Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאצ'יה סנדרו 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קורולה שנת 2000 מזדקנת. ב 3 השנים האחרונות נסעתי כ 100K ללא תקלות מיוחדות.

אני מעוניין להחליף את הקורולה כי כבר קשה לנסוע איתה, מרעישה ורועדת לא בטיחותית וכו'. או שאולי להשאיר אותו לאישה בבית כרכב שני לתוך העיר.

כרגע אנו זוג + תינוק. מאמין שיבוא עוד אחד בשנה הקרובה.

ראיתי שאפשר לרכוש דאצ'יה סנדרו 2016 ידנית מנוע 1.2, עם כ 40K ק"מ עדיין באחריות יבואן בכ 25-30K ש"ח.

מהחיפוש שעשיתי, זה הרכב הכי חדש שאפשר למצוא בתקציב הזה.

יש לי 2 שאלות:

1. האם היבואן הציע 5 שנות אחריות גם לדגם הרכב הזה?

2. איך הרכב? חשוב לי נוחות, אמינות וצריכת דלק.

תודה

פורסם

לכל דגמי דאצ'יה היה ניתן לקנות הרחבת אחריות לסה"כ של 5 שנים. השאלה האם לרכב ספציפי קנו את האופצייה הזו או לא, אבל זה כאמור, לרכב ספציפי ותצטרך לבדוק כל רכב בנפרד.

קח בחשבון שמנוע ה1.2 ליטר ידוע בהיותו פשוט, אמין וחסכוני בדלק אבל הוא מנוע ישן וחלש. זה מנוע אטמוספרי עם 72 סוסים (כמדומני) וזה אומר שהתאוצות לוקחות זמן. מעבר לכך מדובר ברכב נוח ולא שמעתי עד כה על תקלות מיוחדות, מה גם שאם רוכשים רכב עם 5 שנות אחריות זה בכל מקרה לא אמור להדאיג.

השאלות העיקריות הנשאלות הן האם רמת הבטיחות שלו מספקת אותך והאם רכב סופר מיני ללא תא מטען גדול מספק אותך.

פורסם

אני בקליאו עם מנוע דומה מקבל בבין עירוני ההררי כ 1/16-16.5 במישור ניתן להגיע ל 1/18.

קח בחשבון שבשיוט עקב הילוכים קצרים הסלד יהיה גבוה, ב 100 קמ״ש הוא יהיה באזור 3200 סל״ד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי יש סנדרו.

האוטו נוח יחסית לסופרמיני, מרווח מלפנים ומאחור ותא מטען סביר ביותר.

צריך להתרגל למיקום הצופר ומתגי החלונות.

משולב יוצא לי 1-15 באזור הררי.

פורסם

כתבת שאחד השיקולים להחלפת הרכב הישן היא בטיחות הקורולה, אם כך מוטב לומר שהדאציה כנראה תהא יותר בטוחה מהקורולה אבל ביחס לרכבים מודרניים היא לא נחשבת לבטוחה

פורסם
לכל דגמי דאצ'יה היה ניתן לקנות הרחבת אחריות לסה"כ של 5 שנים. השאלה האם לרכב ספציפי קנו את האופצייה הזו או לא, אבל זה כאמור, לרכב ספציפי ותצטרך לבדוק כל רכב בנפרד.

קח בחשבון שמנוע ה1.2 ליטר ידוע בהיותו פשוט, אמין וחסכוני בדלק אבל הוא מנוע ישן וחלש. זה מנוע אטמוספרי עם 72 סוסים (כמדומני) וזה אומר שהתאוצות לוקחות זמן. מעבר לכך מדובר ברכב נוח ולא שמעתי עד כה על תקלות מיוחדות, מה גם שאם רוכשים רכב עם 5 שנות אחריות זה בכל מקרה לא אמור להדאיג.

השאלות העיקריות הנשאלות הן האם רמת הבטיחות שלו מספקת אותך והאם רכב סופר מיני ללא תא מטען גדול מספק אותך.

75 כ"ס, מנוע D4F.

מנוע חלש ממש, החיסרון בכוח מורגש בעליות ובהאצות ביניים, מצד שני הוא מתגמל בצריכת דלק טובה.

וכנראה שבפרמטר הבטיחות, הדאצ'יה הזו עדיפה מהקורולה שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...