Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחכמי מה הפורום (:

אני וחברה שלי(או אשתי לעתיד) מתחתנים בקרוב והתחלנו לחשוב על ירח דבש.

בעקרון, הזמן הכי מתאים הוא ספטמבר בגלל ששנינו עובדים במשרה מלאה וקצת קשה לקחת חופשה ארןכה שלא בתאריכים האלו(שבוע לאוגוסט או אוקטובר לא יהיה משמעותי מבחינת העבודה בהנחה שזה יכול לחסוך לנו עלות בטיסה). הזמן לטיול הוא חודש לפחות.

היעדים שחשבנו עליהם והייתי שמח לשמוע עצות ממכם (הייתם וממליצים, הייתם ולא ממליצים, פחות או יותר איך כדאי לסדר את הטיול וכו)

מקסיקו וארהב (החוף המערבי) - פה יש לי קצת בלאגן מאיפה כדאי להתחיל, איפה לנחות במקסיקו(קנקון?) ומאיפה כדאי לטוס מארהב (או לארהב)

תאילנד והונג קונג - אני הייתי בהונג קונג וחברה שלי בתאילנד, אך לשנינו אין בעיה לחזור לשם (:

הפיליפינים - שעליהם אני כמעט בטוח שזו ממש לא העונה ולא כדאי לטוס לשלם

יעדים מעניינים באירופה (כרגע מעדיפים פחות לחזור לאיזורים שהיינו בהם)

אם מישהו קורא את ההודעה וחושב גם לתכנן ירח דבש באותם תאריכים, הינה ההמלצות שלי ליעדים מעניינים שכבר היינו בהם:

קוסטה ריקה - נוחה מאוד בעונה הזו, ביום שמשי בלילה קריר עם גשם. מלונות יחסית זולים (לעומת המחירים בעונת הקיץ). אנחנו חזרנו דרך ניו יורק (עם שהייה שם) עם יונייטד איירליינס והיה מוצלח מאוד. תעשו לעצמכם טובה ואל תשאירו מזוודות ברכב...

אז אחרי כל החפירה הזו,

יש המלצות או אולי שאלות?

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם (נערך)

יעד מדהים, אם כי רצוי להגיע בסוף אוגוסט או תחילת ספטמבר - איסלנד. יקר ושווה כל גרוש. אבל אל תחשבו על מלונות פאר אלא על דברים אחרים.

חפש שרשור שלי מאוקטובר, הייתי רק שבוע (טיול משפחתי עם הילדים). פשוט משהו שונה מכל דבר שאתה מכיר. אם אתה אוהב קצת אקסטרים יש הרבה מזה, אם כי צריך לשים לב שעונת התיירות נגמרת באמצע ספטמבר בגלל מזג האויר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי עושה רואד טריפ במערב אירופה. איטליה-גרמניה-צרפת כזה. מתרכז דווקא באיזורים הכפריים. סוף אוגוסט תחילת ספטמבר זה מצוין לזה כי האירופים כבר חוזרים לשגרה ואז גם המחירים יורדים וגם העומס יורד. עדיין לא קר מדי להתרחץ באגמים.

אם יש זמן וכסף הייתי נותן קפיצה לטנריף לשבוע, אחד המקומות האהובים עלי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מדובר על כך שהשנה גם יהיו טיסות ישירות מת"א לטנריף, אם כי אני עדיין לא רואה אותן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תודה על התגובות.

מסתבר שלא כל.מה שרשמתי פורסם(יכול להיות שקצת הסתבך לי מהפלאפון),

בכל מקרה עוד יעד שרציתי להמליץ עליו זה האיים הקנרים (ולא רק טנריף). אחד הטיולים היותר מוצלחים שעשינו. כל אי באמת שונה מהאחד והשילוב שלהם יצר הרגשה של טיול בכמה מקומות שונים(היינו בטנריף, לנזרוטה וגראן קנריה). גם לשם אני בטוח שארצה לחזור עוד כמה שנים, אבל כרגע לטיול הזה כמובן שהוא לא על הפרק.

ספריאל, האם בעונה הזו קר שם? כי אם כן זו.פחות המטרה.

לגבי רואד טריפ באירופה, כבר עשינו דומה באיטליה ושוויץ, ואוסטריה, גרמניה ושוויץ (בטיולים שונים)

אני בטוח שעדיין יש מה לראות שם, אולי שילוב של עוד יעד עם צרפת יכול להיות מעניין.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

אולי תשקול את דרום ומערב צרפת, נופים אחרים ממרכז אירופה. בנוסף יש בצרפת פארקים ומוזיאונים נהדרים. לא בטוח שיש מה לעשות שם חודש, אבל שבועיים בכיף. אולי קפיצה למרוקו בנוסף?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

יניב - באיסלנד בעונה הזו הטמפרטורות אינן הבעיה, אם כי צריך להתכונן כמו לכל צפון אירופה - טמפרטורות סביב 10 מעלות (יכול להיות 5 יוכול להיות 15, ופה ושם גם חריגות מהטווח). הבעיה באיסלנד הן הרוחות. מדובר באי באמצע האוקיאנוס. מצד שני, כיון שמדובר בטיול שכמעט כולו טבע, זה נעים להליכה. צריך להביא בחשבון שמדובר בטיול שמצריך קצת התארגנות, גלגל קצת בקבוצת הפייסבוק שקישרתי, תהנה מהצילומים (מישהו העלה לאחרונה צילומי חורף מדהימים, אבל לא הייתי ממליץ על טיול חורף לפני שהכרת את האי בקיץ) ותבין במה מדובר.

SurfHigh - דרום צרפת מדהימה, אהבתי מאד את פרובאנס (לא כולל ניס שיש בה הרבה מה לראות, אבל אינה סימפטית במיוחד). יש הרבה טיסות מתאימות - אלעל למרסיי, AF לניס, וכמובן כל מי שטס למילאנו, ברצלונה ועוד כמה נמלי תעופה בדרום צרפת. טיילתי באיזור באוגוסט והיה חמים ונעים, שמשי מאד. יכול לתת לך המלצות לכמה בתי מלון חביבים ולא שגרתיים. עם זאת, אני לא בטוח שלא יתחיל לשעמם אחרי שבועיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אולי פספסתי אבל לא רשמת מה אתם מחפשים.

מהיעדים שציינת אני מנחש שבטן-גב (?)

אם כן אז אני דוחק בכם לפיליפינים (כמובן תלוי אם זו העונה או לא ולצערי אני לא יודע) על פני תאילנד.

טסתי לשם לירח דבש ואני והאישה בדיעבד היינו מחליפים למרות המלונות ושאר הפינוקים הידועים של תאילנד.

אם בטן-גב הארד קור אז איי אנדמן, לגמרי.

אם טיולים ומסעות בראשכם הייתי מעיז להציע יפן :shock:

פורסם

גם זה התפספס מהפוסט המקורי(בגלל איזה מעבר מהעורך לתצוגה מקדימה, לא זוכר מה היה שם)

בכל מקרה, כל הטיולים שלנו היו לקחת רכב ולטייל, פחות נופים עירוניים והרבה יותר טבע. אנחנו ממש לא רואים את עצמנו בבטן גב לחודש, המקסימום זה איזה שלושה-ארבעה ימים(גם בקוסטה ריקה סהכ היינו בים 4 פעמים ב 3 שבועות).

אני מניח שמקסיקו היא לא קוסטה ריקה מבחינת רכב (נכון שאלו לא הכבישים של גרמניה, אבל היה אפשר להסתדר), או שאולי כן באזורים מסויימים?

כמובן שלא בכוח לוקחים רכב(נגיד בתאילנד) ואנחנו נתאים את עצמנו לסגנון טיול שנהוג במקום שנבחר, אבל זה הסגנון

• תוכן חדש...