Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי רכב כמעט חדש, וגיליתי שהביטוח רוצה ממני כ7000 ש"ח בשנה על הביטוח המקיף, כי מעולם לא היה לי עבר ביטוחי.

אני נוהג על רכב בבעלות הוריי כ16 שנה, מעולם לא הייתי מעורב בתאונה.

אני לא אמור להיות בקבוצת הסיכון הנמוכה ביותר לחברות הביטוח?

האם יש לכם טיפים איך אפשר להוריד את עלות הביטוח המקיף?

הרכב הוא אופל קורסה 2017

פורסם

דבר שוב עם הביטוח, יש אפשרות להצהיר שהיית הנהג העיקרי ברכב של הוריך ו"לייבא" את העבר הביטוחי שלהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושב היה פה מקרה דומה בעבר.

חברת הביטוח מבקשת איזה מסמך שבו ההורים מצהירים שהילד/ה נוהגים ברכב שלהם באופן קבוע ב-3 שנים האחרונות.

האם יש לך סוכן ביטוח או שאתה עובד מול החברות הישירות?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

לא יודע אם אפשר להגיד שהייתי הנהג העיקרי, אבל בטוח נהגתי בו הרבה. ממש הרבה.

אני רוצה להגיע מוכן לסוכנת הביטוח. איזה מסמך עליי לבקש?

ולאיזה עלות ביטוח שנתית לכוון?

תודה

עריכה אחרונה על ידי kolarmi12
פורסם

גם אני מילאתי בעבר הצהרה שנהגתי ברכב של ההורים והשתמשתי בהיעדר התביעות שלהם.

דרך נוספת להוזיל מחירי ביטוח היא להשתמש במבצעים למועדוני צרכנות כמו חבר, הוט, הסתדרות המורים וכו'.

פורסם

ראשית תעשה סקר שוק בין כמה סוכנים / אתרים.

שנית, אם הרכב של הוריך מבוטח על ידם (כלומר לא רכב ליסינג) הייתי מצפה מהסוכן שיחפש עבורך את הפתרון הנכון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תבדוק אם אתה יכול להוסיף את אחד ההורים שלך כמבוטח.

אשתי עשתה את זה, לפני שנים, ברכב הראשון שלה.

ככה גם תקבל מחיר סביר וגם תצבור וותק בביטוח.

Sent from my SM-A730F using Tapatalk

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כשעמדתי בפני בעיה דומה לאחרונה, סוכנת ביטוח המליצה לי לרשום את הרכב שקניתי גם על שם אח/הורה מישהו עם עבר ביטוחי כבעלים נוספים ואז אפשר להשתמש בעבר הביטוחי שלהם בלי בעיות וגם לצבור עבר ביטוחי משלי.

לפות"ש זה כבר לא רלוונטי מן הסתם כי הוספת בעלים לאחר הקנייה משמעותו הוספת יד, אבל אם עושים את זה במעמד הקנייה אין פה הוספת יד. מאוחר יותר אפשר להסיר את הבעלים הנוסף תמורת אגרה צנועה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

הייתי שם וזה כל כך מעצבן.

היה לי וותק רשיון של 16 שנה בערך אבל מעולם לא היה רכב על שמי.

רכשתי רכב ואימי לא יכלה לעשות ביטוח כי היו 2 תאונות ברכב בשנתיים ורצו ממנה 12K ביטוח.

בסופו של דבר עשיתי על שמי ועלה לי 8K ביטוח לרכב.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אין צורך לבצע שינוי רישום בעלות לצורך הקומבינה שהוצעה, אלא להוסיף את בכל הוותק כבעל הפוליסה.

תשומת לב מיוחדת למקרה שתהיה תביעה והסטוריית התביעות של ההורה כבר לא תעדר מתביעות.

הפתרון הנכון הוא בכוון הצהרה שנהגת בפועל, וסקר שוק מקיף אצל כמה סוכנים וחברות אם הסוכן של ההורים יקר.

פורסם

אין איזה הוראות של המפקח על הביטוח בעניין הזה (בניגוד לביטוח חובה, שם הקריטריונים הרבה יותר ברורים), כך שאין להצהרה הזאת שם רשמי.

החברה שמבטחת אותך יכולה להקטין את הפרמיה על סמך וותק בפועל בנהיגה, והחברה היא זאת שצריכה להשתכנע בכך. לך זה פחות משנה.

כדאי שתדבר עם הסוכן ביטוח, או שההורים ידברו עם הסוכן ויציינו קרבה משפחתית מדרגה ראשונה, והעניין שהביטוח כלל אותך בשנים האחרונות ונהגת בפועל.

במקביל דבר עם סוכנים וחברות אחרות לקבלת ההצעה הטובה ביותר עבורך, כי נשמע שאולי לא מהסוכן של ההורים תבוא הישועה.

פורסם

אם יש לך קרוב משפחה שמבוטח בביטוח קולקטיבי דרך העבודה, זה הזמן להיות נחמד אליו ולבקש ממנו שיעשה לך ביטוח דרך הביטוח הקולקטיבי שיש לו (לפעמים זה אפשרי). זה יעלה לך הרבה פחות ובתנאים טובים יותר.

פורסם

עדיף לסגור מראש ביטוח לשנה.

אפשר לבטל את הביטוח, אבל אז תחויב על התקופה הקצרה בתעריף גבוה יחסית.

נסה כמובן במקביל לקבל הצעות מאתרים כמו WOBI, ביטוח ישיר (ובשמם הנוסף: תשעה מליון. לפעמים מקבלים הצעות טובות יותר בשמות השונים של החברה הזאת) או AIG ולאחר מכן סוכנים מומלצים למשל מהפורום.

• תוכן חדש...