Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במפגש האחרון חשבתי לי, אך איפה המפגשים של פעם בזהב, פ"ת ואז, נזכרתי באונו טורבו שהיתה שורפת אימפרזות.

זה ידוע שאונו טורבו שורפת אימפרזות,

היא גם אוכלת איוו ומחרבנת פורשה.

מזל שעל דיבור שטויות לא שופטים.

:lol:

באמת מזל שלא שופטים על דיבור... לא היו נשארים אנשים פה...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן כן יש מצב שאונו תיקח אימפרזה...אם הרבה רצון והרבה יכולת(כספית) אפשר לעשות אונו מיפלצת תאוצה----עד הסיבוב הראשון ואז היא תהפוך למפלצת במשחטה :)

פורסם

תודה לכול העונים לקחתי לצומת ליבי

ומי שלו מאמין שהיתתה (אולי עדיין יש) אונו שמפרקת איפרזות צריך לראות כדי להאמין

אכן נשמע דבר הזוי

חתימה עד שלוש שורות

פורסם

אכן האונו הזאת קיימת והיא בצבע אדום!!

אני ראיתי בעיניים שלי איך היא מפרקת אימפרזות!!

זה היה בערך לפני שנה אני לא יודע מה איתה היום!

פורסם
אכן האונו הזאת קיימת והיא בצבע אדום!!

אני ראיתי בעיניים שלי איך היא מפרקת אימפרזות!!

זה היה בערך לפני שנה אני לא יודע מה איתה היום!

אתם יודעים במקרה איזה שיפורים היו לה?
פורסם

אם זאת אונו טורבו אדומה מודל 86,יש סכוי טוב שסאת אחת שנהגתי עליה ואנחנו מדברים על אותו רכב,מאוד חזקה מפרפרת בשלישי.

פורסם
אם זאת אונו טורבו אדומה מודל 86,יש סכוי טוב שסאת אחת שנהגתי עליה ואנחנו מדברים על אותו רכב,מאוד חזקה מפרפרת בשלישי.
אז אולי אתה שנהגת בה, יכול לספר לי קצת עליה?
פורסם

אין הרבה מה להתלהב מאונו שכזאת, זה רכב שנוסע אך ורק בקו ישר.

לפני איזה 15 שנים היו החברה נפגשים בכביש של אזורי-חן (עוד לא הייתה השכונה, רק הכביש) ל"רייסים".

היה שם איזה בחור עם פיאט 800 (שמו זרח מפרחוני) עם מנוע של GSX1100R (אופנוע סוזוקי למי שלא מכיר) משופר מאוד, שהיה טוחן כל מה שעולה לרייס איתו. 5 טורבו,אונו טורבו,ב.מ.וו, הכל מכל בכל.

עדיין זה היה רכב נוראי ובילתי ניתן לנהיגה יום יומית.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחי מניסיון אישי- אל תיקנה רכב לפני צבא עם אתה מיועד לחירמ"כ!!! חבל להוציא כסף על רכב וישור קו

ולא לגעת ברכב ושרק יעשה בעיות... תחסוך ואחרי צבא תביא רכב כמו שצריך

פורסם

האונו טורבו האדומה

שהייתה שורפת אימפרזות, גם אימפרזות עם 300 כוחות!

הרכב של חבר שלי!

היה לה מנוע מחוזק בוכנות...

טורבו טנכניס שנתן לה הרבה מאוד.. ועוד! והכי חשוב היא יצאה מגיא ***** (השם המלא בה"פ אם אתה מעוניין)! והיא לא עברה את קו 200 כוחות!!! תראו מה שמשקל עושה!

בכל מקרה הוא רוצה למכור אותה עכשיו! והיא אחרי אוברול כללי! היא לא נוסעת כמו שהייתה אז!

אבל בהחלט נוסעת ועם ממש קצ ת השכעה היא תחזור למה שהיא הייתה!

המחיר שהוא רוצה למכור אותה ממש זול!

ומי שרציני שיפנה אליי בפרטי

אני יפרסם עכשיו גם מודעה שלה למכירה !

פורסם

בשביל לשרוף אימפרזה לא צריך הרבה... אפילו אימפרזה עם 600 כ"ס שורפים בקלות עם אונו..

לוקחים 3-4 בקבוקי זכוכית , ממלאים אותם בחומר דליק, מחברים לפגוש של האונו , ובתאוצה קלה נכנסים באימפרזה ..

האימפרזה נשרפת, ואיבר המין של בעל האונו מתארך בכשישה עד שניים עשר אחוז.

פורסם

כן, אונו טורבו מכונית דליקה; במיוחד אם היא שחורה :cry:. במיוחד אם היא קשורה לגיא.

אבל גם אדומה הולך.

וגיא מומחה לאונו ששורפות, נשרפות ובכלל קשורות לאש(מהאגזוז או מהאוטו עצמו..)..:roll:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כולם פה מזלזלים באונו הזאת!תפסיקו עם הזלזול הזה אתם יכולים לצחוק הרבה על האונו,נכון שזה לא אוטו שמתנהג טוב על הכביש ובמיוחד בסיבובים!אבל האונו הספציפית הזאת הייתה חיה רעה בקו ישר וחבל לכולכם על הזמן שלכם שאתם מבזבזים פה בלצחוק עליה.

מה אתם לא מסוגלים לקבל את זה שאימפרזות היו רואים רק תפנסים האחוריים שלה?היא הייתה משאירה להם עשן והרבה עשן!!הרבה צחקו עליה אבל אין כמו לראות תמבט של בעל אימפרזה ששווייה מכפיל ב20 את האונו מבחינה כספית מושפל על ידה!על ידי אוטו שעולה 10 אלף שקל!!

אז תצחקו כמה שבא לכם!!

פורסם

מה אימפרזות כל הזמן? אימפרזה זו סתם עגלה, תשאל את יאשה(והפיצפוצים).

ואנחנו לא מזלזלים, אנחנו צוחקים..יש הבדל.

מה שכן, אחלה רייסרית לדלפונים. הופכת אותם ליותר דלפונים.:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...