Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון עם רכב חברה אוקטביה חדשה עם 80 אלף קמ, הגיר כבר שחוק, גלגל תנופה הלך, העברות לא נעימות בכלל וצריכת דלק טובה ונוחות נסיעה טובה מאוד.

כשהאוקטביה הייתה במוסך הגיעה קורולה במקומה. נוחה ושקטה יחסית בפנים, חלשה מאוד בשל הגיר בעיקר, רכב שלא הלהיב אותי והיו כמה כפתורים שהקשר בינם לבין הנדסת אנוש מקרי בהחלט, צריך ללמוד קצת איפה כל דבר ומה הוא עושה.

הi35 מספקת אותי יותר כרכב משומש, היא נוחה כמו הקורולה ויותר זריזה ויציבה, אמינות כמו שיונדאי יודעים לתת, לדעתי יותר סקסית מהאוקטביה והצריכת דלק גם לא רעה (1 ל12?) ... לדעתי הבחירה היא של היונדאי.

פורסם
אתה בטוח שאתה רוצה לשלם ב- 60 תשלומים? הייתי מצמצם את זה משמעותית, ועושה עסקת ליסינג של 3 שנים. לגבי הרכבים ועל פי הרשימה שלך הייתי הולך על הסקודה, תהיה הכי נוחה ופרקטית יש יותר מקום ובגז' ענק. תוסיף מנוע ותיבת הילוכים מאוד מוצלחים וזו עסקה טובה לדעתי. יהיו אלה שיתלוננו על תיבת ה- DSG, אבל היא אמינה ועובדת מעולה, שים לב שבמהירויות נמוכות בפקקים עדיין יכולה לקפוץ קצת אבל זה לא מציק

לא הייתי אומר שה- DSG אמינה. היו לה הרבה תקלות בהתחלה והייתה תביעה שהכריחה את היבואן לתת אחריות מורחבת ל-5 שנים לרכבים משנתונים מסוימים. היום כמות התקלות כנראה ירדה משמעותית אבל עדיין לא הייתי קורה לגיר אמין.

מבחינת איזה רכב הכי מתאים אז לדעתי הסקודה תהיה הכי חסכונית, נוחות נסיעה זה דבר אישי, לי היונדאי הייתה הכי נוחה משלושתן. בבידוד רעשי כביש אף אחת מהן לא מצטיינת, הן בערך אותו דבר. הסקודה תהיה קצת יותר יציבה מביניהן. מבחינת אמינות הטויוטה והיונדאי יהיו יותר אמינות.

• תוכן חדש...