Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש פה, מקווה שההודעה במקום הנכון...

רציתי לקבל חוות דעת על ג'אנט מגנזיום 14 אינצ' מאוטו דיפו (1000 ש"ח לרביעיה) בשביל המאזדה 2 שנת 2011 שלי..

אני בוחר להחליף את הג'נטים הרגילים עם הטסות גם מהבחינה האסתתית, וגם כי הם קצת עקומים בקצוות (עשו את שלהם)

השאלה היא האם הם טובים, קלים ועמידים יותר? (בטח טובים יותר מהג'נטים הרגילים, לא? :roll:)

והאם זה לא קריטי שהם לא מקוריים? מצד אחד לא רוצה להשקיע יותר מדי (רכב לא חדש, בכל זאת)

האם זו תמורה טובה למחיר? או שיש צורך לדאוג או להתרחק מהג'אנטים הללו?

שוב, לא רוצה להשקיע יותר מדי, ברור לי שיש ג'אנטים מקוריים מחומרים טובים וקלים פי כמה..

או ש...יש לכם משהו אחר להציע בטווח הזה של המחירים?

תודה מראש לעוזרים :)

• אחראי פורום
פורסם

בסכום דומה אתה תקבל את אותה סחורה, בין אם מאוטו דיפו ובין אם ממשווק אחר.

הם בתחתית הסקאלה מבחינת איכות וגם מבחינת הורדת משקל אל תצפה למשהו מיוחד, אם בכלל.

רעיון אפשרי נוסף הוא לחפש מקוריים משומשים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
רעיון אפשרי נוסף הוא לחפש מקוריים משומשים.

אופציה מעולה, יש המון אנשים שמוכרים משומשים במצד מעולה באתרים כמו יד2.

בהצלחה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...