזרחי שעשה מילואים בצבא, הוא המליץ לי עליו ומאז אני לא הולך לאף אחד אחר.

בהחלט לא הייתי הולך לכל אחד, יש אינספור סיפורים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והביא בחשבון שיהיה צורך לעדכן את המשקפיים בתדירות של פעם בשנה פלוס מינוס. התהליך של אבדן יכולת המיקוד מקרוב אורך מספר שנים עד התייצבות ה"מספר", וכמובן שיתכנו גם בעיות נוספות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסתובב עם משקפיים לראיה לקרוב.

לא ראיתי בעבר, ולא רואה בהווה, סיבה להשקיע עליהם כסף.

מכיוון שהם כל היום במצב "על הראש" "על האף" "על השולחן", הם נשברים ונעלמים בתדירות גבוהה.

לרוב רוכש בסופר פארם, יש חבילות של 3 ב100 ש"ח, מחזיק לי בד"כ כשנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, אני לובש משקפי ראיה לרחוק (ולא לקרוב). כל האופטומטריסטים ברשתות המשקפים, שחקו בניסוי וטעיה. השנה, השקעתי 100 ש"ח לבדיקה אצל אופטומטריסט, ערך את הבדיקה ע"י מכונה. הסתכל על המשקפים הישנות ואמר "משקפי בר מצווה תשמור במגירה". הגיש לי את המשקפים עם המספרים הנכונים, ומיד זהיתי חדות. לפני הבדיקה לא לבשתי משקפים באופן תדיר, אלא רק לנהיגה. גליתי שאני לא רואה טוב עם המשקפים, ברגע שישבתי קצת רחוק והייתי צריך לצלם את הלוח עם הטלפון בשביל להעתיק את החומר למחברת.

שנית, אם לא תרצה להשקיע כסף בבדיקה, יש עמדות ראיה בקרוב בסופר פארם. אולי זה פתרון טוב לבדיקה בשביל ראיה מקרוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסתובב עם משקפיים לראיה לקרוב.

לא ראיתי בעבר, ולא רואה בהווה, סיבה להשקיע עליהם כסף.

מכיוון שהם כל היום במצב "על הראש" "על האף" "על השולחן", הם נשברים ונעלמים בתדירות גבוהה.

לרוב רוכש בסופר פארם, יש חבילות של 3 ב100 ש"ח, מחזיק לי בד"כ כשנה.

משקפי הסופר פארם הם משקפים שבהם המספר זהה בשני העיניים, לא תמיד זה נכון בשטח. וגם הקפיצות הם קבועות וללא צילנדרים.

הייתי משתמש בכאלה משקפיים אולי לשעת חירום ומחוסר ברירה ולא באופן קבוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביפו יכול להמליץ על אופטומטריסט שאני וכל המשפחה (שלי ושל אשתי) הולכים אליו

לא זול, אבל מקצועי מאוד, הבחור נחמד, מצחיק ומלמד אופטומטריה באוניברסיטה

* אל הבחור הגעתי עוד כשהייתי אצל רופא עיניים אזרחי שעשה מילואים בצבא, הוא המליץ לי עליו ומאז אני לא הולך לאף אחד אחר.

בהחלט לא הייתי הולך לכל אחד, יש אינספור סיפורים.

איפה ביפו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משקפי הסופר פארם הם משקפים שבהם המספר זהה בשני העיניים, לא תמיד זה נכון בשטח. וגם הקפיצות הם קבועות וללא צילנדרים.

הייתי משתמש בכאלה משקפיים אולי לשעת חירום ומחוסר ברירה ולא באופן קבוע.

את זה אפשר לבדוק במקום ללא עזרה, אם הראיה שונה בשתי העיניים.

בכל אופן, נתתי דעה אישית שמתאימה לצרכים שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...