Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרגע אני לקראת קניית רכב חדש ובלית ברירה אצטרך להתקין בו דאבל דין.

עד עכשיו השתמשי ב1DIN JVC KDX-340 (שזול בצורה לא יאומנת) והוא סיפק לי את כל מה שהייתי צריך - 3 זוגות יציאות 4V, קרוס נפרד לכל זוג, שליטה בתזמוני רמקולים וגיינים של כל רמקול, אקווליזר 11 ערוצים וכמובן תיקוני אודיו של JVC לשיפור הסאונד שאכן עזרו קצת.

אשמח שתמליצו לי על דאבל דין שיוכל לספק לי את כל אלה.

אני לא מחפש דאבל לאודיופיילים, רק עם האופציות הנכונות ובמחיר שפוי - העדפה פחות מה1000 אבל אוכל להשקיע אם צריך יותר.

בנוסף אשמח לגלות איך עניין תואמי המקורי עובד - אקנה מאזדה 3 2009-2012 - ישנה מסגרת אחת שתתאים לכל הדאבלדינים? או שלכל רדיו אצטרך להתאים את המסגרת?

תודה ♥

• תוכן חדש...