Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז תפסיק לעשות בה שימוש ותחרים אותה, מה הבעיה?

חולון ובת ים עשו לא פחות פשעי עם נגד תושבי הדרום גם, מגיע להם.:wink:

נסיעה ברכבת עבורי זה 26 דקות וב-3 אוטובוסים זה כשעה וחצי.

חוץ מזה אני לא משלם על הנסיעה מה יש לי להחרים.

איזה פשעים עשינו נגד תושבי הדרום?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרכבת המהירה היא פושעת נגד מעל 300,000 תושבי חולון ובת ים.

המשפט הזה מיותר לחלוטין ושגוי.

רכבות עורקיות שאינן עוצרות בפרברים הן הסדר מקובל מאד בעולם.

לפני הרבה מאד שנים התארחתי משך מספר שבועות אצל הדוד שלי בהולנד. הבית היה ממש מול תחנת רכבת על הקו שבין האג לאמסטרדם (שכמובן מוליך רכבות גם מרוטרדם ואפילו בריסל ומעבר לה). צלצולי מחסום הרכבת במקום נשמעו בתדירות גבוהה מאד, ומתוך סקרנות ספרתי פעם בלוח הזמנים את מספר הרכבות במקום (נוסעים בלבד) - שהיה קרוב ל-180 ביממה בכל כיוון. מתוך אלה רק 2-4 עצרו באותה תחנה בכל שעה. אז אתה חושב שתושבי אותו פרבר קראו לתושבי הערים או למנהלי שירות הרכבות "פושעים"? ממש לא. הם היו מודעים לשעות הנסיעה והשתמשו בשירות בלי כל תלונה.

אם תסע ברכבות העיקריות באירופה תחלוף בכל נסיעה על פני תחנות רבות המקבלות שירות מהרכבות הפרבריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לך היום רכבות מאשקלון ישירות לתל אביב ב 49 דקות ללא החלפה (רכבת מספר 616) או רכבות אחרות החל מ 55-57 דקות ועד שעה ו 6 דקות לכל היותר.

איפה הבעיה? הבעיה בתחבורה הציבורית שם בתל אביב עצמה לאחר היציאה שלך מהתחנה, למרות שאני מאמין שזה משתפר? אין לי מושג.

אני לא רוצה כיצד אתה מגיע ב 49 דקות לתל אביב ב 07:20 יציאה בבוקר מאשקלון והגעה ב 08:09 בבוקר.

אני מדבר על הגעה לאילת. לתל אביב אני נכנס עם רכב רק כשאין לי ברירה. אם זה רק לפגישות גם אם אני לא מגיע בשעות העומס לרוב אני חונה באחת הכניסות ומשם מתנייד במוניות במקום לחפש חניות יקרות ולא נוחות.

לרוב גם כשאני נכנס עם רכב לאיזור זה או יציאה לפני 6 בבוקר או אחרי 9.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
המשפט הזה מיותר לחלוטין ושגוי.

רכבות עורקיות שאינן עוצרות בפרברים הן הסדר מקובל מאד בעולם.

לפני הרבה מאד שנים התארחתי משך מספר שבועות אצל הדוד שלי בהולנד. הבית היה ממש מול תחנת רכבת על הקו שבין האג לאמסטרדם (שכמובן מוליך רכבות גם מרוטרדם ואפילו בריסל ומעבר לה). צלצולי מחסום הרכבת במקום נשמעו בתדירות גבוהה מאד, ומתוך סקרנות ספרתי פעם בלוח הזמנים את מספר הרכבות במקום (נוסעים בלבד) - שהיה קרוב ל-180 ביממה בכל כיוון. מתוך אלה רק 2-4 עצרו באותה תחנה בכל שעה. אז אתה חושב שתושבי אותו פרבר קראו לתושבי הערים או למנהלי שירות הרכבות "פושעים"? ממש לא. הם היו מודעים לשעות הנסיעה והשתמשו בשירות בלי כל תלונה.

אם תסע ברכבות העיקריות באירופה תחלוף בכל נסיעה על פני תחנות רבות המקבלות שירות מהרכבות הפרבריות.

הקו ה"מהיר" לאשקלון הוא קו שהיה בחולון ובת ים 7 שנים וביים בהיר אחד הוחלט להפוך אותו למהיר כלומר לדלג על חולון ובת ים.

האם עוד 10 דקות נסיעה שוות פגיעה בכל כך הרבה אזרחים? אני בספק...

אני כבר לא נוסע ברכבת כשאני יכול. (יש לי אוטובוס רלוונטי לחיבור רק עד השעה 8 בבוקר)

פורסם

השאלה המתבקשת היא כמה רכבות עוצרות שם כל שעה. אם יש מספיק אז אין סיבה שעוד אחת תעצור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה בסדר, הוא פשוט לא טרח לבדוק אפילו ומדבר מהלב ואפילו לא מתייחס לפשעים שבצעו חולון ובת ים כנגד הדרום.

נימרוד,

1. מהשעה 06:30 ועד השעה 08:00 יש 6 רכבות במרווחים קצרים מאשקלון לתל אביב ההגנה (זמן הנסיעה הוא בין 49 דקות ל 1:06 שעות)

2. מהשעה 06:30 ועד השעה 08:00 יש 6 רכבות במרווחים קצרים מחולון לתל אביב ההגנה

3. מהשעה 06:30 ועד השעה 08:00 יש 6 רכבות במרווחים קצרים מבת ים לתל אביב ההגנה (זמן הנסיעה הוא 18 דקות! בכל אחת מהן)

אתה רוצה להסביר איפה הבעיה?

יש 6 רכבות וזמני נסיעה של 18-20 דקות מחולון/בת ים לתל אביב ההגנה למשל לעומת 49 דקות במינימום ועד 1:06 שעות מהדרום.

עכשיו אתה מבין למה עשו רכבת "מהירה" שחוסכת לנו 10-15 דקות לכל הפחות בשעות העומס? מדובר על 20-30 דקות במצטבר בכל יום, שעות בשבוע.

בגלל זה, אני לא מתרגש אף פעם מטענות פופוליסטיות.

פורסם

אוטומטיק, המידע שלך לא מדויק.

מהשעה 6:30 ועד השעה 8:00 עוצרות בתחנת בת ים יוספטל 4 רכבות לתל אביב ההגנה:

6:36 (משה דיין -> רעענה)

7:06 (משה דיין -> רעננה)

7:21 (באר שבע -> רעננה - מפוצצת, לעיתים לא מעלים נוסעים!)

7:36 (משה דיין -> רעננה)

לפני השינוי של הדרומים באמת היו 6 רכבות.

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן שתתחיל לבדוק את הנתונים שלך באתר של רכבת ישראל, לדוגמא.

יש 6 רכבות.

דרך אגב, טעיתי, בת ים זה 11 דקות נסיעה.

ואתה בוכה על רכבת דרומית מהירה של 49 דקות מאשקלון או רכבת רגילה 55 דקות עד 1:06 שעות.

פופוליזם זול, זו הבעיה כשאתה קורא כתבות ומאמין לכל שטות.

PSfoGdn.jpg

פורסם
בעניין הרכבת: אין שום היגיון ושום התכנות כלכלית בקו נוסעים מהיר לאילת והערבה. זו תוכנית פופוליסטית להחריד שאני מאוד מקווה שלא תקום לתחיה בזמן הקרוב. קודם צריך לטפל בעמוד השדרה של המערכת הרכבתית, קרי פרוזדור האיילון והמסילה המזרחית, ורק אח"כ אפשר להתחיל לחשוב על קו רכבת כזה. קו נוסעים "איטי" (עד 160 קמ"ש) על בסיס מסילת מטענים בעיקר, זה כבר רעיון יותר סביר, הגם שאני לא בטוח לגבי התכנותו הכלכלית נטו.

בהסתכלות צרה הרכבת לאילת היא רעיון פופוליסטי.

בהסתכלות רחבה, רכבת מאילת לתל אביב/ חיפה יכולה לשנע מטענים שיחסכו לאוניות מהמזרח את העיקוף לכיוון מערב (בכדור הארץ, לא במדינה). ישראל תהפוך לציר מרכזי שיכניס לה המון כסף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
דיברנו על השעות 6:30-8:00 .

6:21 ו-8:06 לא נכלל בקטע זה.

11 דקות זה אולי זמן העמסת נוסעים בתחנות. זה בטח לא זמן הנסיעה הכולל

נימרוד, בחייך.

יש 6 רכבות, הכוונה 6:30 ל 08:00 זה כדי לא להתעסק בקטנות.

איך חשבת שחישבתי 6 רכבות עבור כולם? אצל כולם זה מתחיל ב 6:20 לבין 8:06 (גם מאשקלון וחולון).

לכולם יש בדיוק 6 רכבות או 4 רכבות לפי הספירה שלך.

זמן הנסיעה ליעד הוא 11 דקות.

דיברנו על הוגנות ושיוויון והסברתי לך, יש את אותה כמות רכבות בכל נקודה, אשקלון, חולון ובת ים.

מה הבעיה? לכולם יש את אותן ה 6 או 4 רכבות (לפי הספירה שלך) בדיוק.

זמן הנסיעה אצל כולם, שונה.

אז אם יש לך 6 רכבות, אכפת לך מי מהן המהירה או האיטית או מאיפה היא מגיעה? יש לך את אותן ה 6 רכבות.

אפשר להמשיך לנצח, אתה סתם עושה צחוק מעצמך.

פורסם

עד תחילת 2016 היו רכבות מהירות מאשקלון ואשדוד שעצרו רק ביבנה וראשלצ משה דיין. בתחילת 2016 הן הפכו למאספות בגלל העומס בתחנות בת ים-חולון.

במהלך 2017 אחרי עצומות ומאבקים הרכבת החזירה רכבת ישירה אחת בשעות הבוקר ואחר הצהריים.

ככה שנמרוד, היו לכם רק במשך שנה תוספת של הרכבות הללו.

בכל מקרה, לא יהיה תוספת רכבות כל עוד אין מסילה רביעית באיילון. חזרה לאותה הבעיה של שמיכה קצרה מידי. נותנים פה לוקחים משם. ככה זה יעבוד. כרגע המקסימום זה 8 רכבות בשעה לשני הכיוונים. ברגע שיכפילו את הקו המקסימום יהיה 26 בשעה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

איך בדיוק הדיון הזה הדרים 80 ק"מ?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...