Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

חברה עמדה עם רכבה בחניה מקבילה לכביש, חניה מותרת כמובן.

כאשר רצתה לצאת עם רכבה, אוטובוס עמד וחסה את היציאה שלה, היא ניגשה לנהג וביקשה ממנו להזיז את האוטובוס, כדי שהיא תוכל לצאת.

היא הלכה לרכב ופתחה את הדלת, באותה עת נהג האוטובוס החל לזוז וגרם נזק לדלת.

 

האם יש פה אשמה מובהקת של נהג האוטובוס, אשר לא בדק את שטח הנסיעה?.

האם יש פה אחריות שילוחית של החברה, שהיא בעצמה לא בדקה ופתחה את הדלת?.

 

אשמח לדיעה בנושא.

 

תודה רבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

נהג אוטובוס ובעצם כל נהג, יכול להסתכל רק לכיוון אחד בכל בזמן נתון ולכן סביר להניח, שלפחות רוב האשמה, אם לא כולה, מוטלת על כתפי חברתך.

ארז רונן

פורסם

פתיחת דלת היא באחריות הפותח. חפש שרשור שפתחתי בפורום זה לפני כשנה, יש התיחסות מסודרת של משה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...