Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עסקת טרייד אין - משתלמת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יתנו לך הנחה מזערית אולי אם תבוא עם מזוודה מלאה במזומן לרכוש את הרכב. אם אתה בא לאאודי ומתעניין ברכב שעולה 250,000 ש"ח, אז יתנו לך הנחה אולי של אלפים בודדים או עץ ריח לרכב שתצא בהרגשה טובה וזה ככה בכל סוכנות. אבל הסוכנות לא יכולה לתת לך הנחה של 20,000 ש"ח בשביל שתרכוש את הרכב, ואז תבוא לפה ותפרסם איזו הנחה קיבלת. שכח מזה. "זה ידוע שבאאודי נותנים הנחות גבוהות" - טוב אחי.

חבר יקר, אתה מדבר בביטחון מלא אבל לא נראה שאתה יודע איך מתנהלים הדברים בפועל.

אז יש לך שתי אופציות - הראשונה, לתת סימוכין כלשהם לזה שמה שאתה אומר הוא אכן כך במציאות. או השניה - לחזור בך ולבקש סליחה על זה שאתה מעליב ומקטין אנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים.

מה אתה בוחר?

עריכה: העובדה שעשית בדיוק אותו דבר גם בשרשור של הבלמים לא עובדת לטובתך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתוך סקרנות..

מה מדיניות ההנחות של אאודי (אשר ידועה כנדיבה) לעומת BMW (שלפחות במעבר לדלק מוטורס שינו את מדיניות התמחור)

/מרצדס/לקסוס?

מניח שיש גם הבדלים "בתוך הבית" בין רכבים של 250K לרכבים של 750K.

פורסם (נערך)
חבר יקר, אתה מדבר בביטחון מלא אבל לא נראה שאתה יודע איך מתנהלים הדברים בפועל.

אז יש לך שתי אופציות - הראשונה, לתת סימוכין כלשהם לזה שמה שאתה אומר הוא אכן כך במציאות. או השניה - לחזור בך ולבקש סליחה על זה שאתה מעליב ומקטין אנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים.

מה אתה בוחר?

עריכה: העובדה שעשית בדיוק אותו דבר גם בשרשור של הבלמים לא עובדת לטובתך.

אני עדיין לא הבנתי אם אתה מאיים עלי או שאתה באמת חושב שאתה יכול "לאיים" דרך פורום באינטרנט. אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית אם יש לך איזושהי בעיה אישית כנגדי ונטפל בעניין הזה.

נתתי דוגמה למקרה של הנחות שנותנות סוכנויות/מגרשים בקניית רכב, אם זה לא היה חוקי לבצע עסקאות במזומן, גם לא היו נותנים לך למשוך מזומנים ולא היה דבר כזה שנקרא שטר כסף.

זה שכתוב לך ליד הכינוי

ערס עם סמכות רק גורם לי לגחך עוד יותר.

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם

אני לא מאיים אלייך.

תסתכל:

Untitled-1.jpg

אני מנהל בפורום ובגלל זה אני צריך לדאוג לזה שהגולשים שיודעים על מה הם מדברים יקבלו במה פתוחה, אלה שלא יודעים על מה הם מדברים, יפסיקו לעשות את זה, ואלה שבאים להתייעץ, יקבלו ייעוץ שמבוסס על נסיון אמיתי ולא ניחושים ו/או סטיגמות.

תמיד אפשר גם פשוט להכניס אותך למעקב ואז כל הודעה שלך תצטרך אישור, אבל אני מעדיף לפתור את זה כמו ילדים גדולים.

פורסם

אז מה פשר ההודעה שלך? אתה רוצה שאני אתן לך סימוכין לעסקה שמתבצעת במזומן ומקבלת הנחה על עסקה באשראי?

אתה חי בישראל בכלל?

ואני אכן מייעץ מניסיון ואפילו גם מפרסם כאן את הרכב שלי למכירה/החלפה אז אתה יכול גם למצוא את הפרטים שלי ולחייג אלי.

פורסם (נערך)
נתתי דוגמה למקרה של הנחות שנותנות סוכנויות/מגרשים בקניית רכב, אם זה לא היה חוקי לבצע עסקאות במזומן, גם לא היו נותנים לך למשוך מזומנים ולא היה דבר כזה שנקרא שטר כסף.

לא נתת דוגמה, המצאת סיפור, שגם לא קיים. אין לך מושג על מה אתה מדבר, בעוד שלאנשים שאתה מתווכח איתם יש ניסיון בתחום. אז למה להיכנס ראש בקיר?

לא אמרתי שאסור לבצע עסקאות במזומן, אלא יש איסור על הסכום שאותו ניתן לשלם במזומן. בגלל זה עד 5K ש"ח כן היינו מקבלים מזומן, אבל יותר מזה כבר לא.

לדעתי החוק מגביל את הסכום ב-10K ש"ח, אבל אני לא סגור על זה.

אולי כדאי להסביר שכשאומרים "עסקת מזומן" הכוונה היא לא לעסקה שמשלמים על המוצר בשטרות, אלא בעסקה שאין בה טרייד-אין.

התשלום עצמו מועבר כפי שכתבתי בתגובה הקודמת, ובשפה של אנשי המכירות בתחום זה נקרא עסקת מזומן.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אתה רוצה שאני אתן לך סימוכין לעסקה שמתבצעת במזומן ומקבלת הנחה על עסקה באשראי?

אני רוצה שתתן סימוכין לזה:

יתנו לך הנחה מזערית אולי אם תבוא עם מזוודה מלאה במזומן לרכוש את הרכב. אם אתה בא לאאודי ומתעניין ברכב שעולה 250,000 ש"ח, אז יתנו לך הנחה אולי של אלפים בודדים או עץ ריח לרכב שתצא בהרגשה טובה וזה ככה בכל סוכנות. אבל הסוכנות לא יכולה לתת לך הנחה של 20,000 ש"ח בשביל שתרכוש את הרכב, ואז תבוא לפה ותפרסם איזו הנחה קיבלת. שכח מזה. "זה ידוע שבאאודי נותנים הנחות גבוהות" - טוב אחי.

אבל אם אפשר, אז לכל זה. לעץ ריח, לזה שזה ככה בכל סוכנות, לזה שלא תקבל הנחה של 20 אלף ש"ח, ולזה שכן תקבל אלפים בודדים. טוב אחי?

ואני אכן מייעץ מניסיון ואפילו גם מפרסם כאן את הרכב שלי למכירה/החלפה אז אתה יכול גם למצוא את הפרטים שלי ולחייג אלי.

סליחה אבל אני כנראה מטומטם טורבו, כי למיטב ידיעתי, זה שהצלחת להתמודד עם המערכת של פרסום מודעת מכירה בפורום לא מכשיר אותך לייעץ ב... בשום דבר בעצם. יותר מזה, גם אם קנית רכב יוקרה חדש ולא קיבלת הנחה זה לא אומר כלום, כי אולי אתה פשוט לא ביקשת, או לא ביקשת מספיק חזק.

ואם אתה שואל את עצמך מאיפה אני מביא את כל זה, אז מידיעה. כאילו, נו, של עובדות.

פורסם

רק אציין כי אכן יש בעיה קשה מאוד לבצע עסקאות מזומן בסכומים גדולים.

גם מכירה של רכב משומש ב 30,000 ש"ח תייצר שאלות בהפקדה בבנק.

יבואן רכב / עסק רציני לא יוכל לקבל מאות אלפי שקלים במזומן ולהפקיד לחשבון הבנק שלו - זו תהיה בדיוק הלבנת הון.

זה לא אומר שאין עסקאות במזומן. זה אומר שיבואנים לא יקבלו מזוודות של כסף מאף אחד.

"מחיר לעסקת מזומן" - אומר בלי טרייד אין, בלי מימון ע"ח היבואן. העברה בנקאית נקיה - מחשבון הרוכש לחשבון הסוכנות / יבואן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני רוצה שתתן סימוכין לזה:

אבל אם אפשר, אז לכל זה. לעץ ריח, לזה שזה ככה בכל סוכנות, לזה שלא תקבל הנחה של 20 אלף ש"ח, ולזה שכן תקבל אלפים בודדים. טוב אחי?

סליחה אבל אני כנראה מטומטם טורבו, כי למיטב ידיעתי, זה שהצלחת להתמודד עם המערכת של פרסום מודעת מכירה בפורום לא מכשיר אותך לייעץ ב... בשום דבר בעצם. יותר מזה, גם אם קנית רכב יוקרה חדש ולא קיבלת הנחה זה לא אומר כלום, כי אולי אתה פשוט לא ביקשת, או לא ביקשת מספיק חזק.

ואם אתה שואל את עצמך מאיפה אני מביא את כל זה, אז מידיעה. כאילו, נו, של עובדות.

אתה יכול ללכת לסוכנות של אאודי ולבקש סימוכין להנחות של עשרות אלפי שקלים, כי "ידוע שאאודי נותנים הנחות ענקיותת, כולם מדברים על זה".

פורסם
רק אציין כי אכן יש בעיה קשה מאוד לבצע עסקאות מזומן בסכומים גדולים.

גם מכירה של רכב משומש ב 30,000 ש"ח תייצר שאלות בהפקדה בבנק.

יבואן רכב / עסק רציני לא יוכל לקבל מאות אלפי שקלים במזומן ולהפקיד לחשבון הבנק שלו - זו תהיה בדיוק הלבנת הון.

זה לא אומר שאין עסקאות במזומן. זה אומר שיבואנים לא יקבלו מזוודות של כסף מאף אחד.

"מחיר לעסקת מזומן" - אומר בלי טרייד אין, בלי מימון ע"ח היבואן. העברה בנקאית נקיה - מחשבון הרוכש לחשבון הסוכנות / יבואן.

אני חושב שבלבלתם עסקת מזומן as in תשלום כל הכסף במכה לבין מזומן as in שטרות 5 דולר לא מסומנים בתוך ג'ים באג מתחת לגשר ב-12 בלילה.

אני חושב שלירן התכוון לסוג הראשון.

(אשראי = מימון)

לדעתי.

אתה יכול ללכת לסוכנות של אאודי ולבקש סימוכין להנחות של עשרות אלפי שקלים, כי "ידוע שאאודי נותנים הנחות ענקיותת, כולם מדברים על זה".

יש לי כזה.

אמנם לא ממש עדכני, ואני לא מתכוון להעלות את זה לפורום, אבל יש לי.

פורסם

ברוב המקרים שאני מכיר עסקת טרייד אין היא עסקה שנובעת מטעמי נוחות או נקרא לילד בשמו "עצלנות" של בעלי הרכב למכור בעצמם.

בין אם זה להתמודד עם "לקוח" ישראלי שזו הזיה בפני עצמה.

בין אם זה מריטת העצבים של מתי יבוא קונה ואיך זה יתגלגל ואז כל פעם לקחת לבדיקה, לאבד שעות עבודה או אפילו ימי עבודה וכך הלאה וכך הלאה

לבין פשוט לבוא - להשכיב עוד X אלפי שקלים קורבן אבל להפטר מהרכב בוודאות של 100% ואפילו העברת הבעלות נעשית בסוכנות בה הטרייד אין מתבצע.

אבל כשיש רכב שבאמת יש לו שוק חם כמו הלאון 1.8 - הייתי נותן יותר מצ'אנס אחד או שניים למכירה פרטית במקום עסקת טרייד אין. מילא הבן אדם היה מוכר סוזוקי באלנו (דגם מודרני) הייתי אומר לו רוץ לטרייד אבל לליאון? יש לו סיכוי גבוה מאוד למכור אותה מהר במחיר טוב - באמת חבל.

מתי שני לספטמבר? (כי בראשון בליינד שביתה)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההגנה הכי טובה זה התקפה.

זרקת משהו, ואחרי שביקשו ממך להוכיח אתה אומר לך לסוכנות ותוכיח.

שירת החרטטן.

פורסם

בכל סוכנות ומגרש יתנו לך הנחה, אבל לטעון להנחות משמעותיות סתם כך (אלא אם כן זה יום מכירה, וגם אז לא ואו) - כבר כתבתי כאן את הסיבה שזה לא קורה.

פורסם

טב, חבר. חלאס.

זרקת איזו אמירה, הגיעו אנשים - רובם מבינים מה הם אומרים - וחלקו עלייך.

במקום להבין שטעית ולקבל את מה שאומרים לך אנשים - ששוב - מבינים מה הם אומרים, אתה מתחפר בעמדה שלך ועוד מבקש מאנשים אחרים להוכיח משהו?

תחזרו לנושא השרשור - האם שווה לעשות טרייד מלאון לA3.

הודעות נוספות בנושא גובה ההנחות שניתנות או לא ניתנות - תימחקנה.

יום טוב.

• תוכן חדש...