Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה המכס על משקפיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני רוצה לקנות משקפיים חדשים.

אבל אני לא מצליח להבין מה המכס על משקפיים. המסגרת שאני רוצה עולה מעל 75$, משלוח לארץ עוד 40$. באינטרנט כתוב שהיה איזה רצון לבטל את המכס על משקפיים ולכן להבנתי נשאר רק 17% מע"מ שיחול על (מחיר המסגרות+משלוח).

האם אני צודק?

תודה רבה!

פורסם (נערך)

יש מדריך מכס ליבוא אישי - נמצא באתר רשות המיסים.

יש איזה פלונטר עם משקפיים כיון שהם אמורים להיות פטורים ממס, אבל איכשהו זה התבלבל עם משקפי שמש החייבים במס. גם האופטיקאים מתלוננים על כך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

falcon1

כן, רק שמשום מה האתר הזה לא מציג לי כלום..

sperial

האתר של המכס מאוד מסובך לי :(

אנסה לחפש שם

פורסם (נערך)

לא היה קל, אבל בסוף הצלחתי:

https://data.gov.il/dataset/malam/resource/9f5cacc9-a2cc-484f-aa7f-ad55160a1d39

על משקפיים תשלם 17% (מע"מ) בלבד

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...