Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

מדובר ברכב מאזדה 3 2018 נקנתה לפני 3 שבועות חדשה בניילונים

זו פעם שניה שקורה לי בהפרש שבוע ימים, מופיעים סימני תקלה בצבע צהוב על לוח המחוונים עניין של כמה דקות בודדות והסימנים נעלמים.

תסתכלו בתמונות למטה:

https://profile.fcdn.co.il/images2/0__05b5d3531cf59c.jpg

https://profile.fcdn.co.il/images2/0__05b5d3697aaef6.jpg

מה עליי לעשות האם להתחיל לדאוג? או שזה רגיל לגמרי!

תודה

פורסם

אומנם אני לא מכיר את סוג התקלה הזו אבל מתוך דעה אישית לא אומרות להופיע תקלות לאחר ההנעה ולכן הייתי ניגש באופן מיידי למוסך היצרן. במיוחד כשמדובר פה ברכב שנקנה לפני 3 שבועות.

ההנחה הרווחת היא שרכב מהנליונים מגיע מושלם וללא תקלות אך הדבר לא תמיד כך.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
פותח ספר רכב (מסקרנות) לראות מה כותבים שם על זה.

אח"כ - נוסע ישר למוסך (יבואן).

בס"ד

וחוזרים לעדכן...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

המחשב כותב שיש תקלות במערכת בלימה אוטונומית וסטייה מנתיב.

יש התקנות מקומיות ברכב?

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

זה לא תקלה זה אומר שהמערכת בלימת חרום ופנסים אדפטיווים לא עובדים.

פתרון: תנקה באזור המצלמה בשמשה הקדמית יש שם לכלוך או משהו שמפריע למצלמה לזהות את הדרך, תכבה את האוטו ותדליק וזה יפתר.

פורסם

המידע פה למעלה ממש מעניין ומקווה שזו הבעיה.

אבל בתור "משתמש" ברכב (לא בהכרח כזה) אז אלא אם יש בדיוק על השמשה מול המצלמה איזה "יציקה" משובחת של ציפור או ממש חתיכת בוץ נראה לי ההסבר של הלכלוך לא סביר.

זה לא רכב חדש בשוק וזו לא מחלת ילדות. סביר להניח שהמערכות האלה מתוכננות להתמודד עם רמה מסויימת של לכלוך על השמשה הקדמית.

אם לכלוך כבד זה לא העניין אז אישית במקום בעל הרכב הייתי ניגש בהקדם למוסך מורשה יבואן-מאזדה שיבצעו סריקת תקלות ושהתקלה תירשם בהיסטוריית הרכב - לוודא שרושמים בקצרה מה הבעיה ולא סתם "בדיקת מחשב".

זו דעתי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אם אני זוכר נכון גם מתקינים ברכבים האלה מובילאיי, יכול להיות שהבעיה נובעת מהתנגשות בין המערכת המקורית שברכב לבין ההתקנה שלו או שההתקנה עצמה גרמה לתקלות. בכל מקרה הייתי ניגש למוסך היבואן לבדוק את זה.

פורסם
זה לא תקלה זה אומר שהמערכת בלימת חרום ופנסים אדפטיווים לא עובדים.

פתרון: תנקה באזור המצלמה בשמשה הקדמית יש שם לכלוך או משהו שמפריע למצלמה לזהות את הדרך, תכבה את האוטו ותדליק וזה יפתר.

אם הם לא עובדים אז זאת כן תקלה.
פורסם
אם הם לא עובדים אז זאת כן תקלה.

יש לי רכב מסוג זה מאזדה 3 2017

אפילו בסוכנות שאספתי את הרכב אז הסוכן גם אמר לי בהדרכה שבמקרה וזה קורה אז יש לכלוך על השמשה הקדמית קודם כול לנקות ואז זה אמור לעלם וזה מה שקורה ...אם זה קורה תוך כדיי נסיעה מספיק שאני מפעיל את הוישרים עם קצת מים וכול הנורות נכבות, אני לא צריך אפילו לכבות ולהדליק את האוטו

פורסם
אם אני זוכר נכון גם מתקינים ברכבים האלה מובילאיי, יכול להיות שהבעיה נובעת מהתנגשות בין המערכת המקורית שברכב לבין ההתקנה שלו או שההתקנה עצמה גרמה לתקלות. בכל מקרה הייתי ניגש למוסך היבואן לבדוק את זה.

אני עד היום לא הבנתי למה מתקינים מובילאיי במכוניות האלה שהמערכות המקוריות עובדות מצויין והרבה הרבה יותר טוב ממובילאיי הזה .. זה יותר מחרפן ממועיל

פורסם

לגמרי מסכים, אני לגמרי לא מבין את ההתקנה של השיקוץ הזה וזאת גם הסיבה שאני לא משדרג כרגע כי אני ממתין למתיחת פנים שתכלול מערכות בטיחות מקוריות (ליאון קופרה)

פורסם

תודה לכל העוזרים

כפי שאמרתי סימני התקלה לא נשארים. כמה דקות ונעמלים. לגבי השמשה הקדמית דווקא ניקיתי את כל האוטו ואין עליו לכלוכים.

השאלה אם הסימנים לא מופיעים והלכתי למוסך יכולים לגלות את הבעיה או חייב שהתקלה תהיה בפועל?

פורסם

לדעתי תנסה לצלם בוידאו אם אתה יכול (בביטחה כמובן :) )

אני מניח גם שאם במוסך יתחברו למחשב רכב יוכלו להוציא לוגים של שגיאות ותקלות

• תוכן חדש...