Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הזמנתי זרוע למראת רכב ב400 שח.

לפי מה שרשום באתר המכס אני נאלץ לשלם עליה 39 אחוז ועוד 17 אחוז מעמ, ניחא...

קיבלתי את המשלוח עם דרישה ללא פחות מ940 שח.

הדואר כמובן לא קשור לעניין אבל מצאתי את המספר של מכס תל אביב, התקשרתי ולחצתי כמו שצריך על בירורים בשלוחה הדרושה, ובכל זאת אין מענה אנושי אלא רק צליל חיוג במשך קרוב לעשר דקות עד שהתייאשתי.

הדרך שלהם לתקשר היא דרך בקשה בפקס, שמי לעזאזל עדיין משתמש בזה...? ואני בסהכ רוצה להבין איך נדרש עלי לשלם קרוב לפי 2.5 מעלות מוצר.

למישהו יש נסיון עם התעסקות שכזו ויודע למי עלי לפנות? תודה

פורסם

2 אפשרויות ליצור איתם קשר:

פקס, ואז יש סיכוי כמובן שיתעלמו (לא קיבלנו, לא ראינו, ירד גשם, הייתה רוח...).

להתייצב אישית, לעמוד בתור רק בכדי להבין שמי שהיפנה אותך טעה ואתה בכלל צריך לעמוד בתור אחר, ללכת מאשנב זה לאשנב ההוא, בקיצור לשרוף יום עבודה.

אין לי בשורות טובות לצערי, זה המצב במדינה שלנו.

כל זה אגב נכון למיקרה אישי שקרה לי לפני כשנתיים. אולי מאז השתנו פני הדברים? מנוסים ממני יגיבו.

פורסם

זו ההודעה שקיבלתי ואחריה עוד 2 עם מספר הפריט

הגעתי לדואר והייתה שם מדבקה של מוצר תעבורתי ו "חובת תשלום ___ שח" הקו היה ריק למעשה.

שאלתי את פקידת הדואר והיא אמרה לי לדבר עם המכס, אך נראה שאנו חיים בשנת 1987 בה אין מיילים לארגונים ממשלתיים, וקו הטלפון תפוס רוב שעות היום כי עובד אחד מטפל בהכל.

Screenshot_2018-06-25-11-34-12.jpeg

פורסם

בהודעה אין מידע. אתה צריך את חישוב המיסים מהמכס. זה מסמך שמצורף לחבילה בד"כ.

לפני שנים רבות יבאתי חלקים מגרמניה. הוזמנתי למכס לשלם סכום הזוי שאינני זוכר, אבל היה פי 10 מהצפוי. התברר שלמרות שלבקשתי, המוכר כתב את החשבונית באנגלית, חויבתי לפי... מספר החשבונית ולא לפי הסכום.

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לי פעם אחת חייבו מכס לפי פאונדים במקום דולרים, מה שכמעט הכפיל את הסכום.

אם אני זוכר נכון, שלחתי פקס עם תיאור המקרה, וכמה ימים אחרי זה קיבלתי החזר.

פורסם (נערך)
...וקו הטלפון תפוס רוב שעות היום כי עובד אחד מטפל בהכל.

[ATTACH]506286[/ATTACH]

אתה טועה (או מאד תמים). הקו לא תפוס, פשוט אף אחד לא נמצא שם. הטלפון (שחייב להיות, ע"פ חוק) נמצא באיזה חדר נעול שאין בו אף אחד. עומס המתקשרים לאותו המספר גורם לו להתנהג כאילו הוא במצב "תפוס".

...חויבתי לפי... מספר החשבונית ולא לפי הסכום.

וואללה, אם לא היית אתה מספר זאת, לא הייתי מאמין. בושה לרמה ולעילגות שלהם. פשוט לא ניתפס.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

מעדכן שהצלחתי דרך טלפון לכל מיני סניפי מכס להגיע למספר לבירורים, כמובן שמהמספר הזה הופניתי לאדם אחר... הוא שמע את הסיפור שלי בקצרה וביקש רק 2 אותיות ראשונות של פריט הדואר, בקושי סיימתי להגיד אותן והוא קרא בקול "אל תשלם את זה!!" הדריך אותי לשלוח לו מייל עם הפרטים על מנת שהתשלום ירד מסניף הדואר... אעדכן כשהתהליך יתקדם.

פורסם

למי שיגיע לפה וירצה לדעת מה עושים במקרה כזה.

יש לשלוח מייל מפורט (שם שלכם, ת.ז, תיאור הפריט, חשובנית תשלום, מספר מעקב וכל מסמך אחר שיש לכם שבו הפריט מוצהר)

כמובן לפרט כמה נדרשתם לתשלום ומה הבעיה.

לשלוח ל - [email protected]

תשובה ויחס מהיר. לפחות מהניסיון שלי.

פורסם
למי שיגיע לפה וירצה לדעת מה עושים במקרה כזה.

יש לשלוח מייל מפורט (שם שלכם, ת.ז, תיאור הפריט, חשובנית תשלום, מספר מעקב וכל מסמך אחר שיש לכם שבו הפריט מוצהר)

כמובן לפרט כמה נדרשתם לתשלום ומה הבעיה.

לשלוח ל - [email protected]

תשובה ויחס מהיר. לפחות מהניסיון שלי.

טוב לדעת, קיבלתי מייל אחר אך דומה, אשלח גם לשם
פורסם

אלי, אולי תפרסם גם את המייל שאתה קיבלת לרווחתנו. אשמח גם לשמוע איך הסתיים.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

המייל שכתבו פה אתמול זה המייל ממנו גם קיבלתי תשובה

מעדכן על הורדה ל225 שקלים.

• תוכן חדש...